Widok

Hotel Amber

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam!czy któraś z Was słyszała jak wypadają wesela w Amberze? jestem bardzo ciekawa jak wyglądają wesela szczególnie w tej nowej sali. Dzięki za wszelkie informacje:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
na kiedy planujesz tam wesele?
Na początek przyszłego roku, słyszalam o nowej sali, ale nie widzę żadnych opinii, miejsce jest nowe i chyba jeszcze nie sprawdzone:)
Ja mialam tam impreze firmowa....
super zabawa:) jedzonko ok:))
polecam,ale jak na wesele wypad to nie wiem
imageimage
[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://w
ja tez tam mam w tym roku, na nowej sali. Jakies opinie?
ano walsnie.. bylem tam, na nowej sali takze, wyglada clakiem niezle, obsluga tez bardzo sympatyczna, troche ustawienie sali mogloby byc lepsze ale wszystko mozna rozwiazac tak zeby bylo dobrze jak ktos ma odrobine wyobrazni przestrzennej :) ale jakies opinie by sie przydaly jeszcze :)
Mam pytanie do par, ktore organizuja w tym roku swoje wesele w dolnej sali Hotelu Amber. Czy zdecydowaliscie sie na tradycyjne ustawienie, czy na okragle stoly?
My będziemy mieli okrągłe.
E., a kiedy macie wesele? My na koniec czerwca i tez chcemy okragle
Nie strasz mnie - my też mamy na koniec czerwca :/
Ktos jeszcze? :)
Troche nie bardzo umiem sobie wyobrazic rozmieszczenie okraglych stolow w tej sali i chcialabym podejrzec u pary, ktora bedzie tam miala wesele przed nami
A możesz napisać którego dokładnie macie wesele? Żeby się nie okazało,że mamy razem :P
A co do stołów,to nam powiedziano,że mają dotrzeć dopiero w maju.
Razem nie mamy, nasze jest w piatek :)
My mielismy tam miec ale wlasnie to ze sala jest w lit. L a mamy ok 100 osob nie odpowiadalo nam to ze goscie siedzieli by na 2 salach.

ale miejsce na wesele uwazam ze jest super

image
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja tez mam na dolnej sali ale w sierpniu i chyba tez bedziemy mieli okragle stoly. Czy moge was prosic o zdjecie sali, skoro macie wesele w czerwcu?
Nie ma problemu, podziele sie fotkami jak juz bedzie 'po' :)
Tylko najpierw sama chcialabym podpatrzec u kogos takie ustawienie..
ja tam miałam imprezę firmowa dobre jedzonko miła obsługa :)
image[/url]
Fakt, jedzenie bardzo dobre i mila obsluga - bylismy tam z rodzicami na obiedzie.
Zastanawia mnie tylko jak bedzie wygladala ta dolna sala przygotowana na wesele..
imageimage
No my chyba też zdecydujemy sie na ten hotel, na dolną salę, tylko stoły chyba "tradycyjnie". Jestem ciekawa jak wygląda ta dolna sala na wesele, także jakby ktoś miał zdjęcia to poproszę o kontakt. Dla mojej Rodziny ważne jest żeby wesele było blisko tzn. w Gdańsku i najważniejsze to smaczne jedzenie a tam podobno jest dobre więc mi pasuje:)
Bylam w ten weekend zobaczyc dolna sale przygotowana na wesele z okraglymi stolami. Musze powiedziec, ze hotel pozytywnie mnie zaskoczyl. Elegancko nakryte stoly, gustowne dekoracje. Bez kiczu, czy tandety :))
imageimage
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,
Dnia 09.07.2011 mielismy Wesele w Hotelu Amber na dolnej sali. Postanowilam ze zostawie opinie aby zachecic Was do korzystaniia z uslug hotelu.
Nasze Wesle nie bylo zbyt duze, ale sala byla przygotowana bardzo przytulnie i elegancko.
*Dekoracja stolow jak i samej sali super. Bez zbednych dodatkow i przesady.
*Obsluga Rewelacja, bardzo uprzejmi,zyczliwi i znajacy sie na rzeczy;)
*Jedzenie przepyszne, Kazdy z Gosci byl bardzo zadowolony a co najwazniejsze najedzony;) Jedzenia bylo bardzo duzo i nikt z pustym brzuszkiem napewno nie wyszedl;)
* Kontakt z Pania organizujaca imprezy bezproblemowy, zawsze chetna do pomocy, chetnie sluzy swoja rada i doswiadczeniem:)

Jesli kiedys przyjdzie mi jeszcze organizowac jakas impreze to tylko tam:)
GORACO POLECAM.....
Ja też przyłączam się do zadowolonych z Ambera! Mieliśmy wesele 17.09, absolutnie nie mam się do czego przyczepić, wszystko było tak, jak miało być, a nawet lepiej, niż się spodziewałam... Jedzenie - świeże, przepyszne, wspaniale podane, żałuję, że nie popróbowałam więcej:) Alkohol należycie schłodzony i podany - wódka oszroniona, wino trzymane w lodzie. Obsługa na sali jest bardzo uprzejma, szybka i dyskretna, hotel Amber nie ma się czego wstydzić:)
Pani kierownik to bardzo pomocna i życzliwa osoba, nawet jeśli nie macie pomysłu na ustawienie stołu czy menu, to pani Ania świetnie doradzi - pomogła nam przy wyborze dań z menu, byliśmy bardzo zadowoleni. Pani Ania jest na miejscu całą noc aż do końca imprezy, więc nawet jeśli pojawi się jakiś kłopot, to nie zostaniecie z nim sami. Pokoje hotelowe też bez zarzutu, bardzo eleganckie i czyste.
Wielu gości oceniło nasze wesele jako najlepsze, na jakim kiedykolwiek byli - chyba lepszej reklamy nie trzeba:) Bardzo bardzo polecamy razem z mężem!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
potwierdzam jak najbardziej pozytywna opinie :)
pracowałam tam we wrzesniu na weselu i zgadzam sie z przedmowczyniami :) bardzo fajne, eleganckie miejsce, z przepysznym jedzeniem i miłą obsługą. a dolna sala bardzo fajna i nadaje sie idealnie do okraglych stolow. polecam!
FOTOGRAFIA ŚLUBNA
www.aniagrunwald.pl
www.melrose.com.pl
www.ania1410.wordpress.com
ania.melrose@gmail.com
miałam wesele w Hotelu Amber w czerwcu tego roku - jak najbardziej polecam ten hotel :)
czy ktoś z Was moze napisać jakieś swieże oinie o weselach w amberze?
ja bede mgoła coś napisac na ten temat na koniec sierpnia :) na razie ejstem zachwycona Pania Ania - bardzo fajna kobieta :) sympatyczna i sprawia wrazenei, ze zna sie na tym co robi, cos wiecej bede mogla napisac po naszym slubie. weslee mamy 24 sierpnia w piatek.

na sali dolnej, na 90% na okragłych stołach :)

na razie testowo bylismy tam na obiedzie - zapewne to kwestia smaku, my bylismy w 5 osob, kazdy jadl co innego i wszystkim smakowało.
Raz jeszcze serdecznie polecam - pyszne jedzonko, super mila obsluga, szczegolnie Pani Ania bardzo pomocna i naprawde stara sie z calych sil, zeby wszystko wypadlo jak najlepiej.
Wystroj dolnej sali przy okraglych stolach super..
Koniecznie zdecydujcie sie na pokrowce na krzesla, nie warto na tym oszczedzac, bo efekt jest rewelacyjny :))
imageimage
ostatnio zajrzałam tam w sobotę - sala dolna będzie nasza oczywiście :)

okrągłe stoły, mimo, że do konca nie były przystrojone (wpadłam tam w środku dnia :) ) powaliły mnie na kolana....!

Zrobiłam kilka zdjęć gdyby ktoś chciał mogę podesłać na maila :)

Sala jest w literę L, duże przestronne okna, 2 wyjścia na taras.

I zgadzam sie z przedmówczynia - pokrowce koniecznie!!! :) ie wymagaja juz zadnego przystrojenia w stylu kokardy bo same w sobie sa eleganckie
image
a ile się dopłaca do pokrowców? mam wesele we wrześniu na górnej :)
image
Z tego co pamietam to w zeszlym roku bylo to ok. 6-7 pln/szt.
Najlepiej podpytac sie Pani Ani.
imageimage
to zalezy jak sie pohandlujesz ;)
Macie jakies zdjecia dolnej sali? :)
ja mam duuuuzo :) i okragle i proste stoly :) bylam tam z 5 razy i robilam fotki przed weselami :) po 24 sierpnia bede mogla pokazac tez wlasne :)
jak chcesz, to podaj maila, to CI przesle :)
moni-furey@hotmail.com
czy mozesz zalozyc sobie maila na Wp??? hotmail przyjmuje wiadomosci do 10mb, a chcialabym wyslac wszytsko jedna wiadomoscia :)
moni-wese@wp.pl dzieki wielkie :))
wyslane :)
och też byłabym bardzo bardzo wdzięczna za fotki!!!

inia_w@tlen.pl
hej! Błagam madzienkaja prześlij mi również:
anna1506@op.pl
dziewczyny a mozecie zalozyc sobie roboczego maila na wp??? :) dodawanie zalacznikow jest czasochlonne, a mam w wyslanych wiadomosciach gotowca, ktrorego przesle dalej, ale wiekszosc kont ma ograniczenie na skrzynkach, a na wp jest 100mb :)
albo sprawdzcie czy wszytsko doszlo :) wyslalam w kazdym badz razie 2 maile z duza iloscia zdjec :)
Hej, niestety nie dostałam tych maili :-((( Założyłam teraz konto na wp.pl Podaję adres: anna150613@wp.pl

Będę bardzo wdzięczna za ponowne przesłanie :-)

Pozdrawiam
dostałam!!! dziekuję bardzo, bardzo, jestes naprawdę kochana!
A właśnie mi się przypomniało, że miałam napisać moją opinię o hotelu Amber :)

Nasze wesele odbyło się tam w piątek 24 sierpnia 2012 na sali dolnej na okrągłych stołach :)

Niewątpliwie największym plusem Hotelu Amber jest PANI ANIA :) Menagerka - dlaczego największym? Potrafi uspokoić Panne Młodą (a jest to ważniejsze wg mnie niż np super rozkład sali ;) ), dopilnować wszystkiego by było dopięte na ostatni guzik, do tego jest mega sympatyczna, wyrozumiała, cierpliwa - ogólnie cudowana osoba na swoim stanowisku!

Jeśli chodzi o jedzenie - wg mnie i większości było pyszne :) (narzekał tylko mój teść, ale nie wiem czy w Naszym ślubie było coś co by mu się podobało, bo na razie tylko krytykuje ;) ). Jedzenia było dość dużo (sporo jedzenia nam zostało na kolejny dzień (mieliśmy obiad dla najbliższej rodziny i przyjezdnych gości a nie takie typowe poprawiny), aczkolwiek mama moja mówi, że u nich na stole było mało jedzenia i nie było w pewnym momencie co jeść - więc nie wiem może to kwestia kelnera? Bo skoro mama mówi, że było mało, a jedzenie nam oddali, to najwyraźniej w świecie ono było i się nie skończyło :) - może tego powinien pilnować świadek, by jedzonka nie brakowało :)
Tak czy inaczej jedzenie było bardzo dobre :)
Dodatkowo poza standardowym menu (mieliśmy wymieszane wszytskie 3) mieliśmy udźca z kasza gryczana, ogórami, zasmażka, kapusta itp jako dodatkowy posiłek - polecam!! :)

Jeśli chodzi o samą salę, to układ w "L" może nie ejst idealny,ale u nas się sprawdził - w części mniej dotyczącej tańców siedziały babcie i dzieciaki - mogli sobie spokojnie pogadać :)
Okrągłe stoły robiły oszałamiające wrażenie - nakryte czysto i schludnie! :) Dekoracjami w większości zajmowaliśmy się sami/firmy więc w tej kewsti się nie wypowiem, ale wiem, że w standardzie mają takie delikatniutkie kwiatuszki - nie są złe, ale ja miałam wizję na wysokie kielichy i okazalsze bukiety oraz balony z helem :) Od hotelu była tylko dekoracja za nami - z organzy :) Bardzo ładna i skromna :)

Obsługa uwijała się szybciutko, byli też niezauważalni - tutaj też pochwały :)

Jedyny minus tej sali, to to, że wg mnie chwilami klima nie dawała rady... ale nie wiem czy moje odczucia można uznać za wiarygodne, bo mi TEGO DNIA było od rana gorco i duszno mimo, że jestem ciepłolubna i było na prawdę zimno na dworzu :P wiec może ogolnie z wrazen i stresu było mi parno co w połączeniu z tańcem sprawiło, że umierałam z gorąca ;) Nikt inny jednak na to nie narzekał więc może to tylko moje odczucie :)

+ Pokój - czysty i schludny, w pokoju sejf, nie bylo limitu czasowego do kiedy mamy go zwolnic.

+ Za wesele w piatek od hotelu Wodka free (my wybralismy wyborowa)

+ Lokalizacja - prawie centrum, niby hotel blisko ulicy,ale w lato są tam drzewa - ulicy praktycznie nie widac i nie slychac :)

Ogólnie POLECAM - nie zamieniłabym tej sali na żadną inną :)

Oczywiście to kwestia gustu i smaku :)
image
hotel amber niestety nie ma juz promocji z alkoholem w piątek :(
trzeba wg mnie poczekac na targi slubne w styczniu - zawsze jakis rabat sie ugra :)

nawet gdyby wodki nie bylo i tak uwazam, że warto tam mieć wesele :)

Inne tematy z forum Wesele

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

do góry