Widok

Kaszubski Park Miniatur

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Właśnie sobie szkam jakiś atrakcji na majówkę ( w okolicach Sierakowic, Czarnej Dąbrówki) i znalazłam ten Park Miniatur była może któraś z Was tam z dziećmi?

Albo znacie może wtamtych okolicach jakieś fajne atrakcje dla 3 latka?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mój młodzieniec - 9 lat - zadowolony. Miniatury OK - dobrze zrobione. Bajkowa Kraina - kilkadziesiąt postaci z bajek. Zamek strachu - nieduży ale interesujący. Super gabinet śmiechu. Jest osioł, kucyk owieczki, kózki, daniele, szop pracz. Wszystkie praktycznie jedzą z ręki. Super sprawa. Ważne wszystko w ramach jednego biletu. Ja polecam
My bylismy w zeszłym roku i mojej młodej bardzo się podobało. Chciała nawet wchodzic do środka tych domków, najbarziej podobało się jej jak mogła karmić zwierzątka i figurki z różnych bajek.
dziewczyny dzięki za opinie
ktoś jeszcze może był ?
My byliśmy w tym parku wprawdzie w tamtym roku, Młody miał 1,5 roku więc nie wykazywał specjalnego zainteresowania tymi makietami. Z kolei z drugiej czesci parku z figurkami bajkowymi nie chciał wychodzić. Ogólnie nie jest to za duże, ale można przyjemnie spedzić trochę czasu.
a moja mała bardzo miło wspomina wypad do parku miniatur. mogła karmić kozy i głaskać osiołka i kucyka, są zjeżdżalnie i trampoliny. faktem jest że dużo tego tam nie ma, ale miło wspominam ten czas:)
Byłam tam z dziećmi. Dla dzieciaków atrakcji mało, samo oglądanie miniaturek zajęło nam około 20 min poza tym jest mini zoo i figurki postaci z bajek. Mały plac zabaw. Nie wiem jak na majówkę, ale jak ja byłam to całość zajęła nam około godziny. Wyruszyliśmy potem do diabelskiego kamienia nad jeziorko. Pojechaliśmy zobaczyc bunkier Gryfa Pomorskiego i tu się zaczeła zabawa dziecicki biegaly skakały po lesie. Taki mały wypad za miasto.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry