Widok

Dwór Kaszubski "MAGNAT"

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy któraś z Was ma już jakieś doświadczenie z "MAGNATEM" w Bojanie? wybieram się na oględziny - stronka wygląda fajnie, włascicielka przez telefon całkiem miła i wydaje się być elastyczna - ale nie ma to jak sprawdzić w praktyce...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
habibi 21 powiedz czy mialas tort od nich czy zalatwilas w innej cukierni i jak ciacha czekam na odpowiedz bo nie wiem co robic a mam w Magnacie wesele i nie wiemy czy zamawiac gdzie indziej.Pozdrawiamy.
.
ale teraz nie ma co jeszcze jechać... bo babeczka powiedziała, że dopiero początek czerwca będzie wszystko dograne...
ok tylko ze ja bede wchodzic tylko na duzo sale.a i jeszcze sie dowiedzialam co do menu ze obiad to jest 75% a przekaski zimne 60% rozmawiam z moja kolezanka na ten temat ktora jest szefowa kuchni w innej knajpie i powiedziala ze w moim przypadku jak bede robic na 80 osob to jest za malo tego jedzenia.

porob fotki :)

dziewczyny dzwonilam do magnata i faktycznie jest zmiana wystroju.postaram sie pojechac w wekend zeby zobaczyc jak to wyglada.

dziewczyny więc byłam w Magnacie w sobotę...sala była dość skromnie przytrojona..ale to kwestia gustu.. jeśli chodzi o magnata..to wszystko było oki.. obrusy wyprasowane dokładnie..szkło błyszczące...czyściutku wszystko super.... a teraz najważnijsze zmieni się "prawdopodobnie "wystrój.... co mnie na maxa cieszy.. bo pani zrobi tak jak ja sobie wymyśliłam. z słupów zdzejmie ozdoby i owinie je delikatnie tiulem;-))))) mają też zmienić świeczniki.. ma być większy wybór..ale wszystko będzie dograne dopiero na początku czerwca.... i wtedy będzie można zobaczyć co i jak..... także musimy cierpliwie czekać...
hop

dzięki
http://www.dwor-magnat.pl/index.html
podajcie stronke do magnata plis :)
gdzie sa takie sklepy z koncowkami materialow dziewczynki?;))

no pewnie ze to super miejsce. ja sie nie spotkalam nigdzie na forum z info ze oszusci, ze zdjecia niepraqwdziwe itd. czasamibyly skarg na wlascicielke ale tak to nic poza tym :))

Czesc ostatnio bylam tam zaklepac sobie wesele. Bardzo sie rozczarowalam ale pozytywnie. Naczytalam sie na forach ze to to jest beznadziejne miejsce ze to oszuci, ze zdjecia so zupelnie inne niz w rzeczywistosci. A tak naprade jest to przepiekne miejsce. Prowadzi to malzenstwo ktorzy sa bardzo uprzejmi no i udzielaja wszelkich informacji. No i przedewszystkin sa bardzo zajeci poniewaz my zaklepalismy sobie 2 sierpnia 2008 gdzie w sierpniu zostaly tylko 2 terminy na sobote oczywiscie, ale caly lipiec jest wolny........
Naprewde polecam warto tam pojechac i ogladnac sale i caly dworek bo naprawde sie oplaca ceny sa przystemne i maja bardzo bogate menu.

annabuziaczek
W sumie mi nie chodzi o sale bo byłam tam na weselu u kolegi ( na mniejszej sali) i wiem jak to wszystko wygląda , rzecz w tym że chciałam z babolem pogadać i zobaczyć co ma do zaoferowania jak wyglada umowa itp...bo sala super, fajny klimat i uważam , że wcale nie jest tam ciemno, jak są zapalone światła, świece na stole to wygląda naprawdę nastrojowo...i kolega nie przejmował sie słupami nie były jakoś specjalnie ustrojone i nikt nawet nie zauważył..a ty masz 14 kwietnia ślub?

oj to widzisz się nie możemy się zgadać mój gg 2686212...
nooo to zabierz mnie ze soba ;))

cos mi gadu siadlo... najpierw nie mialam netu a etraz gadu mi nie dziala...

dziewczyny ja znalazłam super tiul za 12 zł.. taki mieki jeden metr a szerokości ma 2,80 i z babeczką się tak ugadałam że jak będe brać więcej to mi spuści z ceny... sklep się nazywa bławatek w gdyni i tam zamierzam się udać i negocjować ceny...
wiecie co dziewczyny ja tez chcem tiule na filarach.stwierdzilam ze faktycznie to za drogo wyjdzie i poprostu wyslalam mame zeby pochodzila po sklepach z koncowkami materialow .jak narazie udaje nam sie dostac w tej samej tonacji.
ale chyba Cię nie ma teraz na gadulcu...

Inne tematy z forum Bojano

Niedziela czynu społecznego (6 odpowiedzi)

W najbliższą niedzielę zapraszam wszystkich towarzyszy i wszystkie towarzyszki do zamiatania...

Turyści z ciepłych krajów w Bojanie (22 odpowiedzi)

Wie ktoś może skąd ich tylu ostatnio się pojawiło w Bojanie?

do góry