Widok

Jakie rolki dla 4 latka?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Poszukuję modelu rolek dla mojej córy. Póki co chętnie jeździ po domu moimi, zbliżają się jej urodziny i postanowiłam zakupić rolki regulowane (ze względu na szybko rosnącą stopę).

Proszę o podpowiedzi, gdzie mogę takowe zakupić.
Długość stopy to 17,5 cm, czyli rozm. 28
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
moze decathlon ,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.asport.pl/k/203/rolki-dla-dzieci--rolki-regulowane/qJkXQ7qW/

z tej stronki ostatnio kupowałam dla mojej małej,
tylko uważaj na numerację, moja córa nosi roz. 27 a kupiłam rozm. 30-33, wkładka na najmniejszym rozmiarze (30) wynosi 17.5 cm
Do slonik_2

A nie są za duże dla Twojego dziecka? Mam na myśli, to że noga w bucie ma luzy i może dojść do obtarcia...
no i drugie pytanie czy nie są za szybkie?
Opinia została zablokowana przez moderatora
Podbijam dla Was wątek.
W zeszłym roku kupilam córce Tempish, rolki jak na pierwszą przygodę, są super. Jeździła cały poprzedni sezon i w tym roku już też była.

Nożki nie obtarte, wygodne jak na chude pęciny mojej córy... :)
taki model
http://www.asport.pl/p/6145,203/rolki-regulowane--dzieciece--dla-dziewczynki-stream-new-tempish/
podłączę się do wątku z pytaniem - czy dla 4-latka rolki na kółkach w jednym rzędzie, czy takie a'la wrotki (z tyłu podwójne kółka), żeby dziecko dało radę?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

jechać czy nie jechać... oto jest pytanie ;) (58 odpowiedzi)

hej jestem mamą 2 dziewczynek - 4 letniej i rocznej na codzien sama zajmuję się dziećmi, bez...

ortodonta gdańsk (28 odpowiedzi)

Hej Polećcie mi proszę bardzo dobrego i sprawdzonego! ortodontę dla nastolatki. Często słyszę, że...

polećcie pakiet medyczny (112 odpowiedzi)

jestem w trakcie poszukiwań i chętnie poznam oferty, jakie macie. Nie ukrywam, że szukam pod...

do góry