Widok

GDZIE USG 3D

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jeżeli ktoś ma namiary na USG 3D bardzo prosiłabym o telefony i namiary na lekarzy. Pozdrawiam Monika
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Również polecam Profesora miałam ostatnio z nim styczność na Klinicznej i bardzo dobry specjalista wszystko wytłumaczy wyjaśni i odpowie na pytania
Usg 4D zrobione w evi-MED za 180 zł z nagraniem na płytkę. Robił je dr Zabul.
Jestem zadowolona z wizyty: uzyskałam szczegółową ocenę stanu zdrowia dziecka oraz poznałam płeć. Usg robiłam w 26 tyg. ciąży.
Obsługa bardzo miła i jeszcze dostałam prezent w postaci mini wyprawki :)

Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy ;)
bylismy w invictie w gdansku. połówkowe mielismy juz dwa tygodnie wczesniej u naszej dr, wiec zależało nam na nagraniu filmy na płyte bez badań i opisu. Bylismy u dr-a Puzio- bardzo sympatyczny lekarz.

cena za nagranie to 80zł. Pani w recepcji mowila, ze jesli Dziecko nie bedzie chcialo pokazac sie na filmie to oddają pieniążki. najlepiej robic je 22-26 tydzien, bo później Dziecko jest juz za duże. na wizytę czekaliśmy ok. 1,5 tygodnia. jeszcze dr Brzoska wykonuje tam takie badanie.

wizyta z badaniami to 280 zł
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
Wita, chcę zrobić za ok. 2 tyg. wkrótce USG 4D w Gdyni

Myślałam o:

Starmed 250 zł
Evimed 180 zł

Jest spora róznica w cenie. Czy ktoś robił tam usg i może ewentulanie polecić lub nie. Może gdzie indziej w Gdyni.

Pozdrawiam.
A czy ktos ma aktualny numer do dr Tomczyk,bo staram sie do niej dodzwonic i nie ma sygnalu wogole....
wybieram się na usg 4d w gdyni w evimedzie za 180zł- polecacie?
ja robiłam usg 4D w 25 tc w pro-femina u dr Olszewskiej we Wrzeszczu - koszt 250 zł z nagraniem - rewelacyjny sprzęt i świetna lekarka. Byłam bardzo zadowolona, dużo się dowiedziałam o stanie dziecka i na dodatek mam super pamiątkę w postaci zdjęć i nagrania :)
image
Czyli usg prenatalne w Invictcie w 3d/4d 18-22tydź. kosztuje 200zł tak? a jak chce się nagranie to 280? a który lekarz to badanie robi? :) z góry dziękuję za odpowiedzi!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
w ktorym tygodniu najlepiej do niej iść?? i czy chętnie podaje płeć?
Tak, ja też byłam u dr Tomczyk - rewelacja! Przesympatyczna kobieta, a do tego wspaniały lekarz. Szczegółowo odpowiadała na wszystkie moje pytania. Byłam dwa razy na usg, cena bardzo przystępna, za 4D zapłaciłam 190 zł z płytą. Kolejne usg bez nagrania kosztowało 120 zł.
USG 4D w INVICTA ja idę na połówkowe koszt 200zł+80 jeżeli chcesz mieć nagrane.
image
250 zl strasznie drogo,juz placilam 200 zl i to tez dla mnie przegięcie,widac ceny coraz wyższe , a szkoda moze mieliby więcej kobiet,a tak to za 250 zl mozna juz cos dla dziecka kupic
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A nie prościej skorzystać z wyszukiwarki??

U dr Olszewskiego nigdy nie byłam, polecam za to jego żonę :)
Koszt w tym roku - 250zł (jeśli nie jesteś stałą pacjentką Pani doktor).
Dziewczyny może któraś z Was była z tym roku na usg 3d u Olszewskich i może mi powiedzieć jakie są teraz ceny? Lepiej zapisać się do pani czy pana doktora?
ja przez całą ciąże chodziłam do lek. med. Michał Szafran z ul. Platynowej 2 C/1, pracuję na Oddziale Ginekologii i Położnictwa w Szpitalu Wojewódzkim w Gdańsku, za wizytę płaciłam 110 zł, a usg ma 4D... naprawdę polecam tego ginekologa, czułam się przy nim bezpiecznie a to chyba najważniejsze, zawsze mogłam na niego liczyć i o każdej porze dzwonić, człowiek z bardzo wysoką kultura osobistą...
imageimage

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
strasznie drogie sie zrobiło to usg, jak sie teraz maja ceny w innych gabinetach ?
witam polecam USG 3d oto adres ul. Derdowskiego 7
81-369 Gdynia
Kontakt telefoniczny:
tel.: /+48/ 058 664 25 25,
koszt to 250zł
lekarze polecaja robienie takiego usg do 20 tygodnia ponieważ jest najlepszy efekt... polecam serdecznie
W invikcie teraz kosztuje 280 złwiec troche drogo.
Ja tez polecam p.H Olszewska.
Acha dr Boćkowski przyjmuje w Gdyni na Wrocławskiej a koszt wizyty 200zł z pełnym usg i nagraniem płytki :)
image
image

image
Polecam gabinet Klif-med dr Boćkowskiego. Posiada świetny sprzęt 3D/4D. O płci dowiedziałam się w 16 tc :) Pomiary wykonywane bardzo sumiennie i wnikliwie, dr posiada dużą wiedzę oraz świetne poczucie humoru. Bardzo polecam :)
image
image

image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

perfumy.....gdzie kupujecie? (38 odpowiedzi)

dziewczyny ,gdzie kupujecie perfumy? Sephora,Douglas odpadaja ,bo ceny kosmiczne, moze w...

do góry