Widok

Euphorbium S i Euphorbium Compositum S

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Moja 2.miesięczna córeczka ma katar i wyczytałam, że dobre są krople Euphorbium. Kupiłam więc je w aptece, dokładnie Euphorbium S i w ulotce wyczytałam, że nie można ich stosować do 2.roku życia. Poszukałam trochę w internecie i okazało się, że dla maluszków było Euphorbium Compositum S, ale ono zostało wycofane i zastąpione Euphorbium S. mam pytanie czy ktoś jednak używał tych kropli Euphorbium S dla maluszków i czy nie było jakiś skutków ubocznych. Chciałabym jak najszybciej uporać się z tym katarem, a te krople są podobno rewelacyjne, tylko nie wiem czy ryzykować ich podanie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
spokojnie ja stosowalam jak mala miala rok, pozatym sa to srodki homeopatyczne w ktore przestalam wierzyc , zamiast tego rob jej inchalacje zwykla sola fizjologiczna np
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja stosuję NasivinSoft na katar jest bardzo dobry polecam :)
image
image

image
Nam nasivin nic nie dawał, za to otrivin działał od razu. Polecam!

Euphorbium S tez używałam, jak mała miała kilka mc i nadal w razie potrzeby używamy naprzemiennie z otrivinem. Jest bezpieczne, więc możesz być spokojna.
A na nas Euphorbium nie bardzo działa.

Nasivin trzeba stosowac ostrożnie więc ja podaję rano i wieczorem i tylko przez 2-3 doby.

Ostatnio wypróbowałam Otrivin Baby i zdaje mi się,że jest lepszy od Ephorbium i zdecydowanie bezpieczniejszy od nasivinu.
http://www.doz.pl/apteka/p18624-Otrivin_Baby_spray_20_ml

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

przedszkole NR 27 W GDYNIA; MALUTKOWO opinie (25 odpowiedzi)

proszę o opinie tego przedszkola. szukamy fajnego przedszkola dla naszego dziecka...

Oszczędzanie - jakie macie sposoby? (110 odpowiedzi)

Ponieważ niedługo rozpoczynam urlop wychowawczy, przyjdzie nam żyć przez pewien czas z jednej...

ksiadz nie chce doposcic mnie jako chrezstnej!!! (101 odpowiedzi)

witam wszystkich! i prosze o rade,bo juz sama nie wiem co mam robic:(moja siostra poprosila...

do góry