Widok
Invicta klinika ul.Rajska 10 opinie
Witam! Czy ktoś miał doświadczenie z kliniką? Mnie przytrafiło się tak że nie chcą przysłać mi wyników badań prenatalnych pomimo tego ze za wysyłkę zapłaciłam z góry czyli jeszcze przed wejściem na badania. Minęły 3 tygodnie jak czekam na papiery a po dodzwonieniu się w końcu po 2 tygodniach codziennych telefonów do kliniki , mówią mi że wysyłka badań anulowana bo nie wstawiłam się na badania umówione a na które nie byłam w stanie dotrzeć i odmówiłam smsem . Czy macie podobne sytuacje związane z tą kliniką?
Mi też mieli wysłać i nie wysłali. Ale nie drazylam tematu, po prostu podjechałam odebrać osobiście. Wcześniej korzystałam tam z kliniki leczenia niepłodności i o ile lekarze i położne były bardzo kompetentne to organizacja tam to dramat. Wiele razy jak do nich dzwoniłam spytac ile coś kosztuje albo umówic się na zabieg słyszałam "oddzwonimy do pani". I nikt nigdy nie oddzwanial, musiałam jechać załatwić to osobiście. Dlatego przy wynikach prenatalnych, które chciałam poznać jak najszybciej też pojechałam na miejsce, bo szkoda mi było nerwów.