Widok

Kogo polecacie-INVICTA- lek.med Gniadek, Paszkiewicz czy Śliwiński

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej
kolezanki mi polecaja tych lekarzy:

lek.med Rafael Gniadek
lek.med. Ewa Paszkiewicz
dr n.med. Wojciech Śliwiński

co wy o nich sądzicie?
Wszystcy pracuja w Inviccie
z gory dziekuje

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Haniu, ja polecam Śliwińskiego.
To naprawdę cudowny lekarz......
Byłam u niego co prawda niedawno pierwszy raz ale jestem zachwycona....

Gdyby nie on, dalej faszerowałabym się niepotrzebnie lekami, które przepisał mi "nasz" pan doktor
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja chodzę do Gniadka od dwóch lat i słowa złego nie dam powiedzieć. Polecam naprawdę. Przyjmie w razie konieczności bez kolejki (przez co niestety zdarzają się opóźnienia w przyjmowaniu "planowych" pacjentek)
Ja chodziłam do dr Śliwińskiego przez 3 miesiące, bo potem maluszek zamieszkał w mym brzuszku i dziś jest już dużą kluseczką - dziewczynką, z którą za 3 miesiące się zobaczymy. To wszystko właśnie dzięki wiedzy i doświadczeniu doktora.

Jak dla mnie to cudotwórca - ma jakąś umowę z Bogiem.....czy coś.....

image
image
taa a moja koleżankę przez pól roku odsyłał nie robiąc żadnych badań tłumaczył to tym że dizecka nie ma bo "sie stresuje"
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
lailala .......a ja i tak go będę bronić bo nam pomógł.

image
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja tez go będę bronić bo mu ufam;-)))))

Anulka
dziewczyny czy ginekolodzy sa specjalistami stricte dla kobiet z problemami płodnosci(bo invicta nastawiona jest na leczenie niepłodnosci lub problemów zzwiazanych z zajsciem w ciaze-tak?) czy mozna tak sobie chodzic jako do dobrych ginekologów?bo mi ciaze prowadzi super lekarz ale Gdańsk jest duzo blizej niż Sopot:)wiec po ciazy bym sobie spróbowała:)tak ich chwalicie:)
Monia, tam są lekarze od niepłodności - typu Śliwiński, Piątkowski, Czech ale są również lekarze- ginekolodzy, którzy prowadzą ciążę,wiem,że bardzo dobre opinie ma Gniadek, ale musiałabyś wejść na ich stronę i zobaczyć, kto jeszcze prowadzi tam ciąże.

image
image
nie nie ja własnie bym chciąła takiego "normalnego" ginekologa:)z mozliwoscia prowadzenia ciazy ,ale nie stricte połoznika czy własnie od leczenia niepłodnosci
Ja polecam dr Gniadka, prowadzi moja ciążę i jestem bardzo zadowolona :)
ja chodze już do Ewy Paszkiewicz i jestem bardzo zadowolona!!!

image
Witam!
W zeszłym roku (w grudniu) zaczęłam leczenie w klinice niepłodności (Invicta) w Gdańsku u dr ŚLIWIńSKIEGO. Wszystko było dobrze (cotygodniowe sprawdzanie jajeczkowania, badania itp.), do czasu jak Pan dr Śliwiński powiedział, że moim problemem jest brak jajeczkowania i trzeba włączyć leki (Luteinę i Bromergon). Po okresie ok 3 tygodni ( w tym czasie miałam robione usg dopochwowe chyba 3 razy), zaczęłam plamić. Zrobiłam test ciążowy i okazało się, że jestem w ciąży (7 tydzień)!! Oczywiście dr Śliwiński nie przeprosił mnie za swój błąd (niewykrycie ciąży, która była już widoczna na usg)!!! Zrezygnowałam z tej kliniki już na zawsze i jeśli ktoś leczy się u tego niedouczonego lekarza to proponuję jak najszybszą zmianę na innego.
NIE POLECAM!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ja moge tylko same dobre slow o nim powiedziec.pomogl nam
czy ktos zna nowy adres pracy pana doktora????w inviccie juz go nie ma
Śliwiński przyjmuje teraz w Gamecie w Gdyni. http://www.gameta.pl/
imageimage
bardzo dziekuje?czy tam rowniez specjalizuja sie nieplodnoscia?pozdrawiam
ok.dzieki.weszlam na strone ktora podalas i juz wszystko wiem !jeszcze raz dziekuje
Na chwile obecna invicta jest lepsza. Tez ma specjalistow ( Gniadek, Lukaszuk) i ma laboratorium, ktore chyba gameta nie ma.
Nazwiska to nie wszystko
Ja trafiam do dr. Paszkiewicz, prowadziła moją pierwszą ciązę potem do niej chodziłam kontrolnie i jak się okazało że jestemw drugiej ciąży nie wyobrażałam sobie innego lekarza który miał mi prowadzic ciaąże. Jestem mega z niej zadowolona i nadal do niej chodze.
polecam dr Sliwińsiego, starając sie o dzidzię byłam u niego na trzech wizytach,na cawartą nie poszłam... a od dwóch miesiecy jestem mama:)
a ja polecam dr Puzio - fakt ze on jest od patologi ciazy ale moze ci sie uda do niego zapisac - tyle ze on przyjmuje głównie odplatnie a na nfz tylko ze skierowaniem
tworzenie i projektowanie stron internetowych - http://www.ascomi.pl
Polecam dr Gniadka,prowadził moją zagrożoną ciążę i urodziłam zdrową,donoszoną córeczkę,zabiegany lecz zaangażowany lekarz,kolejki przed jego gabinetem o tym świadczą.W razie potrzeby przyjmuje nawet poza kolejnością lub po godzinach.
Dr Gniadek oraz dr Paszkiewicz. Moim zdaniem najbardziej pozytywnie oceniani lekarze zarówno na forach jak i wśród moich znajomych.
a kogo polecacie jeśli chodzi o problemy facetów?
potrzebujemy opinii androloga, a skoro Invicta to klinika niepłodności to rozumiem że znają sie też na facetach.
Proszę o odp.
pozdrawiam
ja polecam ROgoze, nei z Invicty ale godny polecenia

http://www.rogoza.pl/
a może jeszcze jakieś propozycje? ten lekarz ma bardzo skrajne opinie :(
Ja mogę Ci polecić jedynie osobę stricte od ciężarówek .Sama chodziłam do dr Beaty Brzóśki z polecenia koleżanek i rodziny no i się nie zawiodłam .Wspaniała kobieta .Można do niej dzwonić 24 h na dobę z każdym problem .Jest w dodatku też supr patologiem ciąży . Naprawdę miałam szczęście ,że na nią trafiłam i od tego czasu polecam każdemu .Nawet jak trafiłam do szpitala to dzwoniła do mnie i interesowała się naszym zdrowiem .Jednym słowem lekarz z powołania .Częściowo da się nawt wcisnąć do niej na NFZ .No i Invicta ma własne laboratorium,któe dziala bardzo sprawnie i super sprzet ,a to tez jest bardzo wazne

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

kaszel u dziecka, jak sobie radzicie ? (86 odpowiedzi)

Synek ma 3 latka, zaczał się katar, potem kaszel. Dwukrotnie byłam u lekarza i osłuchowo jest...

Wybór auta :) (83 odpowiedzi)

Jeśli macie któreś z niżej wymienionych aut - proszę o opinię :) wszystkie auta diesel,...

kolorowanki do druku (30 odpowiedzi)

czy znacie jakieś fajne strony z kolorowankami do wydruku ?

do góry