KIMI Manicure

Paznokcie

Gdańsk, Kołobrzeska 41C

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Tomek W - opinia wątek zamknięty Ocena dotyczy Pań Manicurzystek w Galerii Baltyckiej w szczegolnosci...
~Tomek W
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 5 listopada 2019

Bardzo NIE wątek zamknięty W moim przypadku obsługa na miejscu była sympatyczna. Koniec plusów. W środę...
~Ewa
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 27 sierpnia 2019

Fatalne partaczki wątek zamknięty Półtorej tygodnia temu byłam na paznokciach w alfie centrum w kimi manicure...
~Niezadowolona klientka
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 18 lipca 2019

NAJGORSZE PAZNOKCIE JAKIE MIAŁAM ! wątek zamknięty Przedłużyłam paznokcie w Kimi Manicure w Alfa Centrum 1,5 tygodnia temu. Do...
~Karolina
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 23 kwietnia 2018

Rozczarowanie wątek zamknięty Było miło, przychodziłam tam regularnie, przyzwyczaiłam się do jednej pani,...
~Grażyna
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 27 listopada 2017

Znowu wymiana pracowników... :( wątek zamknięty Niestety po raz kolejny zmiany personalne na wyspie. Mam wrażenie, że na...
~Monia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 29 października 2017

Najgorsze hybrydy i totalny chaos wątek zamknięty Niestety jestem mega zawiedziona hybrydą wykonaną w Alfa Centrum Gdańsk. Dwa...
~Wioletta
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 25 lipca 2017

Bardzo fajne miejsce wątek zamknięty Drogie Panie i Panowie :) Polecam usługi wysp Kimi. Uczeszczam od dłuższego...
~Michalina l. 27
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 9 lutego 2017

Darmowy manicure w Galerii Bałtyckiej wątek zamknięty Powiem szczerze,że troszkę się obawiałam bo myślę sobie jak za...
~Paulina
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 18 stycznia 2017

Najlepsza hybryda wątek zamknięty jaką kiedykolwiek miałam. Bardzo miła obsługa i w pełni profesjonalna. Jak...
~Kasia
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 9 stycznia 2017

Brwi masakra! wątek zamknięty Naprawdę myślałam że brwi nie da się zepsuć, a jednak. Poszłam gdyż musiałam...
~Zawiedziona
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 10 listopada 2016

Skandaliczna obsługa i żenująca rozmowa z szefowa wątek zamknięty Manicurzystka która malowała nam paznokcie była bardzo ok, ale cała reszta...
~Hanna
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 16 września 2016

Masakra masakra nie polecam wątek zamknięty Moje przedluzone paznokcie wyglądają jak bubble nails..jestem załamana i...
~Anna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 5 lipca 2016

Zdecydowanie odradzam:( wątek zamknięty Moje paznokcie, a dokładnie mówiąc tips+żel na paznokciach, trzymały...
~ada
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 1 czerwca 2016

Srednio wątek zamknięty Byłam u Pani Anny i Emilii - wszystko super. 3 raz poszłam z nadzieją, że...
~Klientka
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 14 stycznia 2016

Fatalna obsługa wątek zamknięty Manicure jest zrobiony byleby był, na masowkę, bez słuchania klienta. 3...
~helena
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 9 stycznia 2016

Nie polecam ze względu na obsługę wątek zamknięty Z usług kimi manicure korzystałam dwukrotnie. Na plus tylko i wyłącznie długo...
~Klientka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 16 września 2015

Najgorszy nails bar z trójmiejskich centr handlowych wątek zamknięty Ostrzegam!Zazwyczaj korzystałam z usług nails baru w GB, wyjątkowo poszłam do...
~Klientka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 8 września 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry