Widok

Gdzie wykonam USG piersi na NFZ??

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny gdzie wykonam USG piersi na NFZ i gdzie są w miarę szybkie terminy? Czy potrzebuję skierowanie? Proszę o namiary :) Dziękuję bardzo!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W gabinetach na kowalskiej w gdańsku
z tego co wiem, to w każdym gabinecie z USG, ale trzeba mieć skierowanie
Nieodpłatnie na pewno musisz mieć skierowanie.
image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja robiłam na Świętokrzyskiej, ale długo czekałam. Skierowanie na NFZ jest konieczne
Skierowanie wypisze ginekolog. Można się umówić do jakiegoś na kowalskiej i odrazu na usg. Na usg czekałam tydzień od wizyty
Kurcze zła jestem, bo byłam tydz. temu prywatnie u gin. i kazał mi zrobić USG piersi, ale nie dał mi skierowania, a ja nie pomyślałam, że trzeba :( Może macie namiary na miejsce gdzie wykonują USG prywatnie w miarę przystępnej cenie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Idąc prywatnie do ginekologa, nie dostaniesz raczej skierowania na usg bezpłatne...

Zrobiłam ostatnio rozeznanie i najtańsze USG piersi znalazłam z Lux Medzie na Porębskiego 50zł wg ich cennika ze strony.
skierowanie trzeba mieć, ja termin dostałam szybko w przychodni Gdynia Dąbrówka na Sojowej
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych

Jak już chodzi się prywatnie do ginekologa to warto wybrać gabinet, w którym mają wszystkie potrzebne sprzęty, a już koniecznie tam gdzie na wizycie zrobią od razu usg. Jak wyczułam guz na piersi to nie szukałam gdzie zrobić usg tylko poleciałam do mojej ginekolog żeby mi sprawdziła co i jak.

Żeby na nfz zrobić usg piersi nadal trzeba mieć skierowanie.
Nieodpłatnie?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

zapach do mieszkania jaki ??co polecacie (43 odpowiedzi)

drogie mamy wy zawsze coś doradzicie chciałabym aby w mieszkaniu pięknie pachniało macie jakieś...

Podyplomowa rachunkowośc czy kurs na głównego księgowego (28 odpowiedzi)

Dziewczyny były już może podobne tematy, ale chodzi mi o opinie osób, które kończyły, co warto?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (133 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry