Widok

ILE PŁACICIE SWOIM OPIEKUNKA

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny ile placicie za opieke?i czy za godz czy umawiacie sie miesiecznie jak tak to ile?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
ja w 2009 za opieke nad maluszkiem dostawalam 1200 zl mial wtedy 14 msc od pon do pt po 9 h obiadki jedzenie mialam przygotowane rowniez mogłam zjesc jakas kanapke wypic kawe itd w czasie drzemki malucha takze czasem sobie spalam rodzice niemieli nic przeciwko:) odeszlam gdy zaszlam w ciaze:) wspniale chwile .....:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
madziuszka83@o2.pl ,zapraszam :) jeśli ktoś poszukuje niani .
Witam, poszukuję opiekunki do 5 miesięcznego chłopczyka w Gdańsku na zaspie 7 godzien dziennie od poniedziałku do piątku.Mail do mnie: dyszkiewicz_julita@wp.pl od 15 kwietnia 2013 r
Witajcie,

Ja rowniez dotarłam do tego etapu, ze poszukuje opiekunki dla mojej corki. Ula ma 18 miesiecy. Interesuje mnie osoba z Gdyni Witomino. Jezeli jest ktos zainteresowany to prosze o kontakt kasia.lakomiec@gmail.com.
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
moja siostra, będzie opiekunką 3-miesięczniaka za 8zł za godzine
Madness is the gift, that has been given to me!!
Poczytałam,poczytałam wasze wypowiedzi i mam jeden wniosek .W polsce jest mało dzieci ,skoro nie ma miejsc w przedszkolach o żłobkach można zapomnieć każde dziecko powinno mieć zasiłek 500zł na nianię .A u nas tylko politykują. A może strajk skoro wszyscy mogą to i matki też.Niech to szla...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
miejscami wypowiedzi ścinają z nóg, nie chciało się uczyć , nie te studia itp
nie o to tylko w życiu chodzi, gdyby jak niektórzy twierdza wszyscy sie wyuczyli wybrali dobre studia itp kto by ci śmieci wywiózł, liście posprzatał itp bo chyba nie ten po pg za 1500 zł/mies, chodzi o to ,żeby za swoja prace dostać takie pieniądze, żeby mozna godnie życ i dzieci wychować
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak bedziemy po wizycie to napsize jak wyszlo:)
No ja właśnie się z nią pozegnalam... Smutno mi, bo w końcu była z nami 1,5 roku...
Trzymam kciuki, żebyście się z nią dogadali.
ewwa mam nadzieje:)bo naprawde serce mi sie kraja ze mam zostawic Julke obcej osobie:/rozwazlismy zlobek ale poki co jest za mala i jak znajdziemy dobra opiekunke to raczej juz zostanie w domku i dopiero do przedszkola..juz nie moge sie doczekac tego spotkania i co z tego wyniknie:)
O, to moja opiekunka sie sprawdzi :)
dziekuje za propozycje ale to dosyc daleko poza tym nasza ksiezniczka czuje sie najlepeij u nas w domu:)pozdrawiam
Kasiu, mam 10miesięcznego synka więc chętnie bym się zajęła Twoją córką. Najlepiej u mnie w domu bo brak samochodu ;( I niestety w Straszynie k/Gdańska (gmina Pruszcz Gdański)

Polecam p. Magdę

Polecam wszystkim mamom, któe są wstanie przyprowadzać swoją pociechę do niani, p. Magdę. Opiekowała się moją córką ponad dwa lata. Byłam z niej niesamowicie zadowolona, i moja córeczka również, ponieważ wracała wybawiona, nauczona wielu nowych rzeczy, i najedzona:) P. Magda jest osobą cierpliwą, radosną, pełną pomysłów na zabawę dla dzieci. Serdecznie polecam, moja córka do dziś o p. Magdzie opowiada:)
Bardzo polecam p. Magdę jako opiekunkę do dzieci. Jest bardzo uczciwa, ma bardzo dobre podejscie do dzieci. < Moja córka chodziła do niej, dwa latka> . Zawsze moje dziecko wracało od p. Madzi zadowolone, szczęśliwe, a przecież o to właśnie chodzi, przy wyborze opieki dla dziecka.

Polecam serdecznie.:)
ja polecam moja mame , własnie szuka malucha do opieki :)

jesli ktos będzie będzie chętny zapraszam do kontaktu :)
Tu wyżej sporo uogólnień ktoś napisał.
Pewnie, że część osób wybiera studia ze względu na łatwość, ale też nie można twierdzić, że wszyscu ci z "gorszych" studiów powinni iść na politechnikę, bo to gwarantuje dobrą pensję w przyszłości. Niestety, ludzie są różni, z różnymi talentami i taki wybitny humanista nie da rady na politechnice, chociażby bardzo chciał. I nic tu nie ma do rzeczy przykład, że ktoś najpierw skończył filozogię a potem politechnikę. Może od początku miał w sobie pokłady zdolności technicznych, ścisłych (jakkolwiek by to nazwać) a poszedł na filozofię bo łatwiej? Tak tylko się zastanawiam. Są osoby jednak, które nie mają takich zdolności i tyle, i chęciami tego sie nie zmieni. Jeden lubi ogórkową a drugi nie cierpi.
Sama znam przypadek, że chłopak koniecznie chciał studiować na polibudzie. Uczył się, brał ciągle korki ale jak to powiedział pracownik politechniki, który dawał mu korki, on się nie nadawał. Chłopak trzy razy podchodził do studiowania i trzy razy wyleciał.
Poza tym jakby wszyscy poszli na kierunki techniczne, to i w tych dziedzinach przestałoby być taż rózowo na rynku pracy. A i teraz nie jest tylko super. Na pewno statystycznie jest o wiele łatwiej znalexć dobrą pracę inżynierowi niż absolwentowi historii, pedagogiki ale są też przypadki, że o pracę trudno. Przychodzi bum na budownictwo i wszyscy absolwenci mają pracę, ale z czasem w Trójmieście i okolicach buduje się coraz mniej - i tacy absolwenci już nie mają tak łatwo na rynku pracy. A jak jest z pracą dla architektów? Też nie jest różowo, a to przecież absolwenci politechniki. W pewnym momencie rynek się nasycil i już nie może wchłonać tylu nowych absolwentów.
Studia na politechnice nie są gwarantem, że się pracę dobrą dostanie, chociaż jest rzeczywiście łatwiej niż po studiach humanistycznych.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
O, bardzo się cieszę, bo to na prawdę cudowna niania.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ewa kontaktowalam sie z Twoją opiekunka i jestem umowiona na przyszly tydzien gdyz w tym tyg opiekuje sie jeszcze Twoja Majeczka:)maz rozmawial a nia i po romowie ogolnie byl zadowolony..nie ukrywam ze szukamy opeikunki wlasnie z polecenia i doswiadczonej..zobaczymy w przyszlym tyg..mam nadzieje ze sie dogadamy:)
my jestesmy z moreny, czy bylabys w stanie dojechac na 6.30. Jakie jest Twoje doswiadczenie?i jakiego ewentualnie oczekujesz wynagrodzenia?moj meil fendik@wp.pl

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry