Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Nie chcą zarabiać pieniędzy wątek zamknięty W styczniu na osobistego maila dostalem zaproszenie na \"Crystal Nite\" Do...
~Piotr
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 26 marca 2009

bardzoo fajny barman u góry! zakochalam sie :D wątek zamknięty bardzo fajny klub, chodz za 1 razem mi sie nie podobalo bo nei bylo tyle...
~asia
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 21 czerwca 2009

Pozytywnie. :) wątek zamknięty Mi osobiście podobało się w Jaśkowej. Byłam tam pierwszy raz i miałam obawy,...
~imprezowiczka
-

dodano: 15 czerwca 2009

Barmanka mega lipa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty Byłam tu pierwszy raz wczoraj. Muzyka w porządku, wystrój fajny, bramkarz...
~Jola
-

dodano: 17 maja 2009

kiepsko wątek zamknięty Pustki takie, że zatrudnione tancerki schodzą z parkietu bo po 3 godzinach...
~Natka
-

dodano: 3 maja 2009

do dwóch razy sztuka... wątek zamknięty Od początku- obsługa klienta taka sobie, bez rewelacji. Wystrój typowy dla...
~kara
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 14 lutego 2009

beachboy - opinia wątek zamknięty Wczoraj byłem w klubie na imprezie pt. Cristal Nite. Moim znajom i mi bardzo...
~beachboy
-

dodano: 7 lutego 2009

a mi się podobało i podoba ! wątek zamknięty Jestem stałym bywalcem Jaśkowej prawie od otwarcia... śmieszą mnie niektóre...
~Henry75
-

dodano: 7 lutego 2009

Ok. wątek zamknięty Jaknajbardziej pozytywna impreza ;). Jestem mile zaskoczony, bo byłem poraz...
~Jaa.
-

dodano: 6 lutego 2009

marcin - opinia wątek zamknięty Lokal który na stałe wpisał sie w mapę imprezową trójmiasta i ma swoich...
~marcin
-

dodano: 6 lutego 2009

:-( wątek zamknięty Myślałam, że Jaśkowa fajnie się zreaktywuje, wybrałyśmy się ze znajomymi na...
~Oliv
1

dodano: 1 lutego 2009

To jakiś żart wątek zamknięty W jaśkowej byłam ostatnio rok temu , do odwiedzenia jej w piątek skłoniły...
~iza
1

dodano: 2 lutego 2009

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee wątek zamknięty Jest takie powiedzenie że ,,dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi" a ja...
~Gość
-

dodano: 3 lutego 2009

Z Nowym Rokiem, nowy klub :) wątek zamknięty Popieram przedmówców ! Zamknięto Cristal więc zamknięto możliwość zabawy bez...
~Marta
1

dodano: 27 stycznia 2009

Jak nie ten lokal wątek zamknięty Swojego czasu często chodziłam do klubu, po wakacjach wiele się popsuło,...
~Gdańszczanie :)
-

dodano: 27 stycznia 2009

WRESZCIE!!! wątek zamknięty Myślałem że już się nie doczekam a jednak! Wielka reaktywacja to chyba...
~MARCO
-

dodano: 20 stycznia 2009

Odpowiedz na dwa posty nizej wątek zamknięty Kolezanko badź Kolego skad wiesz ze bywaja tam morenkowicze?bo sam/a ich w...
~KOLEZANKA
-

dodano: 15 stycznia 2009

MASAKRA wątek zamknięty fajnie to było kiedyś teraz to jest masakra dresy i dresiary z morenki...
~mmm
-

dodano: 2 stycznia 2009

... wątek zamknięty nawet nie wiem czy warto polecac...jestem regularna bywalczynia tego klubu i...
~zalamana ;()
-

dodano: 10 grudnia 2008

;((( wątek zamknięty Słyszałam wiele pozytywnych opini o Jaśkowej, dlatego w końcu tam poszłam......
~,,,,
-

dodano: 1 grudnia 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
26

22

wątków

do góry