Widok

Gdzie chrzciny w Gdyni?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Polećcie jakąś restaurację w Gdyni, w której można fajnie i niedrogo zorganizować obiad z okazji chrztu. W wyszukiwarce powtarza się restauracja W Ogrodach i właściwie to wszystko...a inne? Gdzie organizowałyście chrzciny?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To kawałek od Gdyni ale ciekawą propozycją jest https://hotelmonalisa.pl/.

Najwięcej sprawdzonych sal na imprezę znajdziecie na https://www.gdziewesele.pl/gdynia

My zorganizowaliśmy przyjęcie z okazji chrzcin naszego dziecka w pałacu Godętowo. Już na samym początku spodobał się nam ten pałac. Jest przestronny ładnie urzadzony z pięknym ogrodem. Świetnie przygotowali imprezę. Mają pyszną kuchnie, obsługa kelnerska jest sprawna i kulturalna. Miejsce godne polecenia.

Jak ja z żoną szukałem fajnych restauracji w przystępnych cenach, to trafiliśmy na tą stronę, na pewno znajdziesz też coś dla siebie

Odświeże temat ,jak to teraz wyglada czy mozna wynajac sale na chrzciny chodzi mi o impreze w ilosci dozwolonej.Czy istnieje taka restauracja w Gdyni ktora mozna wynajac na taka impreze zamknieta?

sprawdz serwis: chrzciiinyikomunie ogromny wybor lokali z calej Polski, napewno znajdziesz cos co ci bedzie odpowiadac :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Karczma rybacka orłowo my tam robilismy

Restauracja Soul Fresh! na Świętojańskiej, zdrowe jedzenie, smaczne menu i porządne porcje ;]

Moja kuzynka robiła chrzciny swojego synka w Hotelu Nadmorskim. Z tego, co mówiła, to była zadowolona. A z tego, co ja pamiętam - jedzenie było obłędne ;p Jakby ktoś jeszcze szukał to zostawiam link, może komuś pomoże: https://nadmorski.pl/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

To jest fajne miejsce na organizację chrzcin: http://www.betlejem.eu Co prawda jest trochę poza miastem ale są fajni właściciele z którymi się można dogadać. Smaczna kuchnia i fajny klimat. A co najważniejsze przyzwoite ceny
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

może kiedyś było lepiej ale jeszcze z rok temu... tragedia

image
też się chętnie dowiem :D
Szukam restauracji w Gdyni na obiad z okazji Chrztu, ważne by można było przynieść tort we własnym zakresie.
Gdzie robiliście Chrzciny i jakie miejsce możecie polecić?
Ja robiłam chrzciny półtora roku temu w Barbadosie. Serdecznie polecam. Za 10 osób i 2 dzieci w wieku przedszkolnym zapłacilismy około 550 zł. Juz razem z torem, ciastem oraz napojami.
podbijam :)
czy ktoś z Was robił chrzciny w Tawernie Orłowskiej?
ok ja juz po chrzcinach, robiłam je w hottonie - bardzo fajna obsługa, wszystko było dobrze przygotowane, elegancko podane a jedzenia zostało i spakowali nam do domu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
hop

robil ktos ostatnio chrzciny w gdyni??
a ja robiłem w dwotku mitro na chylonii i było bardzo fajnie obiad chyba jakieś 50-60zł od osoby, fajna obsuga moja siostra robiła tam komunię tez było fajnie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
cały czas aktualne, do znudzenia;) bardzo fajną maąa knajpką jest Monte w centrum, boczna od świetojańskiej, jednak podstawowy obiad kosztuje 80zł, za drogo!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dom czy mieszkanie??? (433 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Wakacje z dziećmi (124 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

do góry