Widok
A jednak jest dostępny w Polsce
Jakiś tydzień temu kupiłam taki właśnie smoczek
http://sklep.qqkids.pl/100-mam-perfect-6.html
Jakiś tydzień temu kupiłam taki właśnie smoczek
http://sklep.qqkids.pl/100-mam-perfect-6.html
... a QQ Kids ma siedzibę w Gdańsku (ul.Matejki 6, pok.20) :)
Dziewczyny,
dajcie znać jak już dostaniecie to cudo, jaki jest?
Czy jest miększy w porównaniu np. do Aventu albo Tommee Tippee...
Bo moja mała nie toleruje żadnych smoczków... mam już w domu chyba 6 rożnych... skończyła 2 miesiące a teraz się uczy ssania kciuka, co mnie załamuje... bo potem przecież palca jej nie zabiorę i dużo trudniej oduczyć tego...
pozdr.
Karolina,
mama Damiana 8 lat i Bianki 2 m-ce
dajcie znać jak już dostaniecie to cudo, jaki jest?
Czy jest miększy w porównaniu np. do Aventu albo Tommee Tippee...
Bo moja mała nie toleruje żadnych smoczków... mam już w domu chyba 6 rożnych... skończyła 2 miesiące a teraz się uczy ssania kciuka, co mnie załamuje... bo potem przecież palca jej nie zabiorę i dużo trudniej oduczyć tego...
pozdr.
Karolina,
mama Damiana 8 lat i Bianki 2 m-ce
my uzywamy MAM baby ale tych normalnych smoczkow. Moim zdaniem sa super. Silikon dosc "przyjemny". Jest to jedyny smoczek ktory moj synek zaakceptowal. W domu mamy tommee tippee (wogole nie umial go utrzymac w buzce, ciagle wypadal - w porownaniu z MAM silikon bardzo twardy) i NUK anatomiczny (tez okazal sie pomylka) Teraz sie zastanawiam wlasnie nad kupnem tego mam perfect.
Dziś kupiłam ten mniejszy perfekt i przyznaję pierwszy raz takie cudo na oczy widzę a to moje 3 dziecko i trochę tych smoczków się już naoglądałam i naużywałam a niestety moja Julka absolutnie żadnego smoczka do buzi wziąć się chciała a tu zonk bo nowy smoczek po kilku chwilach juz ssała.
Jak juz ktoś wspominał silikon jest mięciutki i delikatny i tak jakby zmatowiony
Niestety jest drogi ale chyba wart tej ceny
Agusia chyba można z marszu ja dziś byłam ok 15 i nie było problemu i z tego co pani mówiła to ze od 10 do 16 zawsze można do nich przyjśc
Jak juz ktoś wspominał silikon jest mięciutki i delikatny i tak jakby zmatowiony
Niestety jest drogi ale chyba wart tej ceny
Agusia chyba można z marszu ja dziś byłam ok 15 i nie było problemu i z tego co pani mówiła to ze od 10 do 16 zawsze można do nich przyjśc