Widok

JAK DOJADE...?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
W poniedziałek muszę jechać do Swissmedu, tj Gdańsk - Morena, ul. Willeńska.
Proszę o dość szczegółową podpowiedź jak tam trafić bo słabo znam trójmisto :-/ Muszę tam dojechać z Gdyni Głównej.
Z góry serdecznie dziękuję za pomoc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeja, dziewczyny, jesteście kochane. Tak bym pewnie błądziła albo ludzi zaczepiała :-) he he :-)
a tak będę wiedzieć :-)
serdecznie dziękuję za informacje :-)
można jeszcze na dworcu we Wrzeszczu wsiąźć w autobus nr 115 i wysiaść na ul. Sobieskiego za światłami i podejść pod górkę ulicą Suwalską.
A jeśli jesteś w ciąży i będziesz wracać na ten sam przystanek to i z 30minut ;) bo jak idziesz to jest z górki, ale z powrotem .. wiadomo :) Pamiętam jak tam dygałam w 9mcu, w 30sto stopniowych upałach ... masakra ;)
od ronda idziesz w dół tak jak będzie Cię prowadziła ulica i po lewej stronie będziesz miała Swissmed. Ale to niezły spacerek z góry z Moreny. Zarezerwuj sobie ok 15 minut na dojście od autobusu do szpitala
dziękuję :-)
Z Gdyni skm-ką do Wrzeszcza, we Wrzeszczu przy dworcu wsiąść w autobus 129 lub 162/262 (jadą z jednego przystanku i wszystkie tak samo). Jakieś 10-15 minut później trzeba wysiąść za takim małym rondem naprzeciwko Biedronki. Jak stamtąd dojść to już nie wiem, bo nigdy w Swissmedzie nie byłam :p

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry