Widok

Jaka kurtka na narty?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
chodzi mi o firmy męskich kurtek narciarskich.
Możecie coś polecić?
image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Firma całkowicie bez znaczenia, moim zdaniem, nawet nołnejmowe kilkuletnie ze szmateksu dają radę. Byle bielizna narciarska była, ale też bez przesady z firmowością i ceną.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Potwierdzam, firma bez znaczenia :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
a ja sie do konca nie zgodze, bielizna thermo jak najbardziej, ale mam kurtke juz 3 rok na narty, na ostre sniegiitp TRESSPASS, maz tez, i bardzo sobie chwalimy, ostatnio w decathlonie byly fajne , ale ukowskim ;-) no i przeceny, ja ostatnio kupuje dla rodzinki w Norwegii, maz czesta lata tam na narty, badz w Islandii, npfirma 66North itp...zaznaczam ja kupuje raz na 5 lat taka kurtke, i mi sie oplaca wiecej wydac, ostatnio w Gda nie moglismyznalec szelek do meza spodni narciarskich itp...

moze ja mam inne wymagania, ale jesli kurtka jest mokra od sniegu, to po 2h siedzenia w knajpce ma byc sucha i basta...
image

image
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
My mamy roxi, northface i campus. Chwalimy sobie wszystkie. Ja swoja roxi najbardziej :)
[url=http://www.forumticker.net/]image

Dla mnie w sumie ważne zeby była lekka, niezbyt gruba, w miarę miękka (niektóre takie sztywne potwornie) i żeby funkcjonalna była (kieszenie, zamki, tam gdzie trzeba, wywietrzniki).

Ja też się nie zgodzę, że firma bez znaczenia.
Pierwszy raz jak pojechałam na deskę, byłam źle przygotowana. Czyli kurtka kupiona na bazarze w Zakopcu. Było mi zimno, mokro, niewygodnie, ogólnie do bani.

Kolejny mój wyjazd był na pożyczonej kurtce i spodniach campusa, rewelacja. Było mi przede wszystkim ciepło, sucho, wygodnie i mogłam na stoku spędzić cały dzień, bo nie zmarzłam.

Także, ja decydując się na zakup, kupiłam sobie odpowiednią kurtkę, spodnie i bieliznę.
Do tego gogle, rękawiczki i można śmigać.
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
My mamy ciuchy Hi Montauin, ale mozna zbankrutowac bo kurtka ok. 2 tys
Moze ktos zna jakies inne profesjonalne firmy. Kiedys LidiaM sprzedawala kurtke narciarska I byla to nazwa, ktorej wczesniej nie znalam, a podobno b.dobre sa te rzeczy. W tej chwili nie pamietam nazwy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rossignol, 4F, Brugi
image
image

image
od 12 stycznia w realu mają wyprzedaż kurtek Brugi i innych ich rzeczy
Przez niefirmowe już przechodziliśmy:)(
Campus miał mąz kilka lat temu na nartach, sprawdziła się, ale dośc ciężkawa była.

Poszukam te firmy, które piszecie.
I dziecięce muszę też znaleźc.
image

image
Cytryn-ta firma, o ktorej piszesz, na allegro ma kurtki juz za 500zl.
Czy to ta sama?
image

image
potwierdzam fajne ceny na Brugi w Realu , nawet świetne rękawice na narty mieli :-)
Ania, dla chłopaków zobacz w Geoxie, kupowałam tam dla Amelii, rewelacyjna jest, młodej zawsze w niej jest ciepło
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
Kasia, Jackowi i tak niepotrzebna;)Tyle, co na sankowanie w górach.
A Janowi musze cos znaleźć, tylko ciekawe, czy beda jeszcze jakies fajne.
image

image
Aniu nie wiem jakie znalazlas. My mamy kurtki I do tego konieczny byl zakup polaru. Za same polary placilismy 800 zl, na promocjach I koekcje z lat wczesniejszych mozna wyrwac Hi Montain za 50-70 % taniej. My kupowalismy 3 lata temu, aktualnie nie mam orientacji jakie rozwiazania tech w tych kurtkach sa najlepsze I najnowsze. Bielizne dodatkowo mamy z jonami srebra, by brzydko nie pachniec po spoceniu sie. Na silne mrozy bardzo polecam bielizne z welny merynosa, meskie fasony b.ladne. Ja nie zdecydowalam sie na taka podkoszulke, bo za 200 zl nie chce wygladac jak babcia w barchanowych gaciach z golfem :))) damskie sa naprawde baaardzo srednie, przynzjmniej z tej firmy co my bralismy.

Kupowalismy tez odziez z amazona I stron firm sportowych jak nike. Te bardziej profesjonalne znajomi musieli nam odbierac ze sklepu w uk, bo sa zastrzezone modele, ktorych firma nike nie wysyla do PL
E...to za drogo dla nas.
Tym bardziej,że ja to zerowa narciara!
image

image
Aniu wezmiesz the nord face albo campusa I bedzie ok, jak ktos wyzej pisal aby lekie bylo, cieple I nie ograniczalo ruchow.
Looknij jeszcze na Rossiniol z gore-texem
pamiętam, ze wtedy, kiedy ja kupowałam w GB były wyprzedaże Roxi w intersporcie. Chyba coś koło połowy stycznia albo połowa lutego ;/ ech pojęcia nie mam. Jak będziesz polowala za kurtkami luknij proszę, czy są jakies przeceny kasków damskich ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Proszę o opinię na temat PRZEDSZKOLI : (19 odpowiedzi)

Jak w tytule, chciałabym posłać córkę do przedszkola ( 3 latek ) i interesują mnie opinie na...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (29 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry