Widok
ja jestem jej pacjentką od lipca ubiegłego roku, jestem bardzo zadowolona, nigdy wcześniej żaden lekarz nie zrobił na mnie tak pozytywnego wrażenia; trafiłam do niej od dr. Wójcika z mega problemami, które on olał, ona wszystkim się zajęła, jest bardzo konkretna, wszystko cierpliwie tłumaczy (nawet rysuje), jak coś się dzieje nagle to nawet bez umawionej wizyty przyjmie - także ja polecam! :)
Ja nie polecam. Fakt ze lekarka rysuje i tlumaczy,ale tez niekiedy straszy chorobami i ciezko dostac sie do niej gdy cos sie dzieje. jestem jej pacjentka od okolo 6 miesiecy i nie jestem do konca zadowolona.za odczytanie wynikow trwajace kilka minut zaplacilam 120 zl. nie ma znaczenia dla niej czy jest to wizyta obejmujaca badanie ginekologiczne oraz zlecenie badan i analize dolegliwosci czy tez jest to kilkuminutowe powiedzenie ze jest ok.cena 120 zl.nie podoba mi sie to strasznie i mysle ze jest to jakas paranoja.
nie zgadzam się, że straszy, po prostu jest rzeczową osobą a przy tym jest bardzo optymistycznym lekarzem, ja zawsze się dostaje do niej bez problemu więc też dziwię się takiej opinii, ale jeśli nie jesteś zadowolona i coś uważasz za paranoję to przecież możesz zmienić lekarza - w końcu każdy ma wolny wybór :)
Niestety NIE POLECAM! Każdy ma własną opinię i doświadczenia związane z danym lekarzem... Moje przedstawiają się następująco: Za wizytę jako kobieta w ciąży w grudniu 2008 zapłaciłam 160 zł (z usg) a wizyta trwała dosłownie ok 5 minut. Pani doktor niestety nie wiele mi powiedziała, nie miała czasu założyć karty ciąży, bardzo się spieszyła... Twierdziła, że zrobi to następnym razem. Nie wróciłam już do jej gabinetu. Do tej pory odwiedziłam wielu lekarzy gin-endo. Obecnie zdecydowałam się ina inne rozwiązanie- mam 2 lekarzy prowadzących- jeden to ginekolog, drugi to endokrynolog i szczerze mówiąc nie narzekam.
PS. Ok 3 lata temu miałam okazję odwiedzić panią Butalewicz na wizycie w ramach NFZ. Niestety była bardzo niemiła. Słyszałam opinie, że w swoim prywatnym gabinecie zachowuje się zupełnie inaczej. Jednak jak pisałam wyżej nie spełniła moich oczekiwań.
PS. Ok 3 lata temu miałam okazję odwiedzić panią Butalewicz na wizycie w ramach NFZ. Niestety była bardzo niemiła. Słyszałam opinie, że w swoim prywatnym gabinecie zachowuje się zupełnie inaczej. Jednak jak pisałam wyżej nie spełniła moich oczekiwań.