Widok

H&M 3 w cenie 2 ???????

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Orientujecie się może czy H&M planuje taką promocję- 3 w cenie 2 (chyba tylko na dziecięce rzeczy) , w ubiegłym roku była; o ile dobrze pamiętam; pod koniec marca.
A byłabym bardzo zainteresowana ;-)

Może ktoś coś wie ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja dzis byłam w matarnii i dostałam 20 zlza zakupy powyżej 60 zł,oraz 8 % rabatu na całe zakupy za powiedzenie hasła
wasze urodziny-mój prezent :)
Ja byłam dziś w w Alfie i dostałam 8% zniżki na najdroższą rzecz i kartę 20zł za zakup powyżej 60zł.
tam ich klika bylo :) wiec moga byc jeszcze za tydz
oo dzieki za info :] moze warto sie wybrac...ale to dopiero w przyszly weekend;/ i pewnie juz bedzie bida...
bo ja wczoraj w tesco widzialam i chyba cos kolo 50 zl byly
ehh super sa... ale sobie dalam spokoj ;/ w hlamie widzialam ale za 139 zl.. troche drogo ;/
fajna ta kurtka

Risika czy ty przypadkiem szukalas kurtki ala Harleyowki??
taka :] http://www.lindex.com/pl/Product/Product.aspx?id=12797387&styleid=12797365&path=3403475;3215210;3232580;3527905;111370;1357363 rom 110 ale juz jest out of stock;/

rekawy sa za dlugie ale Paulina jest dosc grubasna w brzuszku i poza tym jest dobra! i mam nadzieje ze na jesien jeszcze bedzie dobra!
risika a jaką kupiłaś , i jaki rozmiar na pauline bo mamy córki w podobnym wieku ;-) też się zastanawiam nad zakupem ;-)
ja wczoraj bylam w klifie i dostalam ta karte znizkowa na 20 zl. a czapeczke z hk szara kupilam paulinie w kappahlu za 30 zl. wogole kiszka zubrankami... a kurtki wiosenne to juz zostaly albo male rozmiary albo duze;/ ja w koncu kupilam kurtke onlajn z lindex.com maja juz wysylke do polski a ciuszki sa boskie!
Agam nie ma w ogóle czapek wiosennych. Wczoraj specjalnie po to poszłam bo też dla Ami nie mam.
Są tylko białe z uszkami ( nie wiązane ) i jakieś szydełkowe.
W ogóle nie mają tych z Hello Kitty. Z resztą słaby wybór ubranek.
A my kupilismy wczoraj malemu rzeczy za 60zl i dostalam karte na 20.
Prawda... 8% taki marny rabacik,a le jest :)
W Klifie nie dawali kuponów 20 zł. ... :(
a mnie dziś spotkała taka dziwna sytuacja w h&m w klifie, mianowicie zapytałam sie pani przy kasie czy jest promocja "przy zakupie za 60zł kupon na 20", kolejka była spora, jakoś z 6-7 osób, pani powiedziała że nie, ja i tak poszłam się porozglądać i po jakichś 10 minutach podeszła do mnie ta sama pani mówiąc że tak, że promocja jest i że musi byc minimum 1 rzecz z działu dziecięcego...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chodziło mi raczej o 25%, ale to za 17 lat;)
Właśnie obchodzimy 8. urodziny H&M w Polsce!
Tym razem to my mamy dla Ciebie urodzinowy prezent.

Przez cały weekend, podając weekendowe hasło przy kasie, dostaniesz 8% rabatu na całe zakupy…

Hasło na ten weekend: Wasze urodziny - mój prezent!

Udanej zabawy!
Twój H&M

Na 50% trzeba będzie trochę poczekać:D
8 procent rabatu i kupon na 20 zł za zakupy powyżej 60 zł, do wykorzystania po 28 marca.
Matarnia.
Tak swoją drogą to te 8% to taki ochłap jak na urodziny ;)
Ja skorzystałam z tego 8% rabatu... na bieliznę wybraną w Klifie było 3 w cenie 2 i kurtki przecenione są, to tyle...
Kasiu czy widziałaś jakieś wiosenne czapki w rozmiarze 2-4m z Hello Kitty ?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry