Widok

Gdzie w Gdańśku można kupić smoczek MAM PERFECT

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny może, któraś z was wie gdzie w Gdańsku lub trójmieście można kupić ten nowy smoczek MAM PERFECT?

Obdzwoniłam większość aptek w Gdańsku ale niestety nigdzie nie mają tego smoczka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Apteka Alpejska w gdansku posiada duzy wybor firmy MAM
Dzięki dziewczyny bo moja "smoczyca" preferuje tylko Mam :)
image
image

image
Ja w poniedziałek kupiłam tam zielony 0-6miesięcy. Były też zielone i niebieskie. niedługo będa w apteckach:)
[url:]http://lilypie.com/">
nie mam pojęcia ale chyba są w końcu to hurtownia
A te smoczki Perfect 0-6M w kolorze zielonym i różowym nie wiesz czy są dostępne bez problemu?
image
image

image
Dziś kupiłam ten mniejszy perfekt i przyznaję pierwszy raz takie cudo na oczy widzę a to moje 3 dziecko i trochę tych smoczków się już naoglądałam i naużywałam a niestety moja Julka absolutnie żadnego smoczka do buzi wziąć się chciała a tu zonk bo nowy smoczek po kilku chwilach juz ssała.
Jak juz ktoś wspominał silikon jest mięciutki i delikatny i tak jakby zmatowiony
Niestety jest drogi ale chyba wart tej ceny

Agusia chyba można z marszu ja dziś byłam ok 15 i nie było problemu i z tego co pani mówiła to ze od 10 do 16 zawsze można do nich przyjśc
Powiedzcie mi czy do tego sklepu QQ Kids można wybrać się z marszu? Czy wcześniej trzeba zakupić go na ich stronie i wtedy dopiero umówić się na odbiór?
image
image

image
Bardzo mięciutki ten smoczke i taki cieniutki:) Z nowości mają mieć niebawe specjalną szczotkę do mycia butelek, żelową (mi Aventu troche poniszczyła butelki:(( oraz sterylizator:)
no bo ja wziełam 6+ bo Zosia ma juz ponad 7 ale jest jej za duży ale w sumie to nic, urośnie:)
imageimage
Mam 0-6+ potem jest 6+:)
jest super i dobry dla małej:) choc ona ostatnio jakos i tak niezbyt czesto chce smoczka;)
kwiatek a masz ten Perfekt 2-6 m-ce??
imageimage
od 0 do 6 m-ca sa płaskie jak avent ale maja taka szorstką powierzchnię. Moja Aventu nie wzieła a MAM tak

powyżej 6 m-ca sa płaskie ze spłaszczoną kulką na końcu
imageimage
Kupiłam MAM Perfect;) super, jeszcze bardziej miękki i cieńszy od tradycyjnych MAM. Mała zaakceptowała tylko smoczek MAM i butelki MAM. polecam:)
a te zwykłe jaki mają kształt, bo nigdzie nie mogę znaleźć...
Taki ortodontyczny, czy taki jak Avent zupełnie płaskie czy może takie jakby z kulką na końcu jak tradycyjny smoczek...
Wszędzie są zdjęcia tarczki, ale samego smoczka nie...

Dzięki za opinie!
moja też zaakceptowała tylko MAM
Mam ten nowy MAM Perfect ale dla Zosi jest za duży, bo wadzi o jej nos:P teraz używamy tych zwykłych 2-6mc a ten Perfekt zamówiłam 6+ i jest za duży ale jak mała trochę podrośnie będzie ok:) może juz za miesiąc:)
Perfekt super wykonany:)
imageimage
my uzywamy MAM baby ale tych normalnych smoczkow. Moim zdaniem sa super. Silikon dosc "przyjemny". Jest to jedyny smoczek ktory moj synek zaakceptowal. W domu mamy tommee tippee (wogole nie umial go utrzymac w buzce, ciagle wypadal - w porownaniu z MAM silikon bardzo twardy) i NUK anatomiczny (tez okazal sie pomylka) Teraz sie zastanawiam wlasnie nad kupnem tego mam perfect.
Dziewczyny,
dajcie znać jak już dostaniecie to cudo, jaki jest?
Czy jest miększy w porównaniu np. do Aventu albo Tommee Tippee...
Bo moja mała nie toleruje żadnych smoczków... mam już w domu chyba 6 rożnych... skończyła 2 miesiące a teraz się uczy ssania kciuka, co mnie załamuje... bo potem przecież palca jej nie zabiorę i dużo trudniej oduczyć tego...

pozdr.
Karolina,
mama Damiana 8 lat i Bianki 2 m-ce
Ja się też skuszę na ten smoczek:)
o super:)
też zamówię:)
imageimage

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (79 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...

gdzie pojemniki na odzież używaną w gdańsku (19 odpowiedzi)

czy jeszcze są takie pojemniki? wiem, że to "mafia", ale lepiej tam wrzucić, niż do...

Ciemieniucha - skuteczne metody (51 odpowiedzi)

Może doradzicie coś skutecznego na ciemieniuchę. Moja mała ma na środku główki cały placek....

do góry