Widok

Euphorbium S i Euphorbium Compositum S

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Moja 2.miesięczna córeczka ma katar i wyczytałam, że dobre są krople Euphorbium. Kupiłam więc je w aptece, dokładnie Euphorbium S i w ulotce wyczytałam, że nie można ich stosować do 2.roku życia. Poszukałam trochę w internecie i okazało się, że dla maluszków było Euphorbium Compositum S, ale ono zostało wycofane i zastąpione Euphorbium S. mam pytanie czy ktoś jednak używał tych kropli Euphorbium S dla maluszków i czy nie było jakiś skutków ubocznych. Chciałabym jak najszybciej uporać się z tym katarem, a te krople są podobno rewelacyjne, tylko nie wiem czy ryzykować ich podanie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A na nas Euphorbium nie bardzo działa.

Nasivin trzeba stosowac ostrożnie więc ja podaję rano i wieczorem i tylko przez 2-3 doby.

Ostatnio wypróbowałam Otrivin Baby i zdaje mi się,że jest lepszy od Ephorbium i zdecydowanie bezpieczniejszy od nasivinu.
http://www.doz.pl/apteka/p18624-Otrivin_Baby_spray_20_ml
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nam nasivin nic nie dawał, za to otrivin działał od razu. Polecam!

Euphorbium S tez używałam, jak mała miała kilka mc i nadal w razie potrzeby używamy naprzemiennie z otrivinem. Jest bezpieczne, więc możesz być spokojna.
Ja stosuję NasivinSoft na katar jest bardzo dobry polecam :)
spokojnie ja stosowalam jak mala miala rok, pozatym sa to srodki homeopatyczne w ktore przestalam wierzyc , zamiast tego rob jej inchalacje zwykla sola fizjologiczna np

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry