Widok

Kto korzystał ze zniżek grupon?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny korzystałyście?Jak to jest?NIe ma zadnej ściemy?Napiszcie jak to się "technicznie" odbywa??Będe wdzieczna bo nie wiem czy moge spokojnie zdecydować sie na masaż :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
spróbuj http://myjnia-reczna.pl
przestrzegam przed zakupami na gruperze!!! kupiłam masaż, ale odwołano moja oferte tzn gruper anulował kupon, czekam na zwrot 2 tygodnie!! Odsyłaja mnie do Payu, payu nie odpowoada na maile, wysyłaja ciagle te same maile z gruper z prosba o podanie danych do przelewu, podałam je juz co najmniej 6 razy a kasy brak!!!

NIE KORZYSTAJECIE Z GRUPERA ! ODRADZAM!!
Straszna lipa!!! Wszystkie oferty typu "pobyt w hotelu" mozna zweryfikowac ze strona booking.com lub na stronach hoteli. Ceny na gruponie sa wyzsze lub w najlepszym przypadku takie same, wiec nie rozumiem jak mozna pisac ze cos jest w promocyjnej cenie za 300zl zamiast 600 jezeli zawsze kosztowalo 300zl?! Oferty shoping proponuje porownac z allegro - ta sama sytuacja!!! Byc moze czasem trafi sie cos co jest tansze ale najprawdopodobniej z powodu braku popytu na ten bubel. Jezeli chcecie korzystac, ok ale porownujcie ceny z rzeczywistymi bo 90% to lipa!
Pozdrawiam
Kupiłam bilet do teatru i siedziałam na końcu sali całkiem z boku. Mała widoczność.Po drugie kupiłam bon na wibielanie zębów we Wrocławiu. W gabinecie dentysta wmówił mi (choć systematycznie leczyłam zęby) że mam sporo ubyków, należy też usunąć kamień nazębny - każde leczenie kocztowało mnie 150 zł, trwalo to kilka miesięcy bo ekstra musiałam dojeżdzać do Wrocławia. W końcu grupton stracił ważność...Nadmienie że zdziwiły mnie te ubytki i poszłam do mojego stomatologa. Okazało się że facet wymieniał mi stare pląby!!!
Jeśli chodzi o bony do stomatologów to nie polecam, bo w gabinecie wcisną ci wszystko!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Proste wszyscy myślą że usługa może być za darmo. W większości przypadków klienci myślą że dostaną tanią i dobrą usługę płacąc grosze, z drugiej strony firmy korzystają z tego tylko jako reklamy, na tym nie da się zarobić. Mówię że to jest znaczna część przypadków. Firmy postają i padają jak muchy. W dzisiejszych czasach reklama wyłaczyła myslenie wielu z nas.
Hm, ja skorzystałam z Groupona kupując ofertę pobytu weekendowego w hostelu w Krakowie. Za 2 osoby zapłaciłam bodajże 100 czy 150 PLN za dwa noclegi ze śniadaniem. Wszystko było tak, jak należy, na niczym się nie zawiodłam.
ja kupiłam na grouponie kurs na prawo jazdy, pobyt w Karpaczu, weekend we Władysławowie, Ocean park we Władku, pakiet badań medycznych w Brussie i pobyt w saunie/jacuzzi i basenie.

wszystko było bez żadnego zarzutu
ja się nacięłam na gruponie na okulary, musiałam w salonie dopłacic 2x tyle co za grupon (chociaż wybrałam najtańsze), a nigdzie nie było to napisane nie piszę w jakim salonie bo zaraz kasują mój post, nie polecam i juz nie korzystam
ja kupowałam pakiet badań w brussie i w innym laboratorium---------było o 50% taniej, wszystko ok
Kupiłam też zabieg medyczny-----wszystko ok
Oraz inne jakieś drobiazgi np podkladka pod laptop
Ja sie nie nacięłam
Czy ktoś korzystał z wyjazdów do spa? Jak to dziala?
Mozesz mi na priv napisac jak z wyjaxdami to wyglada? magda.myrzynowska@op.pl

Kupujesz grupon, rezerwujesz pobyt bezposrednio w hotelu i to wszystko :) Doczytj tylko dokladnie bo czasem sa ograniczenia np ze nie mozna w trakcie weekendów czy okresu wakacyjnego

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry