Widok
a chcesz rodzić w Swissmedzie??
bo jeśli tak - to spróbuj może zacząć od Chmielewskiego. Bardzo spokojny, cierpliwy, wszystko tłumaczy, wyjaśnia - możesz mu zadać każde pytanie. Podczas wizyty nigdy nie ma pośpiechu "bo następna pacjentka czeka". Moją ciążę prowadził inny lekarz i do dr Chmielewskiego trafiłam, jak mój gin był na urlopie, a potem już w swissmedzie przed samym porodem, ale z drugą ciążą na pewno zgłoszę się do niego.
bo jeśli tak - to spróbuj może zacząć od Chmielewskiego. Bardzo spokojny, cierpliwy, wszystko tłumaczy, wyjaśnia - możesz mu zadać każde pytanie. Podczas wizyty nigdy nie ma pośpiechu "bo następna pacjentka czeka". Moją ciążę prowadził inny lekarz i do dr Chmielewskiego trafiłam, jak mój gin był na urlopie, a potem już w swissmedzie przed samym porodem, ale z drugą ciążą na pewno zgłoszę się do niego.
ja też prowadzę ciążę u innego lekarza a na Chmielewskiego trafiłam jak leżałam na obserwacji i też stwierdziłam że następną ciążę na pewno poprowadzę u niego..żaden lekarz nie poświęcił mi tyle swojego czasu podczas badania - chociaż nie byłam jedyną pacjentką ,na badania przychodził po mnie na salę i odprowadzał na salę ,chociaż przed gabinetem czekały pacjentki i cieprliwie tłumaczył,dokładnie badał i skończył jak już upewnił się że jestem spokojna,ludzki lekarz po prostu i do tego miły czlowiek
tylko nie do olszak -sokolowskiej jak najdalej najgorsza lekarka u jakiej bylam
najlepszy ginekolog to taki ktory pracuje w szpitalu i jak cos bedzie sie dzialo to polozy cie bez problemu na odziale
super jest brzoska z invicty ale nie pracuje w szpitalu
najlepszy ginekolog to taki ktory pracuje w szpitalu i jak cos bedzie sie dzialo to polozy cie bez problemu na odziale
super jest brzoska z invicty ale nie pracuje w szpitalu
do dzisiaj byłam w ciąży (pierwszy miesiąc)... :(
nie będę rodziła w Swissmedzie - nie stać mnie na taki wydatek :P
mam jednak wykupione dodatkowe ubezpieczenie (u Męża w pracy) i mogę korzystać z opieki lekarzy współpracujących z CM LIM :)
czyli:
* Swissmed
* Baltimed
* Endomed
:)
koleżanka z pracy mojego Męża poleca dr Olszak-Sokołowską :)
ale chciałam zasięgnąć jeszcze rady Forumek ;)
skąd mam wiedzieć który z "nastu" lekarzy (do wyboru) pracuje w szpitalu? :P
nie będę rodziła w Swissmedzie - nie stać mnie na taki wydatek :P
mam jednak wykupione dodatkowe ubezpieczenie (u Męża w pracy) i mogę korzystać z opieki lekarzy współpracujących z CM LIM :)
czyli:
* Swissmed
* Baltimed
* Endomed
:)
koleżanka z pracy mojego Męża poleca dr Olszak-Sokołowską :)
ale chciałam zasięgnąć jeszcze rady Forumek ;)
skąd mam wiedzieć który z "nastu" lekarzy (do wyboru) pracuje w szpitalu? :P
Agusia w Swissmedzie i Baltimedzie przyjmuje bardzo dobry ginekolog Piotr Mielcarek - prowadzi moją ciążę i ciążę moich koleżanek, poza tym pracuje w szpitalu na Klinicznej.
poczytaj sobie opinie o nim - ja się do nich dołączam:)
http://www.trojmiasto.pl/Ginekolog-o19383.html#wyniki
poczytaj sobie opinie o nim - ja się do nich dołączam:)
http://www.trojmiasto.pl/Ginekolog-o19383.html#wyniki
Z cala stanowczoscia odradzam Chmielewskiego, w czasie ciazy mnie tak zalatwil ze przez 3 dni po badaniu ostro mnie bolalo podbrzusze. Bardzo sie balam, ze cos sie stanie dziecku, to byl 2 trymestr. Zbadal mnie tak jakby wkladal reke do krowy. Co z tego, ze jest sympatyczny i udziela informacji; komfort psychiczny, ze lekarz nie zrobi krzywdy twojemu dziecku jest najwazniejszy. Bockowski tez jest beznadziejny, ale pod innym wzgledem, straszy i jest pesymista, ktory jawnie okazuje lekcewazenie pacjentce nawet w obecnosci meza, poza tym doluje zdenerwowana kobiete zamiast podtrzymac na duchu. Mialam wg niego na 100% urodzic przedwczesnie ze wzgledu na skracajaca sie szyjke macicy, a urodzilam 3 dni po terminie ;). Dedykuje to wszystkim mamom, ktore odliczaja tygodnie do porodu, uszy do gory :). Polecam Sudare. Jest dosyc kompetentna, nie wiem co prawda dlaczego mnie nie ostrzegla, ze dzidzia jest za duza by przejsc przejsc przez kanal rodny i w zwiazku z tym niepotrzebnie sie meczylam, a na koncu i tak sie to skonczylo cesarka, bo to byla jedyna opcja, ale to jedyny minus.
Nie mogę się z Toba zgodzić co do opinii o dr Boćkowskim. Chodzę do niego juz z drugą ciążą i jest bardzo miły, kompetentny i nigdy mnie nie straszył zawsze gra w otwarte karty . Zreszta opinie można znaleść na stronie "znany lekarz". Nie wiem kiedy u niego byłaś i czy byłaś w ogóle ale on już dawno w Swissmedzie nie przujmuje. Jak dla mnie opinia dość haotyczna:)
Chodzilam do niego do Swissmedu,czyli ponad rok temu, nie interesuje mnie gdzie teraz pracuje, bo i tak do niego nigdy nie pojde. Jesli opinia chaotyczna to trudno, spieszylam sie; Tobie moglabym zarzucic, ze nie wiesz jak sie pisze slowo "chaotyczna". A tak na serio to i tak mozna sie przekonac o tym jaki jest dr Bockowski idac do niego na wizyte. W kazdym razie moj maz mial o nim bardzo negatywne zdanie i to on chcial pierwszy zmienic lekarza, wiec nie tylko mnie nie przypadl do gustu.
Fakt Sara jak Twojemu mężowi nie przypasował to rzeczywiście powód do zmiany :-D A tak na poważnie akurat chodzę do niego w tej chwili i mnie Twój opis zupełnie do dr nie pasuje. Chodziłam również do Swissmedu kiedy jeszcze dr tam przyjmował, dr Boćkowski odbierał także mój poród:) No ale cóż każdy oczekuje czego innego. Dla mnie liczy się , że jest to bardzo dobry lekarz i zna się na rzeczy.
Tu możesz poczytać ile jest pozytywnych opinii na jego temat:
http://www.znanylekarz.pl/24901/maciej-bockowski/ginekolog/gdynia
Mimo wszystko gratuluję, że znalazłaś w końcu lekarza, który Ci odpowiada :)
Tu możesz poczytać ile jest pozytywnych opinii na jego temat:
http://www.znanylekarz.pl/24901/maciej-bockowski/ginekolog/gdynia
Mimo wszystko gratuluję, że znalazłaś w końcu lekarza, który Ci odpowiada :)
agusiagda dlaczego doktora zienkiewicza nie bierzesz pod uwagę ma bardzo dobre opinie , sam do niego chodzą ale ostatnio mam mieszane odczucia ( wieczne kolejki), jak ostatnio byłam nie było nikogo pod gabinetem, a położna twierdziła że muszę się zapisać miesiąć wcześnie, jak coś pilnego to trzeba się gęsto tłumaczyć żeby przyjął wcześniej
ja chodze w Endomedzie do dr Kmiec no tani moze to on nie jest ale za to jest skuteczny...badania pelen profesjonalizm...no i rejestruje sie do niego przez internet bo czasem uda mi sie nawet dzien po dniu wizyte ustalić :) A jak dobrze z nim zyjecie to i wieczorem na sms pozniej odpisuje...tu mozna sie do niego rejestrowac znajdzlekarza .pl/andrzej-kmiec/ginekolog-poloznik/kowale