Widok
ok tylko ze ja bede wchodzic tylko na duzo sale.a i jeszcze sie dowiedzialam co do menu ze obiad to jest 75% a przekaski zimne 60% rozmawiam z moja kolezanka na ten temat ktora jest szefowa kuchni w innej knajpie i powiedziala ze w moim przypadku jak bede robic na 80 osob to jest za malo tego jedzenia.
dziewczyny więc byłam w Magnacie w sobotę...sala była dość skromnie przytrojona..ale to kwestia gustu.. jeśli chodzi o magnata..to wszystko było oki.. obrusy wyprasowane dokładnie..szkło błyszczące...czyściutku wszystko super.... a teraz najważnijsze zmieni się "prawdopodobnie "wystrój.... co mnie na maxa cieszy.. bo pani zrobi tak jak ja sobie wymyśliłam. z słupów zdzejmie ozdoby i owinie je delikatnie tiulem;-))))) mają też zmienić świeczniki.. ma być większy wybór..ale wszystko będzie dograne dopiero na początku czerwca.... i wtedy będzie można zobaczyć co i jak..... także musimy cierpliwie czekać...
Czesc ostatnio bylam tam zaklepac sobie wesele. Bardzo sie rozczarowalam ale pozytywnie. Naczytalam sie na forach ze to to jest beznadziejne miejsce ze to oszuci, ze zdjecia so zupelnie inne niz w rzeczywistosci. A tak naprade jest to przepiekne miejsce. Prowadzi to malzenstwo ktorzy sa bardzo uprzejmi no i udzielaja wszelkich informacji. No i przedewszystkin sa bardzo zajeci poniewaz my zaklepalismy sobie 2 sierpnia 2008 gdzie w sierpniu zostaly tylko 2 terminy na sobote oczywiscie, ale caly lipiec jest wolny........
Naprewde polecam warto tam pojechac i ogladnac sale i caly dworek bo naprawde sie oplaca ceny sa przystemne i maja bardzo bogate menu.
Naprewde polecam warto tam pojechac i ogladnac sale i caly dworek bo naprawde sie oplaca ceny sa przystemne i maja bardzo bogate menu.
annabuziaczek
W sumie mi nie chodzi o sale bo byłam tam na weselu u kolegi ( na mniejszej sali) i wiem jak to wszystko wygląda , rzecz w tym że chciałam z babolem pogadać i zobaczyć co ma do zaoferowania jak wyglada umowa itp...bo sala super, fajny klimat i uważam , że wcale nie jest tam ciemno, jak są zapalone światła, świece na stole to wygląda naprawdę nastrojowo...i kolega nie przejmował sie słupami nie były jakoś specjalnie ustrojone i nikt nawet nie zauważył..a ty masz 14 kwietnia ślub?