Widok

Invicta klinika ul.Rajska 10 opinie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam! Czy ktoś miał doświadczenie z kliniką? Mnie przytrafiło się tak że nie chcą przysłać mi wyników badań prenatalnych pomimo tego ze za wysyłkę zapłaciłam z góry czyli jeszcze przed wejściem na badania. Minęły 3 tygodnie jak czekam na papiery a po dodzwonieniu się w końcu po 2 tygodniach codziennych telefonów do kliniki , mówią mi że wysyłka badań anulowana bo nie wstawiłam się na badania umówione a na które nie byłam w stanie dotrzeć i odmówiłam smsem . Czy macie podobne sytuacje związane z tą kliniką?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mi też mieli wysłać i nie wysłali. Ale nie drazylam tematu, po prostu podjechałam odebrać osobiście. Wcześniej korzystałam tam z kliniki leczenia niepłodności i o ile lekarze i położne były bardzo kompetentne to organizacja tam to dramat. Wiele razy jak do nich dzwoniłam spytac ile coś kosztuje albo umówic się na zabieg słyszałam "oddzwonimy do pani". I nikt nigdy nie oddzwanial, musiałam jechać załatwić to osobiście. Dlatego przy wynikach prenatalnych, które chciałam poznać jak najszybciej też pojechałam na miejsce, bo szkoda mi było nerwów.

Ja też miejscowa, więc podjechałam i odebrałam. Ale w laboratorium jak robię zwykłe badania, to dają mi kod i hasło, i potem sobie w necie sprawdzam. Może przeczytaj, co mówi ich regulamin na ten temat? Może uda się powołać na jakiś paragraf, żeby wysłali?

Ja mam same dobre odczucia. Byłam tam u dwóch pań ginekolog, na różnych badaniach łącznie z wizytą u onkologa i biopsją i nie miałam problemów z żadnymi wynikami badań.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja po badaniach prenatalnych, byłam umówiona na odbiór badań u genetyka i wszystko przebiegło bez najmniejszego problemu.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (29 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Proszę o opinię na temat PRZEDSZKOLI : (19 odpowiedzi)

Jak w tytule, chciałabym posłać córkę do przedszkola ( 3 latek ) i interesują mnie opinie na...

do góry