Widok

JAK DOJADE...?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
W poniedziałek muszę jechać do Swissmedu, tj Gdańsk - Morena, ul. Willeńska.
Proszę o dość szczegółową podpowiedź jak tam trafić bo słabo znam trójmisto :-/ Muszę tam dojechać z Gdyni Głównej.
Z góry serdecznie dziękuję za pomoc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z Gdyni skm-ką do Wrzeszcza, we Wrzeszczu przy dworcu wsiąść w autobus 129 lub 162/262 (jadą z jednego przystanku i wszystkie tak samo). Jakieś 10-15 minut później trzeba wysiąść za takim małym rondem naprzeciwko Biedronki. Jak stamtąd dojść to już nie wiem, bo nigdy w Swissmedzie nie byłam :p
dziękuję :-)
od ronda idziesz w dół tak jak będzie Cię prowadziła ulica i po lewej stronie będziesz miała Swissmed. Ale to niezły spacerek z góry z Moreny. Zarezerwuj sobie ok 15 minut na dojście od autobusu do szpitala
A jeśli jesteś w ciąży i będziesz wracać na ten sam przystanek to i z 30minut ;) bo jak idziesz to jest z górki, ale z powrotem .. wiadomo :) Pamiętam jak tam dygałam w 9mcu, w 30sto stopniowych upałach ... masakra ;)
można jeszcze na dworcu we Wrzeszczu wsiąźć w autobus nr 115 i wysiaść na ul. Sobieskiego za światłami i podejść pod górkę ulicą Suwalską.
Jeja, dziewczyny, jesteście kochane. Tak bym pewnie błądziła albo ludzi zaczepiała :-) he he :-)
a tak będę wiedzieć :-)
serdecznie dziękuję za informacje :-)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry