Widok

Gdzie w Gdańsku, najlepsze pączki?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Gdzie według Was są najlepsze pączki w Gdańsku?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
również polecam punkt przy kolejce SKM-POLITECHNIKA na przeciwko clubu MAX pychotaaaaaaaaaa
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Olcia princessa, nic nie rozumiem z tego co napisałaś? Jakie zamówienia? I nadzienie pączka o smaku awokado? Hmmm to chyba niezbyt dobre...?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
adwokat!!!!!!!!!!!!!
juz dzisiaj padam na twarz, mozan u mnie skladac zamowienia na paczki, a odebrac w ktoryms z naszych punktow, eehhhh taka wygoda dla klientow, ide spac bo juz glupoty pisze
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
pączki z nadzieniem awokado są dobre
no miało być adwokat :P
Oooo tak!!!!!!!!!! Koło Maxa są pączki rewelacyjne!!!!! Przypomniałyscie mi o nich. Raz jak pojechałam reklamować rachunek za prąd to przy okazji skoczyłam tam na pączki. Zjadłam trzy, mniam takie cieplutkie i smaczne z nadzieniem toffi i nie tylko :-)))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
I wszystko jasne :)
Mi smakowały też te we Wrzeszczu koło Galerii Centrum, a teraz kupuje w cukierni W-Z koło Pałacu Młodzieży w Gdańsku.
W-Z w gdansku kolo dlugiej tam sa pyszne pączki
A najlepsze to były Donaty na Monciaku w Sopocie :)
ale to już przeszłość jak te we Wrzeszczu :(
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
O mniam Kulka donatay z Sopotu :)
Gdzie we Wrzeszczu na Partyzantów są te pączki co przenieśli z okolic dworca. ?
To jeszcze przy kolejce (od strony awf'u) na żabiance :) też wielki wybór i bardzo często jeszcze ciepłe :) Tylko w sumie kupowałam tam z ... 5 lat temu, więc nie wiem czy jeszcze istnieją ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kasia jak idziesz od str McDolca to po lewej stronie, mniej wiecej na wysokosci tego sklepu ze zdrowa zywnoscią, tak mi sie wydaję :D

blizej niz dalej w kazdym razie :) wlasnie od strony macdolca :)
Ja tam kupowałam ze 3-4 miesiące temu pąki :)
podajcie proszę sprawdzony przepis na oponki:)
OPONKI SEROWE:

500g białego sera
3 jajka
3 łyżki śmietany
3 łyżki cukru
1 op cukru wanilinowego
1 lyżeczka sody oczyszczonej
2-3 szkl mąki

Wszystko zagniesc razem na miękkie, ale nie klejące się ciasto. Obficie podsypując, cienko rozwałkować i wycinać oponki za pomocą np. szklanki i zakrętki. Wrzucać na głębszy olej, smażyć z obu stron chwilę, osączyć z tłuszczu i posypać cukrem pudrem.

Ja robie z tego przepisu :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja uwielbiam pączki pieczone na giełdzie w pruszczu , nie wiem czy mają gdzieś swoją piekarnie ale jak tylko jesteśmy an giełdzie to je kupuje mnniam :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
A JA WCALE NIE CHCĘ WIEDZIEĆ GDZIE SĄ DOBRE PĄCZKI!!! bo jak sie dowiem to sie nie opanuję ;-))))
też uwielbiam pączki z giełdy ;) obowiązkowy punkt jeśli jesteśmy na giełdzie ;)
dziękuję za przepis zastanawiam się tylko nad jednym ,że w przepisach które czytałam był serek waniliowy a Ty mówisz że twaróg i teraz bądz tu mądra hihi -może ktoś jeszcze piecze oponki???

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Atopowe zapalenie skory (13 odpowiedzi)

Czego uzywac do pielegnacji?? Co podawac a czego nie do jedzenia??

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

nnt. allegro (30 odpowiedzi)

często robicie w ten sposób zakupy? coraz częściej łapię się na tym , ze nie chce mi się iść...

do góry