Widok

Kiedy przeszly Wam mdłości?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej interesuje mnie, kiedy mniej wiecej przeszly Wam mdłości w ciąży? Ja jestem dopiero w 8 tyg ale już mam tego dość bo trzymają mnie zwykle cały dzień. Poki co tylko chudne bo nie mam apetytu ani ochoty na jedzenie, tylko sie zmuszam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w jednej i drugiej ciąży koniec nastąpił w 4 miesiącu :)
ja miałam mdłości i wymioty do polowy 6 miesiąca i mysłałam, że zostaną mi do końca ciązy, a teraz jestem w ósmym miesiącu i mam jedynie wstręt do niektórych produktów, zwłaszcza smażonych
mi sie zaczelo od 7 tyg. a skoczylo w 16 tyg.musialam sie zmuszac do jedzenia.pozniej jeszcze mi sie zdarzlo 3 razy ale to konkrenie po jajkach.ale dziwne bo salatke moge jesc
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
aż boję się napisać by nie zapeszyć, ale ja się dość dobrze czuje. Mdłości mam ale do wytrzymania na szczeście ani razu nie przytulałam się do kibelka :))) mięsa jeść nie mogę, więć maż cierpi haha
przeszły w 4 miesiacu
Ja miałam mega wymiotki i mdłości do końca 6 miesiąca i niestety powtórkę z rozrywki przez 9 miesiąc...
Matyda, ur. 15.10.2008; 3430g, 54 cm
ja miałam mdłości od 6 do 14 tygodnia. Na nic nie miałam apetytu, ciągle w ustach miałam taki metaliczny posmak - to było chyba najgorsze.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
mdlosci tylko wieczorne do 3 miesiaca ciazy, natomiast powrot w 7 miesiacu, az do konca. meczyla mnie bardzo duza zgaga, ze w ogole juz nie chcialam posilkow przyjmowac, bo po kazdym posilku, albo mdlosci ,albo wymioty.
W pierwszej i drugiej ciąży mialam mdłości od 2 do 4 miesiąca ciąży.
ja nie mialam mdlosci przez cala ciaze
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
mi niestety zaczely sie w 6 tc a skonczyly w 14 tc
ale ja wymiotowalm po 4 razy dziennie i schudlam z 53 kg do 49 kg
w razie co polcam czopki torrecan - na recepte od gina nie bralam czesto ale jak akurat musialam np jechac na usg genetyczne to ratowalam sie nimi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Miałam mdłości przez cała ciążę, jeszcze w zpitalu przed porodem nawet... Głównie wieczorem
Mnie tez jakos mdłosci omineły...ale za to zgage mialam koszmarną...
uroki ciązy:)
karollla myśle, że tak juz zostanie u Ciebie :) Też należę do grona szczęściar, które nie miały mdłości, ani żadnych innych dolegliwości. Jestem w 38 tyg czyli kończę i czuję się świetnie.....

Ale koleżanki rzeczywiscie tak do 4 m-ca miały sensacje...
Jak juz ktoś napisał...zależy od organizmu
Karolla-szczęściaro:)
raczej juz ich miec nie powinnas.
Mnie trzymały od ok 6-7 tygodnia do 4 miesiąca. Koszmarnie wspominam ten okres, ale za to potem czułam się do końca ciąży rewelacyjnie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja miałam dosłownie kilka razy - jak musiałam wcześnie wstać... :P Gabryś wolał sobie pospać ;) więc wtedy dawał znać, że to Mu się nie podoba ;P

także kilka razy - jak musiałam jechać na badania :P

a jak spałam/leżałam do 8 - to wszystko było ok :)

(miło, że mogłam wstać siku ok 5) ;P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja juz nie mam od około 16tc :) w ogóle to miałam tak sporadycznie, że grzechem byłoby narzekać ...
ps bardzo współczuje, ale wszystko do przezycia :)
Zaczęły się w 12 tc i skończyły w 22 tc.
Mnie trzymały tylko rano
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a co to sa mdlosci? hihi jestem jedna z nielicznych kobitek, ktore nie maja mdlosci :) jestem w 14 tygodniu a ani razu jeszcze nie mialam :) oby tylko tak zostalo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry