Widok
Patrzcie tutaj - https://www.empik.com/lionelo-bastian-fotelik-samochodowy-0-36-kg-grey-lionelo,p1184255554,dziecko-p
Rozwiązanie na czasie, w sensie - na wiele lat, porządnie wykonane. Co o nim myślicie? Moim zdaniem opcja mega pozytywna.
Oczywiście - trzeba też racjonalnie do tego podejść. A opcja poniżej 500 zł. Nieźle, prawda?
Rozwiązanie na czasie, w sensie - na wiele lat, porządnie wykonane. Co o nim myślicie? Moim zdaniem opcja mega pozytywna.
Oczywiście - trzeba też racjonalnie do tego podejść. A opcja poniżej 500 zł. Nieźle, prawda?
Ważne jest aby dopasować fotelik odpowiednio do wagi dziecka , bo właśnie do wagi dopasowane są foteliki. My korzystamy już z fotelika przeznaczonego dla dzieci od 15 do 36 kg. Fotelik posiada możliwość regulowania wysokości oparcia a nawet możliwość jego pochylenia. Dodatkowe zalety to przydatne podłokietniki oraz uchwyt na butelkę.
o tym filmiku pewnie piszesz halinka655...no powiem szczerze robi wrażenie, takie niepozorne urzadzenia a rzeczywiście warto mieć Smart Kid Belt, tak jak dla mnie córa ma już prawie 150cm, podkładka odpada, a SKB czemu nie https://www.youtube.com/watch?v=g9ZhnQO5oKE
Jest wiele cierkawych możliwości, osobiście polecam ranking najlepszych fotelików samochodowy : Foteliki samochodowe - informacje
Należałoby zaznaczyć, że Smart Kid Belt jest przeznaczone dla dzieci z 2 lub 3 grupy. Fajne rozwiązanie gdyż rośnie razem z dzieckiem, jest małych rozmiarów więc łatwo go przenosić i świetnie sprawdza się w taksówkach. Zaznaczę też, że stworzyli go ludzie, którzy wcześniej projektowali foteliki samochodowe. W najdrobniejszych szczegółach zadbali o bezpieczeństwo dziecka co potwierdzają atesty i testy zderzeniowe
Ja mam fotelik samochodowy 9-25 Avionaut Glider.Nie był drogi a jesteśmy zadowoleni z użytkowania. Na potrzeby naszego dziecka jest w sam raz.
A dla nas najwazniejsze jest bezpieczenstwo naszych dzieci I one jezdza I nowych I z atestamj fotelikach! Syn ma 15-36kg I posluzy kilka dobrych lat a drugie dziecko ma 9-18 kg I rowniez kilka lat posluzy! Odkladalismy na te foteliki , nie trzeba wielkich zarobkow ,aby kupic dobry fotelik. Nie wyobrazam sobie kupic uzywanego (nie wiadomo jak byl uzywany ile czasu I jak intensywnie) czy bral udzial w wypadku czy gdzies jest polamany I sklejony tak aby widac nie bylo.