Widok

Gdzie chrzciny w Gdyni?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Polećcie jakąś restaurację w Gdyni, w której można fajnie i niedrogo zorganizować obiad z okazji chrztu. W wyszukiwarce powtarza się restauracja W Ogrodach i właściwie to wszystko...a inne? Gdzie organizowałyście chrzciny?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tez chetnie sie dowiem gdzie w gdyni badz w poblizu mozna zrobic chrzciny i za ile
podbijam temat, piszcie dziewczyny co wiecie, gdzie i za ile:)
a robil ktos w hottonie??
ktoś wie ile w tawernie orłowskiej i czy mają dobre jedzenie?
Novia8 myślałam o Tawernie Orłowskiej. Urodziłaś już? daj znać!:)
Polecam Hotel Nadmorski w Gdyni. Można się dogadać z ceną :)
My robiliśmy "W ogrodach", więc nie jesteśmy oryginalni. Ale jeśli skusiłabyś się na Sopot, to mogę polecić "Petit Paris". Byliśmy tam niedawno na obiedzie ślubnym. Świetne jedzenie, klimat i obsługa. Gościliśmy się od 14 do 20 i nikt nas nie miał dość :) Niestety nie wiem jak z cenami, bo nie my płaciliśmy. O "Petit Paris" w Gdyni słyszałam niepochlebne opinie.
Juliett - i jak zdecydowałaś się na coś? by my chyba na Zhong Hua ale to w Sopocie jest.
no mamuśki napiszcie gdzie robicie chrzciny
podbijam
Polecam Dworek w Chylonii. Ja wprawdzie miałam tam wesele, ale wiem, ze chrzciny też organizują. Większa sala jest u góry a w podziemiach mniejsza , ale w takim zamkowym stylu(bardzo ładna). Menu od 80 zł w górę chyba. Myślę, że do dogadania. Jedzenie dobre.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
podbijam!
Hopsa, też się chętnie dowiem :)
jeżeli chcecie tanio i smacznie i ładnie to polecam pizzernię-bar bistro Mc Tomas na Witominie. Można wnosić swoje ciasta i torty.
Ładnie udekorują i obsługa miła.
podbijam...świeżo po chrzcinach piszcie, jakie ceny i gdzie fajnie było? polecajcie...w Gdyni chrzciny...
podbijam
i odradzam w ogrodach w gdyni
byłam tam obiedzie stół na 10 os postawili wg mnie w korytarzu (o ile w restauracji można tak nazwać jakieś miejsce) na skos między wejściem a barem, kelnerka przechodząc do drugiej sali ciągle musiała prosić o zrobienie miejsca, siedziałam visa vi z półtora metra przed drzwiami od wc, bardzo długi czas oczekiwania na jedzenie, opryskliwa kelnerka, która nie potrafi prawidłowo podać do stołu, do tego sama nalewała mleko do kawy... poszli na ilość a nie na jakość, do tego na sąsiedniej sali głośna muzyka
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Barracudzie?!

Przeciez to co serwuja ma w najlepszym razie smak BigMaca. Chrzciny w McDonaldzie z rybami? Jaja sobie robisz?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9
Teraz zrobilabym w Trio, gdy chrzcilismy synka, jeszcze nie istnialo ;). Tanio, mnostwo rozrywek dla dzieci, swietna obsluga i dobre jedzenie. Czesto jemy tam obiady z synkiem, bardzo polecam.
Na pewno nie polecam Hotelu Morskiego w Gdyni przy obwodnicy. Dwa lata temu robiłam tam chrzciny i pomimo umowy wszystko było nie tak.Obiad z przystawkami od 75 zł w górę.

Teraz spodziewam sie drugiego dziecka i też szukam miejsca na chrzciny ale tym razem z kącikiem dla dzieci i niedrogiego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
my w rózy wiatrów bylismy na weselu ale w coco szwagier wyprawiał chrzciny synka
niby ok ale mnie troche drazniło ze nie było takiego cichszego zakatku i ze obcy wchodzili sobie na drinki itp

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (22 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

do góry