Widok

FUUJ

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
FUUJ JAKIE GRUBE DZIEWUCHY CHODZĄ PO ULICACH. TLUSTE BRZUCHY NA WIERZCHU, TLUSTE DUPY, WEZCIE SIE ZA SIEBIE!! NA SZCZESCIE MOJA MA 170 CM I WAZY 43 KG. ZABRANIAM JEJE PRZYTYC ANI GRAMA.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Fuj, jacy okropni, grubi faceci chodzą po ulicach! Brzuchy im zwisają obrzydliwie i na pewno cierpią na "lustrzycę" :)))
NORMALNE POTWORY NA WYBRZEZU NIE KOBIETY. NO PO PROSTU MAMUSKI Z WIELKIM KARMIĄCYM OBWISŁYM CYCEM
Brunon, mam diagnozę: Wasze kłopoty wynikają z Twojej ukrytej nekrofilii.
sory ale FFUUUUUUUUUUUUJJ jaka ty masz obrzydliwa laske szkieletor
image

Uploaded with ImageShack.us
CHUDE=PIEKNE A WSZYSTKO INNE WYJEB...
My na was tez mamy wyj.........wiec zabieraj sie z tego forum
image

Brunon pisz jeszcze bo humor dzisiaj kiepski a Ty go skutecznie poprawiasz swoimi postami.....jeszcze jeszcze.....
hehe...co za pajac

image
A o co mu własciwie chodzi? Jakis ferment robi. Chce zrobić małą awanturkę na forum, by poruszyć towarzystwo, czy co? Może dorwał się do kompa i chce udowodnić, że umie pisać na klawiaturze; byle co, byle pisać.
Brunon twoja laska to anorektyczka, uważaj, żeby Ci nie odfrunęła przy większym podmuchu wiatru. A kochanego ciałka nigdy za wiele :)
Współczuję Twojej dziewczynie, że jest niewolnicą swojego ciała bo facet nie pozwala jej prztyć ani grama, to jest żałosne. Druga sprawa nie jesteś trendy, ponieważ w prasie i TV bardzo dużo się mówi o tym że "szkieletory " już dawno wyszły z mody, teraz trendy są kobiety, które wyglądają jak prawdziwe kobiety czyli z pełną piersią i mają na czym siedzieć i nie wyglądają jak deski do prasowania.
wiecie co?

może mam ciut więcej taktu niż brunon, czy-jak-mu-tam .... dlatego nie otwieram tego typu watków .... ale ja sadze podobnie, przynajmniej w jednej kwesti się zgadzam, zadko kiedy można spotkac na uluicy ładną, zgrabną dziewczynę ... nie mylić z usmazonymi na solarium, szponiastymi, utapetowanymi na sztywno lalkami, co maja raptem 16 lat, i cellulitu czy ciązy jeszcze nie doświadczyły ...

powiedzcie szczerze, czy nie widzicie tego? obwisle brzuchy, bez krepacji pokazywane, wszące wręcz znad za ciasnych biodrówek .... niedobrane staniki, cellulit po kolana, zaniedbane paznokcie u stóp, odrosty, i wszechobecny TŁUSZCZ !!!! tez jestem zwolenniczką (i posiadaczką) szczupłej sylwetkiwięc może łatwo mi mówić, ale na prawde, żadko można zobaczyć na prawde zadbaną, dobrze ubrana dziwczynę

oczywiście nie podzielam opini dotyczącej jego szkieletorowatej dziewczyny, bo faktycznie dziewczyna się uśmierca na własne życzenie i to za namową i pochwałą własnego faceta ....

image
Tak samo mnie rażą sterczące gnaty... Niestosownie ubiera się wiele dziewczyn - te szczupłe często są ubrane jak pracownice klubu nocnego, staniki wyłażą im z dekoltów a stringi ze spodni.
fakt, wiele jest takich kobiet dookoła, czy to zbyt szczupłych, czy zbyt obfitych, ale to mnie zupełnie nie razi, natomiast nie mogę zrozumieć, jak ktoś może chodzić w brudnym staniku (ktoś już o tym wspomniał), który wystaje spod bluzki, nie kumam jak można mieć tłuste włosy i chodzić tak po ulicy, nie golić pach i pokazywać je wszem i wobec choćby w autobusie, jak można śmierdzieć potem, itd...itd...są to rzeczy, nad którymi chyba można zapanować:)))mogłabym wymieniać jeszcze dłuuugo, ale aż mi się niedobrze zrobiło, nie wiem, jak można być takim obleśnym!!!!
a wszystko się wzięło z wizyty na poczcie, z której własnie wróciłam hihihihi:))))
Mnie też nie razi sam fakt, że ktoś jest za chudy, czy za gruby. Niespecjalnie lubię tylko patrzeć na takie wyeksponowane, niezbyt piękne ciała. Zwłaszcza, że każdego można fajnie i stosownie ubrać.

Ugh, o higienie nie ma co dyskutować. Kilka lat temu przejażdżka tramwajem w upał tak mnie zdopingowała, że zrobiłam prawo jazdy.
Agatha napisał(a):

> > te szczupłe często są ubrane jak pracownice
> klubu nocnego,

tak, też i te szczupłe i te grube niestety tak sie ubierają, coraz częściej skłaniam się ku opini, że nie ma juz takiego czegoś, jak bielizna, teraz wszystko nosi się na ;P gacie na wierzchu, staniki na wierzchu, dramat, i to nie tylko te chude Agatho ...

image
ale co by nie powiedzieć, lepiej wygląda odkryty brzuch gdy jest gładki i płaski, niż wywalona szyna że guzik spodni zakrywa, a wystarczy o siebie zadbac troszkę, lub zakryć co za dużo ...

nie próbuję teraz wywołać burzy w szkalnce wody, nie myślcie sobie, po prostu zgadzam się, że opinia że Polki sa piękne, jest z deka przestarzałe lub naciągane ....

image
Brunon to pewnie z tych macho dla którego ucielesnieniem kobiety jest szkieletor z wieszakiem na plecach i aby na rozkazy podawała piwo i słuzyła swemu panu.

Jestem taki i już.Trzeba sie przyzwyczaic.
Dla mnie nie ma wielkiej różnicy... Jak widzę taką fałdę, to przynajmniej się pośmieję... Nie rozumiem mody na pokazywanie brzucha, dla mnie to widok zarezerwowany dla plaży - tak samo, jak np uda...
nie musisz rozumieć, tak jest i już .... a nie zaprzeczysz, że ładniej wygląda płaski jędrny brzuch, niż wydęty, luźny, flakowaty i z cellulitem. ... choćby na plaży ...

image
misia jestes szczupła ? ciesz sie

ja jestem po dwóch powaznych operacjak i niestety ale brzuch bede miała zawsze chiciaz ciwcze systematycznie ( teraz nie bo mi po operacji oststniej narazie nie wolno)

Mam duży biust i ogólenie jestem dość spora.

nie chodze z brzuchem na wierzchu, nie nosze za ciasnych ciuszków i staram sie ubierac odpowiednio do mojej figóry

niestety po tym co napisałas zrozumiałam ze nie powinnam sie pokazywac ludziom bo jestem " tłusta" i przy tym nieatrakcyjna i napewno powinnam sie postarac schudnąc

Do twojej wiadomości nie każdy moze być szczupły a po za tym to juz jest dawno niemodne

a i niezapominaj że są faceci którym okragłe kształty bardziej sie podobaja niz płaska deska , która jak siada na kolana faceta to on wyje z bólu bo czuje same kosci

Tak trzymać ;) .... a w kwesti mody na szkieletory to tak się składa, że nawet modelkom ustalono minimalną BMI poniżej której nie zostaną zatrudnione na wybiegu.. dziewczyna Brunona się nie kwalifikuje..bezrobotna będzie.. no co najwyżej piwo poda..

Szczęście to je­dyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli.
Taka moda... Połowa szczupłych, a nawet chudych uważa się za piękne przez sam brak tłuszczu, grubsze - za brzydkie przez nadmiar ciała... A to bzdura w obu przypadkach... Są ładne kobiety grube i chude, brzydkie też we wszystkich grupach wagowych... Nieapetycznie mogą wygladać wszystkie, pięknie też...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
własnie o to chodzi:))mnie tak jak napisałam wyżej niczyja figura nie przeszkadza, osoby grube, chude, szczupłe...waga nie ma znaczenia, tylko to obrzydlistwo niektórych kobiet...to mnie przeraża:)))
Nie drażnią mnie dodatkowe kilogramy. Wystarczy odpowiednio się ubrać.

Dla mnie obrzydliwie wygląda tylko ciało /tłuszcz (??), które wylewa się ze spodni, spod za krótkich bluzek, dekoltów... Dlaczego naraża się ludzi na takie widoki? A fe!

A obojczyki i żebra sterczące z dekoltów, chude kolana szersze od ud wystające spod spódniczek?
nie Agatha to jest piękne
no co ty nieznasz sie czy co ?

ja chyba zaczne sie głodzic zeby mi kosci odtawały

te kości to w drugą stronę...
Raz na deptku widzieliśmy panią, której dwa uda to było moje niecałe !!jedno udo. A ja jestem szczupła dziewczyna...

no i to Beata wyglada ładnie przeciez

Jak to ładnie?
To jest choroba... I temat do dłuuugaśnej dyskusji...

Sama znam dziewczynę, której chłopak nie pozwala przytyć. Niby w żartach, ale ona traktuje to dosłownie i boi się przytyć.

Jeszcze nie podobają mi się u kobiet widoczne mięśnie - kaloryferek na brzuchu, albo umięśnione ręce...

Nie podobają mi się wąskie biodra...

A wszyscy by tylko tłuszcz kazali zakrywać (co dla mnie jest oczywiste, swoje tłuszczyki zakrywam, ale półnago nie chodzę po mieście nawet jak jestem szczupła).
hehe, to gdybyś była facetem, to byłabyś konkurencją dla mojego męża Agatha :):):)

Agatha i Beata
to własnie jest chore my may tłuszczyk zakrywac a chudzielce moga pokazywac wszytko nawet jak wyglada to obrzydliwie

nie magda, sterczące kości też sa okropne .... ja mówię o osobach szczupłych , nie chudych ...

image
pmagdaleno, ale ty NIC nie zrozumiałaś. Ja nie mam nic do osób o większej masie ciała, ale do niemiejących się ubrać, czy chodzących w za ciasnych ciuchach mam dużo !! Za nieestetyczne uważam pokazywanie wszystkim nieatrakcyjnego ciała (nawet chude może być nieatrakcyjne, nie twierdzę że tylko chude jest piękne). Sama twierdzisz, że ubierasz się dobrze, nie wystawiasz pod ocenę swoich krągłości, masz duży biust, to przecież duży atut !! Nikogo nie chciałam dotknąć osobiście, ale skoro wzięłaś to do siebie, to naprawdę nie czuję się winna … Sama wyglądam szczupło, jestem (za) wysoka, ale do płaskich nie należę …. Kobieta, która ma ładne kobiece kształty, nawet jeśli nie nosi rozmiaru 36, to kobieta na której i ja oko zawieszę, a co dopiero faceci.

No nie wiem, a może jestem odrobinę spaczona, gdyż moje życie niemiałoby sensu bez wspinaczki skałkowej, żeglarstwa i snowboardu …
więc wyglądam jak wyglądam ....

image
Misia, chodzi o to, że tak jak Ty uważasz za oczywiste piękno szczupłego ciała - tak my - nie. Znam bardzo niewiele wysportowanych kobiet, na których sylwetki patrzę z przyjemnością (generalny wyjątek - tancerki).
no to fakt, one sa za bardzo umięśnione, co nie znaczy, że dbanie o siebie i niedopuszczanie do zarastania cellulitem jest złe ...

ale ok, nie bede sie spierać ... jak sie komuś bardziej podoba tłuszcz niż gładnie ciało .... nie wnikam i kończę tę polemikę, bo się zaraz wszystkie na mnie rzucicie z pazurami ... że śmiem uważać, że szczupła jest ładne

image
Ładne jest ładne :) A szczupłe jest szczupłe:) Przy odrobinie szczęścia szczupłe jest ładne, ale nie zawsze... Ale dla Ciebie to równanie...
Agatha napisał(a):

> Ładne jest ładne :) A szczupłe jest szczupłe:)

.... a grube jest grube zapomniałas dodać .....

ale nic to, nie mój cyrk

image
Pewnie, tylko dlaczego według Ciebie wszystko, co grube, jest od razu brzydkie? I czy masz jeszcze jakąś wartość pośrednią pomiędzy "szczupłe" i "grube"?
kobieto !! czytaj uważnie, i nie wkładaj mi w usta słów których nie wypowiedziałam ....

nie nazwałam grubych brzydkimi, ani chudych ładnymi od tak, z definicji i nie stawiam znaku równości pomiędzy szczupły=ładny, gruby=brzydki

jest wiele pięknych niekoniecznie szczupłych dziewczyn, i jak jeszcze potrafią się do tego odpowiednio ubrać, to chwala im za to

jest też wiele szczupłych ale niezgrabnych, brzydkich, zaniedbanych dziewczyn, też to widzę ....

image
Kobieto, czytaj uważnie swoje własne posty i zobacz, jak sypią się Twoje wypowiedzi na temat TŁUSZCZU. Jak wymieniasz jednym tchem nadwagę z brzydotą i zaniedbaniem. I jak gloryfikujesz szczupłość.

Autor: misia_b 01-08-2007 15:33 wyślij odpowiedź

wiecie co?

może mam ciut więcej taktu niż brunon, czy-jak-mu-tam .... dlatego nie otwieram tego typu watków .... ale ja sadze podobnie, przynajmniej w jednej kwesti się zgadzam, zadko kiedy można spotkac na uluicy ładną, zgrabną dziewczynę ... nie mylić z usmazonymi na solarium, szponiastymi, utapetowanymi na sztywno lalkami, co maja raptem 16 lat, i cellulitu czy ciązy jeszcze nie doświadczyły ...

powiedzcie szczerze, czy nie widzicie tego? obwisle brzuchy, bez krepacji pokazywane, wszące wręcz znad za ciasnych biodrówek .... niedobrane staniki, cellulit po kolana, zaniedbane paznokcie u stóp, odrosty, i wszechobecny TŁUSZCZ !!!! tez jestem zwolenniczką (i posiadaczką) szczupłej sylwetkiwięc może łatwo mi mówić, ale na prawde, żadko można zobaczyć na prawde zadbaną, dobrze ubrana dziwczynę

oczywiście nie podzielam opini dotyczącej jego szkieletorowatej dziewczyny, bo faktycznie dziewczyna się uśmierca na własne życzenie i to za namową i pochwałą własnego faceta ....
wiesz co? bardzo spłyczasz to co piszę, więc już nie będę się tłumaczyć ...

koniec :)

image
widze że sie zaczęła teraz batalia anty chodzielcom ....

zgadzam się, za chude tez nie jest ładne :)

image
zawsze najlepsze jest coś pomiędzy :)

ja znam osobiscie osoby przy kosci i nie mówie tu o rozmiarze 40 ale np 44 i sa duzo ladniejsze niz 36 bo potrafia o siebie zadbac i ubrac sie i prócz nadwagi nie mozna im niczego zarzucic

no właśnie o to chodzi!
Obojętnie jaki rozmiar, najważniejsze to dbać o siebie i ubierać odpowiednio.
Nie strasząc nikogo wylewającym się tłuszczykiem, nawet jeżeli się go bardzo bardzo kocha!

I gnacikiem :)

Właśnie chodzi o tę delikatną różnicę... Jakaś nowa choroba oczu - wszystkich kłują tylko te dodatkowe kilogramy... Może niech Monica Bellucci i Nigella Lawson się zaczną odchudzać?
Agatha ja własnie tego nie rozumiem
jak jakis czas temu pokazywałam mojemu M babki i mowiłam ze to niesprawiedliwe ze one takie chude a ja grubas jestem to on zawsze mówił ze niechciałby miec szkieltora bo po pierwsze wyglada jak strach na wróble a po drugie to nie ma sie do czego przytulic

i gnacikiem :)
Oczywiście!

oj Agatha Nigella Lawson sie odchudza ma diete dwu tygodniowa sledze na bierzaco jej poczynania w kuchni i opowiadala kiedys jak wyglad jej dieta :)
image

To Nigella jest moją jeszcze większą idolką :) Odchudza się, a jest okraglutka :) I ma rewelacyjną bieliznę - perfekcyjnie dobrane biustonosze i jakieś pantalony korygujące (a przynajmniej ja ją o nie podejrzewam)
Agatha napisał(a):

> Może
> niech Monica Bellucci i Nigella Lawson się zaczną odchudzać?

no tego by brakowało :) i J.Lo na dokładkę,

one właśnie sa przykładem na to, że nie trzeba być chudą, by być atrakcyjną ...

image
Misia, to już przeczysz samej sobie - przecież Nigella ma na ciele TŁUSZCZ!
Oj, nie wiecie, dziewczyny, dlaczego na ulicach spotyka się tyle albo grubych kaszalotów albo chudych szkieletorów i w dodatku nieodpowiednio ubranych? Własnie po to, żebyście Wy (i ja też czemu nie) mogły się dowartościować ;)))
moceza dobre

co to wogole za dyskusja i obgadywanie. niech sie kazdy o siebie martwi . i jak ktos lubi byc gruby to niech sobie bedzie a chudy tez niech sobie bedzie. zwisac to powinno wam i powiewac.

Nie przeprasam za bledy
skoro ci sylvia to zwisa i powiewa po co sie wtracasz w rozmowe?

aha ................wtrącam sie??? heh to dobre.przeszkadzam najwazniejszym forumkom w rozmowie.

Nie przeprasam za bledy
nie o to chodziło
tylko nic nowego do rozmowy nie wnosisz
to ze sa i grube i chude to wiadomo i zawsze tak bedzie

chodzi o to ze kazdy widzi tylko wady u dziewczyn które maja tłuszczu za duzo a te chude juz nie śa krytykowane .Dlaczego?

sylvia na pewno coś wnosi :) -> moim zdaniem często celnie wszystko podsumowuje :)

Nie wypaczajcie tylko naszych słów! Ja nic nie mam do mniejszej czy większej wagi, tylko do obnoszenia się tą wagą na ulicach. Przez facetów i kobity.

hm...generalnie ludzie tylko patrza "ale gruby" "ale chudy" ale moze ludzie sa tacy bo sa na cos chorzy?nie mowie ze zawsze tak jest bo jak widze 3 letnie dzieci objadajace sie w Macdonaldzie to masakra.Ale duzo osob jest chorych wiec człowieku brunonie zastanow sie zanim cos chlapniesz głupiego bo nie kazdy jest gruby czy chody z wyboru.Tak jak zapewne Twoja dziewczyna:p
A za 40 lat dziewczyna brunona będzie tak wygladać,sexi no nie?
image
Shot at 2007-08-03
Spójrzcie na te silikony.
image
Shot at 2007-08-03
ladna kobieta to kobieta zadbana zarowno szczupla czy grubsza ale MUSI BYC ZADBANA!!!!

imageimage
matko boska ....

image
image
Boże, co ta tobieta ma ze skurą, taka pomarszczona, czy co? Jak szar-pei. Powiem tak, obecnie mam lekką nadwagę (wzrost 170, waga 75 kg, rozm 42-44), tzn reszta może być ale brzuch bardzo gruby. Niebardzo mi sie to podoba i wkuża strasznie, ponieważ w moim wiejskim mieście Starogardzie jest kult patyczaków i nie mogę na siebie dostać fajnych ciuchów. Natomiast mojemu mężowi podoba się ten brzuch bardzo, mojemu drugiemu mężowi. Z pierwszym rozeszłam się m. in. dlatego iż uważał że przy wzroście 170, 60 kg to za dużo. Wtedy tyle ważyłam i miałam rozm 38. Pewnego razu przyjechal do mnie (nie mieszkaliśmy razem) i wręczył mi przepis na "super dietę" tłumacząc że to dla mojego dobra. Ja mu wręczyłam wtedy pozew rozwodowy i też powiedziałam że to dla mojego dobra.

image
image
[b]Lista 2009 - http://buninka.dobrynet.pl/sluby2009.php[/b]
i dobrze zrobiłaś !!! :-)

image
image
buninka napisał(a):
Pewnego razu przyjechal do mnie (nie mieszkaliśmy
> razem) i wręczył mi przepis na "super dietę" tłumacząc że to
> dla mojego dobra. Ja mu wręczyłam wtedy pozew rozwodowy i też
> powiedziałam że to dla mojego dobra.

:)))
Good for U!
po co dziewczyny Wy sie tlumaczycie temu polmozgowi pewnie sam wyglada jak granatem oderwany od traktoru.Umyj sie smierdzielu ! IGNOR

image
brunon moze wcale nie byc facetem tylko jakas dziewczyna ktora chce zwrocic na siebie uwage (sila rzeczy taki szkieletor niby jego dziewczyna to wymysl), poza tym wie ze jest mase dziewczyn ktorym sporo brakuje do idealu i tym chce oburzyc wiele z nich...uderz w stol-nozyce sie odezwa... tym wątkiem chce zwrocic na siebie uwage i to się jej (jemu) udalo... podpucha i tyle :-) a jesli chodzi o wyglad i mode, no cóż, kazdy ubiera sie jak uwaza a chcac przystosowac stroj do wlasnej figury to wielki wyczyn bo jak cos jest modne np jeansy biodrowki swego czasu byly spodnie tylko i wylacznie te z niskim stanem a znalezienie wyzszych graniczylo z cudem-tak jak teraz szerokich dzwonow-wszystko sa proste rurki. gdyby dziewczyny mialy lepszy dostep do kazdego rodzaju krojow a nie tylko jednego (tego modnego) MOŻE byloby inaczej, chyba
Można było zawsze znaleźć klasyczne modele spodni, choćby marki Lee więc to kiepska wymówka. ;)
Ale nie każdego może być stać na markowe spodnie :)

nie ktore kobiety sie nie wstydza zobaczcie same
http://kobieta.wp.pl/gid,9079916,img,9079928,kat,26405,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=5
image

cóż, trzeba mieć poczucie własnej wartości

no własnie o tym mówie
ja wygladam podobnie jak liszowska i własnie tylko kobiety przy sobie sa uznawane za "brzydactwo"

To ja się pytam , lepiej byc chudym i wygladac ja ta babka wklejana wyzej czy miec troszke ciałka i wyglądać jak Liszowska?

Wystarczy o siebie zadbać, wtedy naprawdę można być piękną, trzeba też czuć się piękną, by tak odbierali Cię inni, nie rozumiem dlaczego kilka zbędnych kilogramów więcej, czy troszkę tłuszczyku na brzuszku miałoby decydować o tym, że kobieta jest brzydka, to guzik prawda.

niekurzy mimo diet i cwiczeń maja juz takie ciało i co sa gorsi ?

Dobra na codzień nasze niedoskonałosci mozna zatuszowac ubraniem i innymi elemetami np. birzuteria czy ukazaniem naszych mocnych stron w wyglądzie aby odciagnąć uwage od naszych niedoskonałości ale co z plażą , jeziorem czy basemem ? Tam "grubasom " nie wolno przebywac w obawie o obgadanie czy nieprzychylne spojrzenia " chudzielców".
Tam nie ukryjemy naszych niedoskonałosci

Oczywiście, że nie są gorsi. Zupełnie nie rozumiem znaku równości stawianego pomiędzy przy tuszy i brzydki. Co ma jedno do drugiego? Uroda rzecz względna i gustu, ale bez przesady z takim uogólnianiem. Problem basenów, plaż, to niestety problem naszego mało kulturalnego, nietolerancyjnego i skrzywionego społeczeństwa =/ Kobieta otyła, kobieta z małym biustem - dla nich te miejsca to mordęga niestety. A szkoda.

Właśnie to próbuje udowodnic

to że ktos ma zaduzo tłuszczu nie oznacza że jest brzydki

Ile jest szczupłych , zgrabnych kobiet które nie potrafia o siebie zadbac i wyglądaja jak pożal się Boże a ile jest takich o romiarach powyzej 42 zadbanych i eleganckich

Ja się z tym zgadzam :)

Miło że chociaz kilka osób mysli podobnie

ja na przyklad mam trche ciała, a sadze ze wygladam ok. :) waz e 70 kg :D

Nie przeprasam za bledy
PMAGDALENA!!!wiele osób tutaj w tym wątku myśli podobnie do Ciebie, ale Ty z uporem maniaka twierdzisz, że jest inaczej, czytasz to, co chcesz przeczytac i wszystko bierzesz do siebie!!dziewczyno pozbądź się kompleksów i bedzie Ci łatwiej, a nie na każdym kroku tłumaczysz dlaczego wyglądasz tak, a nie inaczej!!!!mąż powinien Cię docenić, bo fajna z Ciebie kobita, ale jakos mało dowartościowana.
neli ja nie pisze do osób które uwazaja podobnie tylko do tych którym podobaja sie " chudzielce "

co do mojego dowartościowania to sie grubo mylisz bo mąż mnie dowartosciowuje codziennie i uwazam ze jestem ładna na swój sposób

Wkurza mnie tylko chore myslenie naszego społeczeństwa

a którym w tym wątku podobają się chudzielce??bo ja nie widzę tu takich
neli poczytaj a zobaczysz

Ja jestem szczupła i za nic na świecie nie chciałabym byc gruba!!!!! I wszystkie osoby z nadwaga to obrzartuchy nie oszukujcie sie ....
Najważniejsze ze podobam sie mojemu mężowi reszta mnie nie interesuje....:)))))
neli prosze masz opinie na temat grubych
nie musiałam ci szukac niczego

ale ty cholera nie jstes gruba! wciaz tylko narzekasz na wszystko,troche usmiechu i pozytywnego myslenia

Nie przeprasam za bledy
sory ale sie wkurzyłam

Sylwiatko 2 jak jestes chuda to sie ciesz obyś nigdy nie miała za duzo o 0 kg bo sie chyba zagłodzisz dziewczyno na śmierć.

Pomyśl o tym że teraz komus mogłaś sprawic przykrośc tymi słowami ale pewnie cie to nieinteresuje.

Po za tym oświecę cie bo jestes chyba niedoinformowana:
-Osoby " grube" jak to napisałaś nie zawsze sa takie z powodu jedzenia ale np choroby i zeby nie byc gołosłowna to mam np. kolezanke która nosi rozmiar 46 ale jest taka z powodu chorej tarczycy i teraz po wypadku dostaje sterydy.
drugi przykład to mój mąz który jest misiowaty bo dostawał jako dziecko hormony
Kolejny przykład: ja nie moge schudnąc mimo ze mało jem bo mam problem z hormonami po operacji

Takich przykładów mogłabym mnożyć ale ty i tak nic nie zrozumiesz.

a i sa takie osoby co maja juz predyspozycje do tycia i co maja sobie wszytkiego odmawiac żeby byc " patyczakiem"?

A co z takim co sie im woda w organiźmie zbiera i sa puszyści?

A co wkoncu z tymi co maja grube kości i tez sa duzi?

sylvia o ile to było do mnie to odpowiem

wazyłam kiedys 60 kilo przy wzroscie 175 a teraz niestety 78kg i jestem przy sobie ale nie martwie sie tym

tylko wkurza mnie to jak inni nas spostrzegaja i dlatego reaguje na takie durne zaczepki

po za tym wiem jak mnie to dołowało do niedawna i moze tak dołowac innych

Ale dzieki za pocieszenie :)

ja mam tez 175...wazylam kiedys 58-60 a teraz 70 ihihihihih

Nie przeprasam za bledy
A myślisz ze czytając niektóre wypowiedzi o chudzielcach nie mogłabym być również urażona i nie sprawiło mi to przykrości?To po pierwsze.
A po drugie mówiłam akurat o osobach które wskutek swojego obżarstwa wyglądają tak a nie inaczej.....
Chyba mam prawo nie chcieć być grubaską.
A jeść lubię owszem :)ale bez przesady...nie po nocach lub kope ziemniaków czy cała pizze na raz...itp.
A co do nadwagi z powodu leków to już inna bajka....
to zawsze 8 mniej niz ja ale to mnie nie rusza jestem 100 razy ładniejsza od niejednego chudzielca

wlasnie zamawiamy 2 pizze :0 po jednej na glowe

Nie przeprasam za bledy
smacznego ;)))
ja chyba umiem czytac

to twoje słowa nie moje : cytuję"I wszystkie osoby z nadwaga to obrzartuchy nie oszukujcie sie ...."

widze tu wyraźnie słowo WSZYSTKIE nie ma wyjatku

a moze kiedys te slowa odwróca sie do ciebie i może ty będziesz tymi wszytkimi

sylvia daj kawałek

ja juz wlasnie zjadłam oststni posilek na dzisiaj buuuu

albo zjedz za mnie lkochana

nie zjem za ciebie ;) no bo maz wpierniczy do ostatniego okruszka !

trzymajta sie !!

Nie przeprasam za bledy
mój maz wczoraj chciał ale zrobiłam pieczone ziemniaki i zjadłam ich mase

juz kiedys byłam gruba hihi chodzic nie mogłam bo moje kolana nie dawały rady..a żuchwa mnie od jedzenia bolała...ale wtedy było nas dwoje...
no to jak tak do tematu podchodzimy :)) to ja tez kiedyś byłam "gruba"
czyli ważyłam 66 + 8 kilo :)))

image
a ja jestem i co nic sobie z ego nie robie chociaz sylwiatko tweirzdi ze to przez moje obrzarstwo ale jest w wielkim bedzie

Autor: Agatha 02-08-2007 13:27 wyślij odpowiedź

Ładne jest ładne :) A szczupłe jest szczupłe:) Przy odrobinie szczęścia szczupłe jest ładne, ale nie zawsze... Ale dla Ciebie to równanie...

no musze przyznac Agata , ze po tej wypowiedzi zaczynam cie lubiec:)

czyz nie jest to oczywiste , ze waga i uroda maja tylko relatywny zwiazek ze soba???
Wiem z wlasnego doswiadczenia , ze mozna sie podobac jak sie jest szczuplym i jak sie jest grubym i , ze sa w srod mezczyzn amatorzy na kobiety w kazdym rozmiarze. To mniej wiecej tak samo jak dyskusja czy ladniejsze sa brunetki czy blondynki.
Ja sadze ,ze najlepszy jest zloty srodek czyli taka akurat figura ani za chuda ani za gruba no i odpowiednia do wieku. Jak widac na zdjeciu kobiety im starsze tym bardziej smiesznie wygladaja chude. Jest to naturalnym zjawiskiem , ze mlode dziewczyny sa szczuple a nawet chude a po urodzeniu dzieci i z uplywem lat przybywa nam tkanki tluszczowej.
Moj maz poznal mnie chuda (49 kila na 175cm) po ciazach wazylam nawt 100kg i teraz jestem taka akurat i kochal mnie zawsze taka jaka bylam .Sadze , ze to jest najwazniejsze zeby sie dobrze czuc w swojej skorze i byc kochanym a co sadza inni o naszej figurze jest najmniej istotne.

jejku,nie chodzi oto ze grube i chude jest brzydkie,tylko troche pokory,nie wszyscy maja ochote to ogladac.moze i jestem zakapleksiona,ale przy 56kg,rozmiarze 36-38,mam celluit i sie go wstydze i pokazuje go tylko na plazy,moze chore.wiecie co,mieszkam w lonynie i zawsze jak przyjezdzamy do polski z moim mezem to pierwsze zdanie jakie te polki ladne,zadbane i takie z klasa.boze nie zamieniajmy sie nigdy w angielki

image
Zamiast się wstydzić celulitu (który pojawia się nie zależnie od wagi i rozmiaru) trzeba go zwalczyć, co, wbrew pozorom wcale nie jest takie trudne. Dużo wody, odpowiednie kosmetyki i masaże, najlepiej drenaż limfatyczny. Ja mam rozm. 42-44 i celulitu prawie nie mam.

image
image
[b]Lista 2009 - http://buninka.dobrynet.pl/sluby2009.php[/b]

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Drewniany plac zabaw dla dzieci? (45 odpowiedzi)

Dziewczyny chciałabym zrobić Nikosiowi plac zabaw w ogrodzie.Drewniany,wiadomo jakis domek ze...

psi fryzjer - moze macie kogos sprawdzonego? (12 odpowiedzi)

j/w najchetniej w okolicach Żabianka, Zaspa, Przymorze, Brzeźno

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (66 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

do góry