Widok

Gdy się nie chce karmić piersią

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Z czystej ciekawości. Jeśli nie będę chcieć karmić piersią (a mleko będę miała), w jaki sposób hamowana jest laktacja? Czy też, jeśli nie zacznie się karmić po urodzeniu, to produkcja mleka jest samoczynnie hamowana przez organizm? Jak to jest?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mi pokarm sam zaginął.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mi zasuszyl sie sam, ale po 4 tygdniach sciagalam ok.70-100 ml na dobe i puste piersi, wiec moja laktacja juz wtedy zanikla...
Aga ja corke karmilam 20 msc i w koncu odstawialm zaczelam od tegoz erano nie dostala potem narysowalam kolka dlugopisem jak ona do cysua to pokazalam jej ze cysie sa chore miedzy czasie smarowalam kremem mowilam ze mama musi smarowac cysie mascia zeby byly zdrowe troche bylobntu ale ona to lepij zniosla ode mnie mi tego brakuje bo to w koncu 20 msc
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
JA KARMIŁAM ROK A POTEM BO TROCHU SCIĄGAŁAM BO ROBIŁY SIE TWARDE I ZA TYDZ.SIE ZASUSZYŁO .MOJA KOLEZANKA BRAŁA TABLETKI TO STRASZNIE BOLAŁA JĄ GŁOWA NIE MOGŁA WYTRZYMAĆ .ALE KARMIENIE PIERSIĄ FAJNA SPRAWA.POLECAM .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kolejna cierpietnica... mysl kobieto o sobie A nie tylko o dziecku. Po jej.
A najlepsze w tym wsyztskim jest to ze ludzie tak naciskają na to karmienie piersią bo inaczej jesteś zła matka ale jak już wystawisz cycka na mieście bo przecież dziecko musi zjeść to zaczynaja się komentarze dlaczego obnażasz się publicznie i ze powinnaś się z tym trochę schowac
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

W laktatorze Neno Camino regulujesz ssanie przez zawór, więc można pod siebie dobrze dopasować moc. Poza tym, jak zrobisz zakupy przez https://neno.pl/produkt/neno-camino/ to masz tam dostęp do wszystkich części zamiennych, gwarancji producenta, ładnych opakowań praktycznie prezentowych.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry