Widok

Fenomen wozkow X-lander

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktos mi moze wytlumaczyc dlaczego co drugi wozek na ulicach to X-lander?? W czym tkwi fenomen tego wozka bo nie jestem w stanie pojac. Ani to ladne wizualnie, ani praktyczne, jakosc wykonania srednia w stosunku do wygorowanej ceny no i te zwrotne male koleczka z przodu... Az mnie mierzi jak to widze. Toz to wozek typowo bulwarowy! Mniejsze kolka na przodzie maja mniejszy rozstaw niz te z tylu przez co podjazdy dla wozkow sa dla nich nie do pokonania! Czekam na Wasze opinie , moze ktos mi wytlumaczy dlaczego tak malo popularne sa naprawde fajne wozki typu Jedo, Navington czy tez Roan??
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
a my z ww wózka jesteśmy mega zadowoleni, choć ostatnio pojawiła się u mnie wątpliwość... czy Wasze Dzieci też "wiszą" w spacerowkach? albo nasze Dziecko jest jakieś dziwnie siedzące a raczej leżące
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A mnie to nie interesuje kto jaki wózek kupuje. Każdy ma do tego prawo mieć taki wózek jak mu się podoba czy jest to Xlander czy jakikolwiek inny. A to że jest ich dużo na ulicach świadczy tylko o tym, że jest to dobry wózek i tyle :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jedo mało popularne? Chyba masz krótki wzrok :>
Kiedy kupowałam go z 8 lat temu (wtedy Jędroch) to były to jedne z popularniejszych wózków i nadal je widuję na ulicach.

Poza tym co się Tobie podoba, nie musi podobać się komuś innemu. To normalne.

PS Mam i Jedo, i Xlandera, ha! I oba mi się podobają!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Może dlatego, że to polskiego producenta i mają bardzo korzystny stosunek jakość/cena? A czy fajne czy nie fajne, to już kwestia gustu. Ja używałam i używam kilku wózków i właśnie ten odpowiada mi najbardziej :P Podjazdy pokonuję bez problemu, bo ten rozstaw nie jest wcale taki wąski, a poza tym, to głownie ciężar wózka jest na tylnych.
Mi np z tych co wymieniłaś Jedo się kompletnie nie podobają i też bym się mogła spytać, jak ktoś mógł to kupić :P Roany mogą być, Navington nie przyglądałam się :p
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny ja nie mam problemu - zwyczajna ciekawosc. Moi znajomi maja X-landera Xa i wlasnie sie zastanawiam dlaczego wybrali akurat ten wozek. Nie dosc ze drogi to jeszcze jezdzic nim mozna tylko po plaskim no i nie po podjazdach... Do tego masakrycznie mala i waska gondola. Przeciez to wazne, zeby dziecko mialo duzo miejsca a nie kisilo sie tam jak ogorek. Wyglad to nie wszystko.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
jedo coraz popularniejsze - xlander dluzej na tapecie,

a czemu - no moze dlatego bo wiekszosci sie podoba - mi takze,
co do modeli to sa przerozne i prawie kazdy znajdzie cos dla siebie.
no i za zadne pieniade nie znajdziesz wozka idealnego dla wszystkich

bo swego czasu bylo albo tanie i ciezkie "czolgi" bez skretnych kol albo emaljungi, bebeconforty czy stoki z mega wielkimi cenami, to byla taka srednia polka i wszystko w jednym - jak gdzies pisalam ze "jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego" ale jezeli ktos swiadomie rezygnuje z jakiejs opcji na koszt innej to jego wybor. mnie sie roan w wersji spacerowej bardzo nie podoba i dla mnie to okropny wozek spacerowy ale to rzecz oczekiwan i gustu , to taksamo jakbys pytala czemu ludzie kupuja drogie ciuchy w H&M (dla niejednej ponad polowa kolekcji nie do zalozenia) a nie na rynku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale masz problem...chyba nuda zżera:-)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry