Widok

Jechowi przy ul. Św. Józefa

Słyszałam że znajduje się tam jakaś sekta jechowych którzy notorycznie śpiewają na pół bojana co niedziele. Mi osobiście przeszkadza ich jęczęnie przy spacerach ktoś coś o tym wie?
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 8

Ojciec walczy o rodzine ale z własnym nałogiem nie walczy to dopiero ciekawostka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10

No a co Pana interesuje ???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Tomasz.Proszę wypowiadać się w swoim imieniu a nie wszystkich.Rozumiejąc "rodzinne" powiązania z którymi się Pan ,jak widać, silnie utożsamia, lepiej byłoby gdyby mówił Pan za siebie.Co poniektórzy kierują się własnym zdaniem a nie instynktem stadnym czy też "przeżywaniem wspólnotowym".Sekciarstwo dla mnie to jest ,co robicie, więc odczep się Pan od człowieka.Nie wszyscy chcą i "gotowi są obudzić jutrzenkę" jak u Was w zborze,wspólnocie,stowarzyszeniu czy firmie, czy jak Wam tam.Nie widzisz Pan tego?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak tak ewangelizatorzy,uzdrowiciele i nosiciele dobrej nowiny.Za chwilę będziecie mogli się wydzierać, że jesteście prześladowani, bo nie możecie prześladować innych.Kto to od was jeszcze "kupuje"?
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pamiętam pana z domu modlitwy pogodny wesoły powiedział bym dusza towarzystwa. Zastanawiam się co takiego stało się z tobą człowieku jakiej przemianie uległeś że stałeś się zupełnie kimś innym!!!!. Ale skoro domagasz się sporu sodownego to bardzo proszę. Przekonasz się jak ojciec walczy o rodzinę i jej bezpieczeństwo które właśnie naruszyłes.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

hhahhhh a co spotkanie w realu proponujesz :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

Od tego są Sądy zarzuca mi Pan przemoc ?? Zastraszanie ?? To oszczerstwa i sprawa sądowa dobrze Panu zrobi .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9

Popieram postulat byłego członka Waszej destruktywnej organizacji Roberta o konkrety i prawdę z Waszej strony. Ewangelizatorzy i uzdrowiciele Konionii Jan Chrzciciel z Bojana.Osobiście oceniam,że to co chcecie wcisnąć innym uważam za sekciarstwo.(patrz słownik PWN).Destruktywne jak widać a i słychać.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Od wielu stuleci zna to nawet brzdąc,co byś nie dał Bozi i tak weźmie ksiądz."P.H. Z życzeniami od autora który śledzi to forum i dyskusję.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Szanowny Panie Tomaszu jedyne metody jakie Pan stosuje to zastraszanie i przemoc. Wciąż czekam na konkretne argumenty, jeśli zarzuca mi Pan nieprawdę to proszę to uzasadnić.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie strasz,nie strasz bo....Się możesz zdziwić.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kim Pan jest ,że popisuje się Pan tutaj takimi złotymi myślami.Skąd ten ton wyższości? Czyżby znał Pan już wszystkie pytania i wszystkie odpowiedzi?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy szanowna Pani wie, że to co napisała to czysta przemoc? W dodatku okrutna? Miłość bliźniego tak Pani definiuje?Prawda wypływa i może być smutek.Bo że smród się unosi coraz większy wokół tej destruktywnej wspólnoty to czuje i widzi coraz więcej ludzi. Zdrowia życzę.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oczywiście może Pan już przeprosić tutaj i po sprawie :) będzie łatwiej niż później w prasie . Rozumiem Pana sytuację osobistą i nie oceniam ale prawdziwy mężczyzna może się zmienić i ratować rodzinę .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10

Panie Molenda wobec takie sytuacji spotkamy się w sądzie czas żeby Pam przestał obrażać i szkalować wszystkich
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Szanowny panie Zabłocki strażniku dobrej nowiny na miano oszusta trzeba sobie zapracować tacy jak ty i tobie podobni zrobili wystarczająco dużo krzywdy ludziom by mienić się tym szlachetnym tytułem. Mam pytanie, co widzisz każdego ranka patrząc w lustro. Już ci mówię faceta z przetrąconym skrzydełkiem, którego odrzuciła rodzina. A może wielkiego guru, którego w końcu ktoś przygarnoł i docenił dając poczucie władzy i mocy uzdrawiających. Kim ty jesteś, że śmiesz ingerować w życie innych ludzi znając prawdę o której się nie mówi tym biedakom którzy wpadają w wasze łapska.. Skoro znasz prawdę i ją ukrywasz dla własnych celów czy może wyższych celów tej organizacji to jak to nazwać.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Proponuję kurs posługiwania się internetem :) zmienia Pan nick nie zauwazając nr ip hihihhih braki w edukacji ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Panie Molenda kogo Pan nazywa oszustem ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Żona... Jedyne kłamstwa to ty musisz odrzucić i nie karmić nimi innych. A dobry psychoterapeuta też ci się przyda. Jak następnym razem nie proszona sekta zawita u mych drzwi to poczęstuje was "Bracia i siostry " kaszanką taka dobrą i domową od serca...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dodam jeszcze jedno szkalować można kiedy zarzuca się nieprawdę ja zaś piszę prawdę, która sama się bron,i co widać choćby po zachowaniu pani i jej podobnych. Rzeczy o których piszę są namacalne i do udowodnienia ale tylko dla widomych a nie dla ślepców saślepionych ideologią sekty religijnej.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Do licznych włascicieli psów (29 odpowiedzi)

Wiem, że zapewne mój post odbije się pustym echem, ale uważam, że przelała się już czara goryczy...

KOMUNIKACJA W KOLECZKOWIE (60 odpowiedzi)

Witam mieszkańców Koleczkowa. Chciałabym zapytać jak można dostać się do Koleczkowa z Chyloni ?...

Budowa nowego wysypiska śmieci Bojano/Kielno (23 odpowiedzi)

Między Bojanem a Kielnem firma Stachtrans planuję budowę wysypiska śmieci , takiego samego jak...

do góry