Widok
misia jestes szczupła ? ciesz sie
ja jestem po dwóch powaznych operacjak i niestety ale brzuch bede miała zawsze chiciaz ciwcze systematycznie ( teraz nie bo mi po operacji oststniej narazie nie wolno)
Mam duży biust i ogólenie jestem dość spora.
nie chodze z brzuchem na wierzchu, nie nosze za ciasnych ciuszków i staram sie ubierac odpowiednio do mojej figóry
niestety po tym co napisałas zrozumiałam ze nie powinnam sie pokazywac ludziom bo jestem " tłusta" i przy tym nieatrakcyjna i napewno powinnam sie postarac schudnąc
Do twojej wiadomości nie każdy moze być szczupły a po za tym to juz jest dawno niemodne
a i niezapominaj że są faceci którym okragłe kształty bardziej sie podobaja niz płaska deska , która jak siada na kolana faceta to on wyje z bólu bo czuje same kosci
ja jestem po dwóch powaznych operacjak i niestety ale brzuch bede miała zawsze chiciaz ciwcze systematycznie ( teraz nie bo mi po operacji oststniej narazie nie wolno)
Mam duży biust i ogólenie jestem dość spora.
nie chodze z brzuchem na wierzchu, nie nosze za ciasnych ciuszków i staram sie ubierac odpowiednio do mojej figóry
niestety po tym co napisałas zrozumiałam ze nie powinnam sie pokazywac ludziom bo jestem " tłusta" i przy tym nieatrakcyjna i napewno powinnam sie postarac schudnąc
Do twojej wiadomości nie każdy moze być szczupły a po za tym to juz jest dawno niemodne
a i niezapominaj że są faceci którym okragłe kształty bardziej sie podobaja niz płaska deska , która jak siada na kolana faceta to on wyje z bólu bo czuje same kosci
Tak trzymać ;) .... a w kwesti mody na szkieletory to tak się składa, że nawet modelkom ustalono minimalną BMI poniżej której nie zostaną zatrudnione na wybiegu.. dziewczyna Brunona się nie kwalifikuje..bezrobotna będzie.. no co najwyżej piwo poda..
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli.
Taka moda... Połowa szczupłych, a nawet chudych uważa się za piękne przez sam brak tłuszczu, grubsze - za brzydkie przez nadmiar ciała... A to bzdura w obu przypadkach... Są ładne kobiety grube i chude, brzydkie też we wszystkich grupach wagowych... Nieapetycznie mogą wygladać wszystkie, pięknie też...
Jeszcze nie podobają mi się u kobiet widoczne mięśnie - kaloryferek na brzuchu, albo umięśnione ręce...
Nie podobają mi się wąskie biodra...
A wszyscy by tylko tłuszcz kazali zakrywać (co dla mnie jest oczywiste, swoje tłuszczyki zakrywam, ale półnago nie chodzę po mieście nawet jak jestem szczupła).
Nie podobają mi się wąskie biodra...
A wszyscy by tylko tłuszcz kazali zakrywać (co dla mnie jest oczywiste, swoje tłuszczyki zakrywam, ale półnago nie chodzę po mieście nawet jak jestem szczupła).
pmagdaleno, ale ty NIC nie zrozumiałaś. Ja nie mam nic do osób o większej masie ciała, ale do niemiejących się ubrać, czy chodzących w za ciasnych ciuchach mam dużo !! Za nieestetyczne uważam pokazywanie wszystkim nieatrakcyjnego ciała (nawet chude może być nieatrakcyjne, nie twierdzę że tylko chude jest piękne). Sama twierdzisz, że ubierasz się dobrze, nie wystawiasz pod ocenę swoich krągłości, masz duży biust, to przecież duży atut !! Nikogo nie chciałam dotknąć osobiście, ale skoro wzięłaś to do siebie, to naprawdę nie czuję się winna … Sama wyglądam szczupło, jestem (za) wysoka, ale do płaskich nie należę …. Kobieta, która ma ładne kobiece kształty, nawet jeśli nie nosi rozmiaru 36, to kobieta na której i ja oko zawieszę, a co dopiero faceci.
No nie wiem, a może jestem odrobinę spaczona, gdyż moje życie niemiałoby sensu bez wspinaczki skałkowej, żeglarstwa i snowboardu …
więc wyglądam jak wyglądam ....
No nie wiem, a może jestem odrobinę spaczona, gdyż moje życie niemiałoby sensu bez wspinaczki skałkowej, żeglarstwa i snowboardu …
więc wyglądam jak wyglądam ....