Widok

Halewicz

Halewicz wie gdzie się podziały tamte prywatki...
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 5
tylko ty człowieku uważasz że twoje opinie to aksjomaty.podsumuję to tak : "jakbyś się nie kręcił ,to masz dupę z tyłu" a jak ci to kilka osób powtarza to czas się obejrzeć Halewicz. (w ten prosty sposób przesłana wiadomość mam nadzieję do ciebie dotrze).
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie szukaj popleczników i adwokatów
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
nie muszę, sam sobie "zjednujesz" wrogów .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
prawda jest taka, że halewiczowi do piet nie siegacie dziewczyny. koles ma ciety jezyk i wali prosto w oczy a to wam nie pasuje. ty mea jestes zwykla alimenciara i to sfrustrowana na maksa. nastepne dwie laski tez nie lepsze.

i dobrze z wami jedzie i mam nadzieje ze nie popusci wam. halewiczowi zycze duzo sily zeby nie dal sie stlamsic towarzystwu paru c***czek, co sobie z dziubkow spijaja.

halewicz dawaj dalej!!! jestesmy z toba!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
stvoriczko sama wiesz ze halewicz jest spoko koles i daj spokoj z bronieniem tych lasek. dobrze wiesz ze halewicz ma racje. moze czasem przesadza ale nie jest falszywy i wedle mnie ma koles dobre serce. przeciez pomogl bezdomnemu, zalatwil mu mieszkanie i prace. a ze wkurzyla go jakas alimenciara bez chlopa? zdarza sie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
alimenciarz/alimenciara to ktoś kto jest zobowiązany do płacenia alimentów ( tak w kwestii wyjaśnienia ) nie dziwi mnie jednak błędne użycie tego słowa przez altca znacznie lepiej operuje barwnymi określeniami z rodzaju "c***czki". jak to mówią twoi przyjaciele świadczą o Tobie...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
mea wierzgasz jak wsciekla owca:) chlopa ci trzeba i tyle
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
napiasalem ci juz ze siegasz z wiedza halewiczowi do piet. zazdrosc cie zzera bo to koles z jajami a nie jakis wymoczek co ci dzieciaka zmajstrowal. jakbys miala halewicza za chlopa to bys nie byla w czarnej pupie:) lepeij go na kawe zapros;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Czytając wszystkie te bzdety nieźle się ubawiłam :) Halewicz, nie dajesz ludziom spokoju- no jakim prawem masz swoje zdanie nt kobiet pokroju ~mea i tyle wolnego czasu, by pisać na forum? Niektórzy nie mogą pogodzić się z tym faktem ;-) Autorka wątku myśli o Tobie nawet przeglądając YouTube... :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
A niech myśli:) Tyle jej zostało.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Wypowiedzi wszystkich świadczą o nich. Kategoryczne oceny mają to do siebie, że są po pierwsze uproszczone, po drugie, bardziej skrajne, żadna z tych rzeczy obiektywizmu im nie dodaje.
Wszak oto odczuwam poniekąd obawę,
Że zaraz zwariuję albo też niebawem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
altec, jesteś trollem czy zwykłym mizoginem?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Stvoriczko, a Ty Bogu świeczkę i diabłu ogarek - myślę, że należy stawiać kawę na ławę:) Nie bójmy się twardych tez, mocnych słów i zimnej wódki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Mam wrażenie, ze dla Ciebie twarde tezy i mocne słowa są dobre tylko dlatego, ze są twarde i mocne, dzięki czemu Ty sam czujesz się silniejszy. To jak bardzo/nie bardzo odpowiadają prawdzie schodzi na dalszy plan. Ja nie potrzebuję podpierać swojej siły w ten sposób. Zwisa mi czy ktoś będzie mnie uważał za silną czy nie. To co mnie interesuje to prawda. Rzeczywisty obraz. Uważam osądy nie oparte na obiektywnej (na tyle na ile to możliwe) obserwacji za niewiele warte. A nie można silić się na obiektywizm siedząc za murem własnych uprzedzeń. Empatia, coś, co jak mi się wydaje, lekceważysz, pozwala zobaczyć świat emocji innej osoby i zrozumieć ją. W tym ujęciu może być narzędziem zdobywania informacji.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
brawo Stvoriczko!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
hulewicz ciebie to miał od trzech kropek szlag nagły trafić a z tego co widzę to tylko takie obiecanki cacanki były...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Prezentujesz tym tekstem demagogię w najczystszej postaci.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
psst...

hulewicz...???

żyjesz????
Eternal
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
w takim razie jak ten szlag od kropek cię trafi,
to nie zabije tylko wzmocni, tak?

Inne tematy z forum Hydepark

czy ktoś z Was wygrał w radiu?? (150 odpowiedzi)

Zastanawia mnie czy są tu osoby które wygrały w radiu np RMF FM kasę? Codziennie prawie każde...

Kawa czy Herbata - rano (197 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Grajdołki (108 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry