Widok
Ja chodziłam do dr Śliwińskiego przez 3 miesiące, bo potem maluszek zamieszkał w mym brzuszku i dziś jest już dużą kluseczką - dziewczynką, z którą za 3 miesiące się zobaczymy. To wszystko właśnie dzięki wiedzy i doświadczeniu doktora.
Jak dla mnie to cudotwórca - ma jakąś umowę z Bogiem.....czy coś.....
Jak dla mnie to cudotwórca - ma jakąś umowę z Bogiem.....czy coś.....
dziewczyny czy ginekolodzy sa specjalistami stricte dla kobiet z problemami płodnosci(bo invicta nastawiona jest na leczenie niepłodnosci lub problemów zzwiazanych z zajsciem w ciaze-tak?) czy mozna tak sobie chodzic jako do dobrych ginekologów?bo mi ciaze prowadzi super lekarz ale Gdańsk jest duzo blizej niż Sopot:)wiec po ciazy bym sobie spróbowała:)tak ich chwalicie:)
Witam!
W zeszłym roku (w grudniu) zaczęłam leczenie w klinice niepłodności (Invicta) w Gdańsku u dr ŚLIWIńSKIEGO. Wszystko było dobrze (cotygodniowe sprawdzanie jajeczkowania, badania itp.), do czasu jak Pan dr Śliwiński powiedział, że moim problemem jest brak jajeczkowania i trzeba włączyć leki (Luteinę i Bromergon). Po okresie ok 3 tygodni ( w tym czasie miałam robione usg dopochwowe chyba 3 razy), zaczęłam plamić. Zrobiłam test ciążowy i okazało się, że jestem w ciąży (7 tydzień)!! Oczywiście dr Śliwiński nie przeprosił mnie za swój błąd (niewykrycie ciąży, która była już widoczna na usg)!!! Zrezygnowałam z tej kliniki już na zawsze i jeśli ktoś leczy się u tego niedouczonego lekarza to proponuję jak najszybszą zmianę na innego.
NIE POLECAM!!
W zeszłym roku (w grudniu) zaczęłam leczenie w klinice niepłodności (Invicta) w Gdańsku u dr ŚLIWIńSKIEGO. Wszystko było dobrze (cotygodniowe sprawdzanie jajeczkowania, badania itp.), do czasu jak Pan dr Śliwiński powiedział, że moim problemem jest brak jajeczkowania i trzeba włączyć leki (Luteinę i Bromergon). Po okresie ok 3 tygodni ( w tym czasie miałam robione usg dopochwowe chyba 3 razy), zaczęłam plamić. Zrobiłam test ciążowy i okazało się, że jestem w ciąży (7 tydzień)!! Oczywiście dr Śliwiński nie przeprosił mnie za swój błąd (niewykrycie ciąży, która była już widoczna na usg)!!! Zrezygnowałam z tej kliniki już na zawsze i jeśli ktoś leczy się u tego niedouczonego lekarza to proponuję jak najszybszą zmianę na innego.
NIE POLECAM!!
a ja polecam dr Puzio - fakt ze on jest od patologi ciazy ale moze ci sie uda do niego zapisac - tyle ze on przyjmuje głównie odplatnie a na nfz tylko ze skierowaniem
tworzenie i projektowanie stron internetowych - http://www.ascomi.pl
Ja mogę Ci polecić jedynie osobę stricte od ciężarówek .Sama chodziłam do dr Beaty Brzóśki z polecenia koleżanek i rodziny no i się nie zawiodłam .Wspaniała kobieta .Można do niej dzwonić 24 h na dobę z każdym problem .Jest w dodatku też supr patologiem ciąży . Naprawdę miałam szczęście ,że na nią trafiłam i od tego czasu polecam każdemu .Nawet jak trafiłam do szpitala to dzwoniła do mnie i interesowała się naszym zdrowiem .Jednym słowem lekarz z powołania .Częściowo da się nawt wcisnąć do niej na NFZ .No i Invicta ma własne laboratorium,któe dziala bardzo sprawnie i super sprzet ,a to tez jest bardzo wazne