Widok

Druga ciaza po 30tce..

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Wiem ze pewnie byl juz taki watek ale zakladam nowy bo mam metlik w glowie..zdecydowalismy sie z mezem na drugie dziecko a ze mam 32 lata to mam spore obawy czy aby za stara nie jestem..maz nie widzi problemu z moim wiekiem a ja wrecz przeciwnie.....Sa tu mamy ktore rodziy po 30?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 13
to ile Ty miałaś jak urodziłaś pierwsze - 20?
To już są absurdalne obawy, że 32 za stara na dziecko, albo kokieteria :p
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja urodziłam drugie dziecko ,na tydzień przed 33 urodzinami ,za stara to nigdy sie czułam i nadal się nie czuje .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam, ja jestem taką mamą która urodziła 2 gie dziecko po 30. wiem co czujesz bo też przez to przechodziłam ale pocieszę cię i powiem ci że to była najlepsza decyzja w moim życiu. moja córa w tej chwili na 6 latek, to moje oczko w głowie, taty też! nie chcę się tu rozpisywać i zanudzać ale mogłabym godzinami opowiadać ile takie "późne " macierzyństwo ma zalet! oczywiście musisz znaleźć dobrego lekarza prowadzącego ciążę i jeżeli nie będzie żadnych przeciwskazań medycznych to naprawdę nie masz czego się bać. powodzenia!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja mam synka, urodzilam w wieku 32 lat ... jest super :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
prosze nie szukaj dziury w całym ,masz mądrego męża .
A co maja powiedziec mamy które rodza pierwsze dziecko grubo po 30 ?

popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Asik, jest tu sporo mam po 30, i nawet niektore blizej 40stki.

ja nie czuje sie ataro, ale druga ciaze bardzo zle znioslam, duzo gorzej i sporo problemow, i absolutnie nie wiaze tego z wiekiem, 1 ciaza l.29 , druga 31.
mam teraz niecale 33 i mysle , ze mi czasami brak energii za lataniem za moja dwojka, do tego pogodzenie pracy na pelen wymiar itp, to jest czasami ciezke z energia.
natomiast maz jet blizej 40stki, i kategorycznie mowi dzieciom nie juz, i nie wyobraza nowordka w domu nastepnego za kilka lat, uwaza, ze bedzie za stary, i zabraknie energii na bieganie z dziecmi.

pzdr
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

biznes - jaki ?? (22 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry