Hej interesuje mnie, kiedy mniej wiecej przeszly Wam mdłości w ciąży? Ja jestem dopiero w 8 tyg ale już mam tego dość bo trzymają mnie zwykle cały dzień. Poki co tylko chudne bo nie mam apetytu ani ochoty na jedzenie, tylko sie zmuszam.
trzymaly sie prawie 5 miesiecy.non stop 24 godz na dobe:/
ryczalam przez to nie raz,bo spac nawet ne dawały,a zadne sposoby ani nawet spejalne leki nic nie pomagały.
ginka mi mowila,ze takie silne mdlosci maja kobiety,ktore maja bardzo silne hormony.
a co to sa mdlosci? hihi jestem jedna z nielicznych kobitek, ktore nie maja mdlosci :) jestem w 14 tygodniu a ani razu jeszcze nie mialam :) oby tylko tak zostalo.
karollla myśle, że tak juz zostanie u Ciebie :) Też należę do grona szczęściar, które nie miały mdłości, ani żadnych innych dolegliwości. Jestem w 38 tyg czyli kończę i czuję się świetnie.....
Ale koleżanki rzeczywiscie tak do 4 m-ca miały sensacje...
Jak juz ktoś napisał...zależy od organizmu
mi niestety zaczely sie w 6 tc a skonczyly w 14 tc
ale ja wymiotowalm po 4 razy dziennie i schudlam z 53 kg do 49 kg
w razie co polcam czopki torrecan - na recepte od gina nie bralam czesto ale jak akurat musialam np jechac na usg genetyczne to ratowalam sie nimi
mdlosci tylko wieczorne do 3 miesiaca ciazy, natomiast powrot w 7 miesiacu, az do konca. meczyla mnie bardzo duza zgaga, ze w ogole juz nie chcialam posilkow przyjmowac, bo po kazdym posilku, albo mdlosci ,albo wymioty.