Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Pani doktor nie jednego zwierza mi już uratowała wątek zamknięty Jako maniaczka zwierzaków nie jednego kota wyciągnęłam ze śmietnika, czy...
~Emi
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 7 kwietnia 2016

dobra opinia wątek zamknięty odwiedzam ten gabinet od kilku lat, pani doktor jest naprawdę...
~Zosia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 lipca 2015

Polecam wątek zamknięty Pani doktor ze świetnym podejściem do zwierzaków, i dobrym "nosem"...
~smolny
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 27 listopada 2014

Bardzo dobre podejście wątek zamknięty Z moim kotem odwiedziłam wiele weterynarzy. Jest to rasowiec i niestety aż do...
~Ola
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 30 czerwca 2014

Weterynarz całym sercem. wątek zamknięty Potwierdzam, że Pani Weterynarz nie jest wylewna, ale ma serce do tej pracy....
~P. Maciejewska
-

dodano: 2 czerwca 2014

ok wątek zamknięty bardzo profesjonalna
~bolo
-

dodano: 28 maja 2014

W życiu tam nie wrócę wątek zamknięty Najbardziej opryskiwa i niemiła weterynarz jaką spotkałem. W dodatku usługi...
~Kamil
1

dodano: 27 marca 2014

Skromnie ale profesjonalnie wątek zamknięty Jestem paranoiczką i o swoje zwierzęta dbam lepiej niż o siebie i mogę z...
~zadowolony klient
-

dodano: 6 marca 2014

Skandalicznie zła diagnoza wątek zamknięty Nie będę rozpisywać się na temat jakości obsługi bo to nie o to chodzi....
~Anna
1

dodano: 11 października 2012

Katarzyna - opinia wątek zamknięty Nie sądziłam,że lekarz weterynarii tak może oszczędzać na środkach...
~Katarzyna
3

dodano: 24 lipca 2008

Polecam wątek zamknięty Wszystkie moje koty jak zachorowaly to zawsze odwiedzaly ten gabinet. Pani...
~emi
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 27 września 2013

posiadaczka kota - opinia wątek zamknięty Fachowa i rzeczowa Pani Doktor, a ceny konkurencyjne. Zwykłe szczepienia są...
~posiadaczka kota
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 27 stycznia 2013

Zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie niezadowolony :) Ot, życie takie. wątek zamknięty Pani Irena jest fantastycznym weterynarzem dla zwierzaków, których...
~Moka
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 4 września 2012

Zdecydowanie nie polecam wątek zamknięty Zdecydowanie nie polecam!!! Poszłam na wizytę do Pani Dokor, ponieważ mój...
~katarzyna
-

dodano: 17 maja 2012

ostatnia wizyta wątek zamknięty Odkąd pamiętam zawsze chodziłam z psem do gabinetu w Pasażu Chełmskim....
~Katarzyna
-

dodano: 9 maja 2012

polecam!!! wątek zamknięty Mam szczurki i Pani doktor zawsze mi pomoże. Jak czegoś nie wie i coś ją...
~Chełmianka
-

dodano: 21 kwietnia 2012

POLECAM! wątek zamknięty Gorąco polecam panią Irenkę. 10 lat chodziłam z pieskiem i zawsze były trafne...
~Miłka
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 25 listopada 2011

opinia wątek zamknięty Leczę swoje kolejne pieski u pani doktor od ponad 10 lat. Są to trafione...
~Zofia Gosk
-

dodano: 8 czerwca 2011

NIE.... wątek zamknięty Niemiła"pani doktor"zamiast nas wysłuchać co dolega naszemu...
~Władysław
-

dodano: 6 lutego 2011

Oby więcej takich lekarzy :) wątek zamknięty Kolejne pokolenie moich zwierzaków z powodzeniem leczy się, odrobacza i...
~Nomad
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 13 września 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
35

29

wątków

do góry