Widok

FUUJ

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
FUUJ JAKIE GRUBE DZIEWUCHY CHODZĄ PO ULICACH. TLUSTE BRZUCHY NA WIERZCHU, TLUSTE DUPY, WEZCIE SIE ZA SIEBIE!! NA SZCZESCIE MOJA MA 170 CM I WAZY 43 KG. ZABRANIAM JEJE PRZYTYC ANI GRAMA.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie musisz rozumieć, tak jest i już .... a nie zaprzeczysz, że ładniej wygląda płaski jędrny brzuch, niż wydęty, luźny, flakowaty i z cellulitem. ... choćby na plaży ...

image
misia jestes szczupła ? ciesz sie

ja jestem po dwóch powaznych operacjak i niestety ale brzuch bede miała zawsze chiciaz ciwcze systematycznie ( teraz nie bo mi po operacji oststniej narazie nie wolno)

Mam duży biust i ogólenie jestem dość spora.

nie chodze z brzuchem na wierzchu, nie nosze za ciasnych ciuszków i staram sie ubierac odpowiednio do mojej figóry

niestety po tym co napisałas zrozumiałam ze nie powinnam sie pokazywac ludziom bo jestem " tłusta" i przy tym nieatrakcyjna i napewno powinnam sie postarac schudnąc

Do twojej wiadomości nie każdy moze być szczupły a po za tym to juz jest dawno niemodne

a i niezapominaj że są faceci którym okragłe kształty bardziej sie podobaja niz płaska deska , która jak siada na kolana faceta to on wyje z bólu bo czuje same kosci

Tak trzymać ;) .... a w kwesti mody na szkieletory to tak się składa, że nawet modelkom ustalono minimalną BMI poniżej której nie zostaną zatrudnione na wybiegu.. dziewczyna Brunona się nie kwalifikuje..bezrobotna będzie.. no co najwyżej piwo poda..

Szczęście to je­dyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli.
Taka moda... Połowa szczupłych, a nawet chudych uważa się za piękne przez sam brak tłuszczu, grubsze - za brzydkie przez nadmiar ciała... A to bzdura w obu przypadkach... Są ładne kobiety grube i chude, brzydkie też we wszystkich grupach wagowych... Nieapetycznie mogą wygladać wszystkie, pięknie też...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
własnie o to chodzi:))mnie tak jak napisałam wyżej niczyja figura nie przeszkadza, osoby grube, chude, szczupłe...waga nie ma znaczenia, tylko to obrzydlistwo niektórych kobiet...to mnie przeraża:)))
Nie drażnią mnie dodatkowe kilogramy. Wystarczy odpowiednio się ubrać.

Dla mnie obrzydliwie wygląda tylko ciało /tłuszcz (??), które wylewa się ze spodni, spod za krótkich bluzek, dekoltów... Dlaczego naraża się ludzi na takie widoki? A fe!

A obojczyki i żebra sterczące z dekoltów, chude kolana szersze od ud wystające spod spódniczek?
nie Agatha to jest piękne
no co ty nieznasz sie czy co ?

ja chyba zaczne sie głodzic zeby mi kosci odtawały

te kości to w drugą stronę...
Raz na deptku widzieliśmy panią, której dwa uda to było moje niecałe !!jedno udo. A ja jestem szczupła dziewczyna...

no i to Beata wyglada ładnie przeciez

Jak to ładnie?
To jest choroba... I temat do dłuuugaśnej dyskusji...

Sama znam dziewczynę, której chłopak nie pozwala przytyć. Niby w żartach, ale ona traktuje to dosłownie i boi się przytyć.

Jeszcze nie podobają mi się u kobiet widoczne mięśnie - kaloryferek na brzuchu, albo umięśnione ręce...

Nie podobają mi się wąskie biodra...

A wszyscy by tylko tłuszcz kazali zakrywać (co dla mnie jest oczywiste, swoje tłuszczyki zakrywam, ale półnago nie chodzę po mieście nawet jak jestem szczupła).
hehe, to gdybyś była facetem, to byłabyś konkurencją dla mojego męża Agatha :):):)

Agatha i Beata
to własnie jest chore my may tłuszczyk zakrywac a chudzielce moga pokazywac wszytko nawet jak wyglada to obrzydliwie

pmagdaleno, ale ty NIC nie zrozumiałaś. Ja nie mam nic do osób o większej masie ciała, ale do niemiejących się ubrać, czy chodzących w za ciasnych ciuchach mam dużo !! Za nieestetyczne uważam pokazywanie wszystkim nieatrakcyjnego ciała (nawet chude może być nieatrakcyjne, nie twierdzę że tylko chude jest piękne). Sama twierdzisz, że ubierasz się dobrze, nie wystawiasz pod ocenę swoich krągłości, masz duży biust, to przecież duży atut !! Nikogo nie chciałam dotknąć osobiście, ale skoro wzięłaś to do siebie, to naprawdę nie czuję się winna … Sama wyglądam szczupło, jestem (za) wysoka, ale do płaskich nie należę …. Kobieta, która ma ładne kobiece kształty, nawet jeśli nie nosi rozmiaru 36, to kobieta na której i ja oko zawieszę, a co dopiero faceci.

No nie wiem, a może jestem odrobinę spaczona, gdyż moje życie niemiałoby sensu bez wspinaczki skałkowej, żeglarstwa i snowboardu …
więc wyglądam jak wyglądam ....

image
widze że sie zaczęła teraz batalia anty chodzielcom ....

zgadzam się, za chude tez nie jest ładne :)

image
zawsze najlepsze jest coś pomiędzy :)

Misia, chodzi o to, że tak jak Ty uważasz za oczywiste piękno szczupłego ciała - tak my - nie. Znam bardzo niewiele wysportowanych kobiet, na których sylwetki patrzę z przyjemnością (generalny wyjątek - tancerki).
nie magda, sterczące kości też sa okropne .... ja mówię o osobach szczupłych , nie chudych ...

image
ja znam osobiscie osoby przy kosci i nie mówie tu o rozmiarze 40 ale np 44 i sa duzo ladniejsze niz 36 bo potrafia o siebie zadbac i ubrac sie i prócz nadwagi nie mozna im niczego zarzucic

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (29 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Proszę o opinię na temat PRZEDSZKOLI : (19 odpowiedzi)

Jak w tytule, chciałabym posłać córkę do przedszkola ( 3 latek ) i interesują mnie opinie na...

do góry