Widok

GDZIE USG 3D

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jeżeli ktoś ma namiary na USG 3D bardzo prosiłabym o telefony i namiary na lekarzy. Pozdrawiam Monika
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jaki jest dokładnie adres i tel do Dr Olszewskiej i jaka cena ?
Pełny profesjonalizm - jakość usługi i sprzętu. U nas było szybko i fachowo, z dzieciątkiem wszystko było OK. Przyjaciółka chodzi od lat do dr Olszewskiej i prowadziła u niej niedawno ciążę, ale kilka razy była też u dr Olszewskiego i jest bardzo zadowolona. Wszystko Ci opowiedzą, wytłumaczą, pokażą.
dokładnie! też jestem po wizycie u prof. Preisa, mam toksoplazmoze i niestety późno wykrytą. bardzo boje sie o dzidzię. badanie i sprzęt jakim zostało wykonane rzeczywiście robią wrażenie. i mimo że cena też jest wysoka - 300 zł, jest tego warta.
Cześć! Jakie macie wrażenia z USG 3D u dr Olszewskiego, bo właśnie sie zapisałam i jestem ciekawa czy bedzię potrafił ocenić czy z dzieckiem wszystko ok.
Ja mam wizytę u Preisa 31 marca, i jak się zapisywałam to też zostałam "ostrzeżona", że badanie kosztuje 300 zł :(
Alutka, ja u Olszewskiego za samo USG bez badania płaciłam 150zł, z płytką. Jestem zadowolona chociażby z 2D, bo jest bardzo dobrej jakości. A to 3D to taki bajer na którym mało co widać (według mnie), ale można sobie pozwolić na odrobinę szaleństwa i zostaje fajna pamiątka.
Mam pytanie odnośnie gin. Małgorzaty Tomczyk. Ile trwa u niej USG 4D? "Przykłada się" do badania, opowiada o maleństwie tzn tym, co widać na ekranie?
polecam Dr Hanna Olszewska ul. Grunwaldzka 87/91 m 4 (58)3451576/602 779 117, usg 3D i 4D, oprocz zdjec dostajesz plytke z badaniam, 120zl. Polecam byla moim lekarzem prowadzacyml
dzisiaj dzwoniłam zapisac sie do Prajsa i cena mnie zaskoczyła 300zł.;-(((
Witaj ja też wybieram się w styczniu,już dzwoniłam i chcilam się zapisać,ale pani w rejestracji powiedziała że mam dzwonić przed świetami.pozdrawiam
Ja będę się wybierałą do niego w styczniu i nie wiem czy mam się zapisywać w grudniu czy czekać do stycznia
do prof Praisa zapisywałam się w piątek, a dzis mam wizytę
nie wiem czy takie "szczęscie" z tym terminem czy poprostu mniejsze kolejki sa teraz
do pro feminy we wrezszczu do Olszewskich polecam 3,4D z badaniem i cytologia zaplacilam 150
A powiedzcie dziewczyny czy do dr. Priesa trzeba się duzo szybciej zapisywać? Moja gin też mnie odesłała do niego bo mówiła, że ma najlepszą aparaturę w całym trójmieście...
zaqpomniałam podac Wam nr. telefonu do dr.Tomczyk604463565
Witam:)Dziewczyny a ja szczerze polecam USG3D w Gdyni na ul.Szafranowej wykonane przez super ginekologTomczyk Małgorzate.Sprzęt rewelacyjny i naprzwde nie jest droga w porownaniu z innymi,bo zaplacilam 150zł. z plytka.Babka super,miła i bardzo dokladna!Polecam!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
byłam u niego w 22 tyg. ciąży . Usg kosztuje 200 zl. trzeba mieć swoja płytkę . Wrażenie - na pewno jest konkretny i zna się na rzeczy - w koncu tytułu prof. nie daje sie za ładne oczy. nie jest najmilszy tzn. nie ma indywidualnego podejścia do "pacjentki" , moze inaczej zachowuje sie w stosunku do pań którym ciążę prowadzi. filmik trwa okolo 15 - 20minut , obejrzane jest całe dziecko z 'zewnatrz'- lekarz okresla prawidlowa budowe (wymiary) i z "wewnatrz"( np sprawdza przepływ krwi z mozgu , w komorach serca ) .

ja szczerze polecam - jest to piękna pamiatka

Mam pytanie dotyczące usg u Preisa jakie on robi 3d,4d czy może doplerowskie i czy ktoś wie czy on nagrywa filmik z tego badania i czy trzeba mieć swoją płytkę? Wiem że to wiele pytań ale może któraś z was była u niego na badaniu i podzieli się sowimi wrażeniami i uwagami.
a jesli do invicty to do którego z lekarzy na usg 4D??

zgadzam sie z mamka :-)
nasluchalam sie o preisie ze gbur totalny itp itd, ale szczerze mowic mile sie rozczarowalam, bo byl nawet sympatyczny. Jest rzeczowy i konkretny. Fakt, moze byc niemily dla kobiet ktore tylko chca poznac plec dziecka albo tylko sobie filmik nakrecic, I z reszta wcale mu sie nie dziwie. Mi ten lekarz bardzo odpowiada.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

do góry