Widok
Co robić, czego nie robić??? Teraz pytasz? Obecnie, to potrzebujesz aborcji ze względu na zagrożenie twojego życia i równolegle, bo może się nie udać ze względu na komformistyczną postawę lekarzy i nienawiść parlamentarzystów do życia, zabezpieczasz dzieci na wypadek zostania osieroconymi.
Jest mi przykro, że to piszę, może jestem niemiła ale ty jesteś odrealniona.
Jest mi przykro, że to piszę, może jestem niemiła ale ty jesteś odrealniona.
Ja jestem po 2cc 2011 i 2016. Po 2 Pani ordynator powiedziała że mam kategoryczny zakaz zachodzenia w ciąży ze wzg na zły stan macicy i dużo zrostów. Teraz wizyta kontrolna u gin i ciąża. Narazie wszystko w porządku ale to dopiero 9tydz a ja sie strasznie martwię. Co robić czego nie robić? Żeby nie dopuścić do rozejścia się blizny? Wiem, że powinnam zapytac lekarza i to zrobię, ale napewno znajdzie się tu ktoś doświadczony kto mi coś podpowie.
Ja jestem po 1 poród sn, drugi CC blizniaki, po 7 latach próbowałam rodzić sn nie udało się więc CC, później po 2,5 roku trzecie CC, i teraz chciałam jeszcze jedno dziecko, poszłam do dyrektora i jednocześnie ordynatora zapytać czy mogę i czy zrobi mi to czwarte CC, pozwolił, powiedział że będzie tak jak przy trzecim, jestem teraz w 35 tc i nie jestem juz mloda:) ciąża bez problemów, badania ok, lekarz mówi, że jest dobrej myśli:)