Widok

Kochający i zdradzony

A skąd wiesz, jesteś pewien? Co to dla ciebie zdrada? A może to wpływ zazdrości na postrzeganie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

edgar

W Parlamencie na bramce stoi mila pani w okularach lub przystojny studencik, dopiero dalej mozna uswiadczyc ochroniarzy, ktorych zerszta prawie nie widac ... no chyba ze w szatni ... tam tez dostaniesz tak upragniony paragon z kasy ... no i czyz zostanie parlamentazysta nie rowna sie byciu VIP-em ;))

Cytokininko + all others

Dzieki ... wiedzialam ze moge na ciebie liczyc ... tak dawno nie bawilam sie w piaskownicy :)))) ... wszyscy za szybko dorastamy ... gubiac gdzies po drodze dziecieca radosc zycia ... a co do dolka to juz prawie zakopany ... przeciesz jestem wieczna optymistka wiec nie moge chodzic ze skwaszona mina ... bo mi sie zmarszczki ni w tych miejscach robia ... a moje miesnie przyzwyczajone do stalego napiecia ... po rozluznieniu zwisaja do kolan ;))) hie hie ... ciezko patrzec na kogos kto ma oczy gdzies na pasie ... tak ze wracam do stanu normalnego = optymistycznie usmiechnietego ^_^ co by nie straszyc innych widokiem ... :))))))))) ... cuz trzeba dbac o doznania estetyczne innych ludzi ;)) hie hie

Droga Fate!

jestem tegorocznym absolwentem naszego niezwyklego liceum i niepokoi mnie sytuacja panujaca wsrod naszych "nastepcow" czyli min. Ciebie.po 1 - urzadzacie stanowczo za malo imprez!!! po 2- jestescie sztywni, malo kreatywni( patrz: kabaret, ktory schodzi na psy), po 3-w szkole zaczyna byc nudnawo, nikt nie kwapi sie do rozruszania np.radiowezla po 4- w barze podczas lekcji jest przerazliwie pusto(czytaj:malo kto wagaruje) , poniewaz nie jest to moja odosobniona opinia zwracam sie w imieniu moich rowiesnikow z prosba o kultywowanie tradycji szkolnych i zaprzestanie kujonstwa i luzostwa w stosunku do naszych belfrow!p.s. nie chcialem nikogo urazic, tylko umotywowac! pozdrawiam serdecznie

Lilu

Zeby wszyscy mieli takie podejscie jak Ty;)))
A do piaskownic to sie kiedys umowic musimy wspolnie hihih;)))I powspominac stare, berbeciowe czasy:)))

Dorotka agrafciaa

kogo przezywasz porzadnymi obywatelami? tych ktorzy kradna i wiedza jak to robic zeby bylo to legalne? czy moze tych ktorzy zbierajac grosz do grosza siedza w swoich ciemnych i zatechlych norach ponizani i nisko oceniani?
kogo nazywasz porzadnymi obywatelami? nas tutaj? negujacych wszystkie porzadne wartosci?
sorry ale gdybym byl porzadnym obywatelem to poszedlbym glosowac na prezydenta. ale jesli mam wybierac sposrod balwanow i pacanow to ja dziekuje za takie wybory.
demokracja? miala byc cudowna - ja nie porzadny obywatel sie wypowiem na ten temat.
wielkie roznice pomiedzy warstwami spolecznymi. coraz wiecej biednych coraz wiecej bogacacych sie na tychze biedakach.

hehe

reklama serwisu internetowego i "porzadni obywatele"
hehe

moze zrobcie lepiej jakis wiec?
albo reklame "porzadni obywatele kupuja swoim psom smyczy w bialo czerwone paski...
taaaaa

KWIDUL

...coś czuję że Ty jesteś takim typem człowieka , który za cel obrał sobie pomaganie innym...i to jest wspaniałe..ale mną nie warto sie przejmować...ani tym bardziej tracić czasu na PalTalku (nawet nie wiem co to ) ani gdziekolwiek indziej...uwielbiam Twoje słowa..ale wolę trzymać się z daleka...obserwować, ale nie ingerować...nie wiem czy to rozumiesz...ja poprostu nie cierpię internetu, maili itp. ...to wszystko taki bezduszne...jakbym była z innej epoki..i straszni cierpię, bo umiera sztuka pisania listów....była jedna osoba w miom życiu, która to rozumiała, ale nasza przyjażń umarła...to boli...jakoś melancholijnie sie zrobiło....

pozdrawiam serdecznie Ciebi i Panią Smoków,
przesyłam Wam resztkę optymizmu, która mi została...teraz już nic....

a moja mysz nazywa sie ....LUDWICZEK ^_^

Szanowny kolego ze szkoły !

czy masz jakieś imię?!?
a tak poza tym , to małe sprostowanko- wagarujemy, ale inteligentnie- poza murami szkółki :), a na radiowężle sie nie znam, ale sprzęt nie jest chyba pierwszej świeżości...^_^ jak tam matura ? wszyscy pod tą tablica z wynikami byli z lekka zielonkawi ( ze strachu?) :) ale najbardziej cieszę sie że ...hmmm...inny wspaniały kolega zdał ^_^
czy też mnie nienawidzisz po miom ostatnim artykule ??? wcale nie miałam zamiaru aż tak zjechać metali ^_^..naprawdę..A może jesteś Formoraigiem ????
aha jasne!
pozdrawiam gorąco ! pa

Ot tak...........

Zielono-brązowi ze strachu..........

Sandman

Dostałaś może płytkę.....?

Jacek

Ja bym bardzo chętnie poszła, ale mam chłopaka... Czy to w czymś przeszkadza i automatycznie mnie eliminuje, że zadam takie głupie pytanie?

Keeiova

Nie ma glopich pytan sa tylko glupie odpowiedzi ;))

flupie odpowiedzi

ma ktos ochote na kotleta po francusku zaprawianego alkoholem?

a moze haburgera z makiem?
albo jako na twardo w miekkiej skorpuce?

ot tak...

Kiedyś marzyłem o tym aby zawsze być dzieckiem....dziś dzieciność może nie tyle co mnie denerwuje co irytuje.....

Postregiment

wspolczuje Ci

Postregiment

A zastanawiales sie dlaczego tak jest? W kazdym nas zostaje na zawsze jakis element, jakas czastka z dziecka i moze sam przed soba niechcesz sie do tego przyznac? I moze dlatego Cie to irytuje...

PS Seredecznie pozdrawiam:)))

paparazzi

Zapytaj Kiszczaka, on zawsze ma doklładne wiadomości na temat ludzi z Hyde Parku.

Wer

Dziwne rzeczy o Tobie słyszałam ostatnio.Ktoś cytował długą listę ksyw.
Pytasz gdzie byłam, tam gdzie zawsze...Czekałam na lepsze dni...

Ja maleńka dziewczynka

Cow y tak tu smecicie jakies zdania ... bez poczatku i konica czy wy myslicie ze to poezja???

Clarice

Witam Cię słonecznie i ciepło jak przystało na tę porę roku. Tak - wykreowałem kilka postaci , pod kilkoma ksywkami przez czas pisania do HP.Taki sobie teatr , psychologiczne studium ludzkie. Tyle , że typy , ich namiętnośći , sposób postępowania , reakcje, powtarzają się. I nie bawi mnie już ten "Big Brother".Oczywiście ilość przypisywanych mi ksywek
jest przesadzona. Ale niech tam im bedzie.Kilka osób czuję się oszukanych , że nie jestem piekną "mocarną"
blondynką . W jednej sytuacji się zaplątałem i nie mając odwagi zawieść rozbudzonych nieopatrznie nadzieii
sprawiłem Komuś ból . I to mnie też boli - nadal.... . Nie znoszę kogoś ranić a tak się stało .
E....ch... rozgadałem się . Jeżeli po tych wszystkich , które otrzymałaś od kogoś tam "informacjach", nie jesteś doszczętnie przestraszona moim szwarc charakterem , - to odezwij się . A tak naprawdę nie wiem za bardzo kim jesteś
ale miło , że jesteś :)
pozdrowienia naj...

Inne tematy z forum Hydepark

Klimatyzacja w biurze (71 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

Kawa czy Herbata - rano (234 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Grajdołki (391 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry