Widok

Komisy dziecięce - gdzie?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Kiedyś był na Zaspie na ul.Hynka - nie wiem czy jeszcze jest?

Jeden, który kojarzę jest w Oliwie na Krzywoustego :) (wiem o nim tylko dlatego, że na dole jest fajny outlet w którym mają też duże rozmiary ciuszków)

Gdzie jeszcze(najlepiej w Gdańsku) można udać się na rekonesans?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jest jeszcze z dziecięcymi rzeczami na Trakcie św. Wojciecha przed wjazdem na Orunię.
Mąż & Żona od 25 grudnia 2008 r.

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Komis oczywiście :)
Mąż & Żona od 25 grudnia 2008 r.

image
A w Gdyni moze ktos wie? :)
image
image
dopisuję komis na Pilotów (Zaspa) :)

przed chwilą rozmawiałam przez tel. z właścicielką(koleżanka mojej sąsiadki) :)

ten komis był kiedyś w dawnym "Komm-und-Kauf'ie" na pasie startowym (jest już wyburzony), później w Falcu, teraz jest na Pilotów 3 http://www.trojmiasto.pl/Baajkowy-Zakatek-o22509.html

Gd- Wrzeszcz.
Ul SLowackiego, 2 przystanek autobusowy na tej ulicy w kierunku rebiechowa jest taki 2 pietrowy pawilon handlowy. Na jego szczycie skierownym w strone rebiechowa, po schodkach w dol jest komis dzieciecy i podobno bardzo dobry second Hand. Nie bylam, widzialam z auta ze obiekt jest, i slyszalam od wielu mam iz sobie chwalily i zakupy i sprzedawanie.
na słowackiego tylko ciucholand jest, ten komis jakies 2 lata temu na orunie przeniesli
imageimage
wydaje mi sie że w Gdyni w domu towarowym chylonia jest coś mi sie tak słyszało:)
hmmmm... w domu towarowym na chyloni? hmmm kurcze nie kojarze:(
image
image
byliśmy w komisie na Zaspie - o którym pisałam wyżej...

patrzyliśmy za fotelikiem - tragedia! wszystkie brudne, tapicerki ponadrywane, wyglądały jakby przeszły jakąś wojnę!

ceny śmiesznie niskie - 40-80zł za fotelik - ale stan tragiczny.

wózki - może i dałoby się coś wybrać...

a najlepsze jest to, że Pani poinformowała nas, że firma Ramatti (foteliki) jest włoska...

http://www.ramatti.com.pl/new/index.php?menu=2&lang=pol
Agusia, widziałas tam jakieś przyzwoite leżaczki?
image
coś tam było :P ale nie byliśmy nimi zainteresowani, więc nie zwracałam większej uwagi :)

tzn. na zasadzie - jak leżaczek będzie potrzebny, to pojedziemy zobaczyć :)

a czy któraś z was była w tym komisie na Krzywoustego koło Dworca PKP w Oliwie?
Komis dziecięcy na Morenie Dom Towarowy ul. Bulońska 16
image
image

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak tam z komisami w Gdyni? Ja mam zamiar otworzyć taki z prawdziwego zdarzenia. proszę o informacje, gdzie najlepiej, .żeby mamy znalazły i łatwo dojechały!
Witam

Zapraszam do komisu w Rumi, na wiosne otwieram Wejherowo:)..jesli towar jest fajnie dobrany i przemyślany to miejsce nie ma większego znaczenia, mamy znajdą taki wszędzie:)...całkiem jak mój...pozdrawiam i życze powodzenia.
www.ko-mis.pl
oj, ja jak zwykle polecam rumski komis :) Naprawdę ogromny wybór, całkiem atrakcyjne ceny i miła obsługa :)
Hej,
wiecie może czy ten komis we Wrzeszczu przy rynku, z angielskimi rzeczami jest jeszcze otwarty?
Bylam tam w pon i niestety bylo zamkniete.
Może otwierają tylko wtedy, kiedy jest rynek?
A gdzie ten komis w Rumi sie znajduje
w oliwie jest fajny komis. maly ale duzy wybor.
Ja zapraszam do centrum Nanice w Wejherowie.Lumpeks z markową odzieżą dla dzieci i niemowląt.http://wejherowo.olx.pl/dinus-second-hand-w-wejherowie-z-markowa-odzieza-dla-dzieci-serdecznie-zapraszam-iid-72150430 Serdecznie zapraszam
Aga, ja na tym komisie na Zaspie się sparzyłam :(((
Oczywiście jak urzędował w kaufie. Widzę, że nic się nie zmieniło, bo i 5 lat temu pani przyjmowała brudne, poszarpane jak i nie sprawne technicznie rzeczy :(((

Co do tego, że nie wie co sprzedaje to dziwne trochę :(((

Co do fotelików to ramatti mogę polecić jak najbardziej :)))
Marcelinka 28.11.2009, Dominik 20.11.2005
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)
Ola - też macie Ramatti? dla Dominika czy Marcelinki? zastanawiam się czy nie kupić kolejnego fotelika też tej firmy ;) z tymi krzyżowymi pasami :P
Aga ja miałam dla Dominika ramatti :) Marcelina ma teraz x -landera bo kupiliśmy cały zestaw ale jak wyrośnie z fotelika to kupujemy na pewno ramatti :)

wygodny, bezpieczny, i estetycznie wykonany :)
Marcelinka 28.11.2009, Dominik 20.11.2005
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)
Ola - który fotelik mieliście?

my teraz mamy Ramatti Mars z limitowanej serii Animals ;)

w marcu była promocja na foteliki Ramatti w Akpolu :/
w GDyni na ul Wolnosci jest komis.(od dworca w góre)
NOWY KOMIS DZIECIECY MUMINEK ul. Mikolaja Reja Gdansk ( przy Marynarki Polskiej). mamy rowniez wypozyczalnie fotelikow samochodowych:)
POZDRAWIAM
Bardzo fajny komis na Mikołaja Reja Gdańsk, nowo otwarty, Polecam! Wszystko czyściutkie, elegancko poukładane, bardzo miła obsługa!
bardzo fajny,szkoda tylko,że tak daleko:)ale warto miła obsługa i duży wybór ubranek:)
Niedawno otworzyli komis dziecięcy w Gdyni na Morskiej, nazywa sie Hipcio czy jakoś tak. W takich pawilonach po drugiej stronie Morskiej na przeciwko Akpolu. Jeszcze tam nie byłam, bo mi sie nie chce z wózkiem włazić tam po schodach
Jest jeszcze jeden w Gdyni Chyloni, http://komis-dzieciecy.80.pl/ jeszcze tam nie byłam ale mają kilka rzeczy pokazowych na stronie. Interesował mnie jeden chodzik i aby na darmo nie jechać, zadzwoniłam i podano mi cenę, wielkość itd. :)
image
na Swiętokrzyskiej w Gdańsku będzie nowy komis naprzeciw kościoła, ale nie wiem, kiedy otwarcie.
w Gdyni znam:

http://www.boboland.shop.pl/

na ul.chylońskiej bodajze nr 100 naprzeciwko stokrotki w strone dwoca

naprzeciwko akpolu i od morskiej(na pietrze) w strone gdy centrum

a w gdansku znam tylko

Komis Dziecięcy Sztruksik
Gdańsk-Oliwa
ul. Krzywoustego 49
tel. 58 558-55-40 lub 694-02-45-98
czynne 10.30-17.00 sobota 10.30-14.00
image
image
a na oruni patrzeliscie? jest na przestanku zaraz jak sie wiezdza na orunie górna byłam ta ale mnie nic nie zachwiciło tzn cenowo
Polecam w Chyloni "MILUŚ" ul. Chylońska (przy ul Puckiej) duży wybór wózków dziecięcych, chodzików, fotelików, krzesełek , zabawek i ubranek. Z racji wieku córki korzystam niestety tylko z ostatniego ;-))
A ŻAŁUJĘ, BA NIE MOGĘ WYJŚĆ Z TEGO KOMISU. GDYBY TAK DZIECIACZKI W GRATISIE DAWALI DO TYCH WSZYSTKICH GADŻETÓW ;;;-)))
~Rybucha - myślę , że jeśli ma być z prawdziwego zdarzenia to może w okolicy Centrum, w końcu każda mama co jakiś czas wybiera sie z dzieciakami nad morze, więc każdemu po drodze :)
I co ważne, jak będziesz wybierałą lokal, to zwróć uwagę by był wygodny wjazd dla wózków, to ważne :)
i też polecam komis na ul.wolności w Gdyni, fajne rzeczy, przemiła właścicielka :)
http://www.komismisiaczek.pl/

Otwarcie 1 marca dziś sie dowiadywałam :)
tak rzeczywiscie super

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (35 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

Oszczędzanie - jakie macie sposoby? (110 odpowiedzi)

Ponieważ niedługo rozpoczynam urlop wychowawczy, przyjdzie nam żyć przez pewien czas z jednej...

Gdzie na Wielkanoc z dziećmi??? (25 odpowiedzi)

Hej poszukuję fajnego miejsca na spędzenie Świąt Wielkanocnych z dziećmi. Zależy mi na...

do góry