Widok
Kakao-od kiedy?
Trochę szukałam na ten temat, ale nie znalazłam odpowiedzi... wiem, że są kaszki kakaowe po 12 miesiącu... Rozpuszczalne do mnie nie przemawia, sam cukier i przeróżne E...EEE...
A i tak na marginesie: jak zrobić takie prawdziwe na mm?
Niestety mojemu małemu mleko przestaje podchodzić, każdego dnia coraz więcej zostaje na dnie butelki. Dałam mu Junior smakowy, ale efekt podobny;/
A i tak na marginesie: jak zrobić takie prawdziwe na mm?
Niestety mojemu małemu mleko przestaje podchodzić, każdego dnia coraz więcej zostaje na dnie butelki. Dałam mu Junior smakowy, ale efekt podobny;/
Moja córeczka dostawała kakao w szpitalu jak miała 9 miesięcy, więc chyba można podawać dość wcześnie. Pamiętam, że bardzo się wtedy zdziwiłam i nawet się lekarza zapytałam czy się w kuchni nie pomylili ale powiedział, że nie, więc podawałam.
A swoją drogą, to myślę, że najlepiej by było rozrobić tochę naturalnego kakao w krowim, bo to można bez problemu zagotować albo chociaz bardzo mocno podgrzać a wtedy najlepiej się rozrabia i dodać do butelki z mm.... chyba, że rozrobisz w gorącej wodzie i dodasz mm jak przestygnie.
A swoją drogą, to myślę, że najlepiej by było rozrobić tochę naturalnego kakao w krowim, bo to można bez problemu zagotować albo chociaz bardzo mocno podgrzać a wtedy najlepiej się rozrabia i dodać do butelki z mm.... chyba, że rozrobisz w gorącej wodzie i dodasz mm jak przestygnie.