Widok

Gdzie w Gdańsku, najlepsze pączki?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Gdzie według Was są najlepsze pączki w Gdańsku?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To jeszcze przy kolejce (od strony awf'u) na żabiance :) też wielki wybór i bardzo często jeszcze ciepłe :) Tylko w sumie kupowałam tam z ... 5 lat temu, więc nie wiem czy jeszcze istnieją ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
O mniam Kulka donatay z Sopotu :)
Gdzie we Wrzeszczu na Partyzantów są te pączki co przenieśli z okolic dworca. ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A najlepsze to były Donaty na Monciaku w Sopocie :)
ale to już przeszłość jak te we Wrzeszczu :(
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
W-Z w gdansku kolo dlugiej tam sa pyszne pączki
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mi smakowały też te we Wrzeszczu koło Galerii Centrum, a teraz kupuje w cukierni W-Z koło Pałacu Młodzieży w Gdańsku.
I wszystko jasne :)
Oooo tak!!!!!!!!!! Koło Maxa są pączki rewelacyjne!!!!! Przypomniałyscie mi o nich. Raz jak pojechałam reklamować rachunek za prąd to przy okazji skoczyłam tam na pączki. Zjadłam trzy, mniam takie cieplutkie i smaczne z nadzieniem toffi i nie tylko :-)))
no miało być adwokat :P
pączki z nadzieniem awokado są dobre
adwokat!!!!!!!!!!!!!
juz dzisiaj padam na twarz, mozan u mnie skladac zamowienia na paczki, a odebrac w ktoryms z naszych punktow, eehhhh taka wygoda dla klientow, ide spac bo juz glupoty pisze
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
Olcia princessa, nic nie rozumiem z tego co napisałaś? Jakie zamówienia? I nadzienie pączka o smaku awokado? Hmmm to chyba niezbyt dobre...?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
również polecam punkt przy kolejce SKM-POLITECHNIKA na przeciwko clubu MAX pychotaaaaaaaaaa
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja będę jutro we wrzeszczu i napewno będę jeść jutro jakieś pączki, och tylko moja figura ucierpi na tym, że nie będę mogła sie zdecydować co do smaku, bo na jednym na 100 % się nie skończy, a z toffi to uwielbiam mmm pycha ;-) No i oni je tam smażą na bieżąco i jak się kupuje to są ciepłe.
Pod tunelem w sumie w prawie każdym okienku są te pączki max z serem. ja przeważnie kupuje w budce takiej jakby na rogu . Na przeciwko są schody do góry do mc i kfc
o nieeeeeeee ale mi narobiłyscie ochoty !!
oo tak te pączki na Grunwaldzkiej pyszne były a pachniało już z daleka :D i kiedyś na Siedlcach koło kościoła pyszne były:) a pod tunelem to w którym miejscu??
...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
tez lubie te z Partyzantow :)
one kiedys byly w takiej malej budce przy dworcu we Wrzeszczu od strony ul. Wajdeloty - cieple pączki :)

pączki wole kupne, a faworki tylko domowe :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
oo super dzięki, nie wiedziałam że istnieją pączki o nadzieniu raffaello :)
Ostatnio odkryłam cukiernię a właściwie pączkarnię, bo sprzedają tam tylko pączki na ulicy Partyzantów we wrzeszczu, kawałek za manhatanem w kierunku galerii bałtyckiej. Są tam pączki z toffi, jagodami, serem, czekoladą, wiśniami, budyniem i nie pamiętam z czym jeszcze, o z raffaello przypomniało mi się ;-) i wiele innych, takie pyszne jak w Pączusiu w Gdyni. Polecam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
kolo dyskoteki MAX sprzedają z wisniami, czekolada, serem itp i zawsze cieple w ksztalcie trojkatow
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

biznes - jaki ?? (22 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

do góry