Widok
spróbuj http://myjnia-reczna.pl
przestrzegam przed zakupami na gruperze!!! kupiłam masaż, ale odwołano moja oferte tzn gruper anulował kupon, czekam na zwrot 2 tygodnie!! Odsyłaja mnie do Payu, payu nie odpowoada na maile, wysyłaja ciagle te same maile z gruper z prosba o podanie danych do przelewu, podałam je juz co najmniej 6 razy a kasy brak!!!
NIE KORZYSTAJECIE Z GRUPERA ! ODRADZAM!!
NIE KORZYSTAJECIE Z GRUPERA ! ODRADZAM!!
Straszna lipa!!! Wszystkie oferty typu "pobyt w hotelu" mozna zweryfikowac ze strona booking.com lub na stronach hoteli. Ceny na gruponie sa wyzsze lub w najlepszym przypadku takie same, wiec nie rozumiem jak mozna pisac ze cos jest w promocyjnej cenie za 300zl zamiast 600 jezeli zawsze kosztowalo 300zl?! Oferty shoping proponuje porownac z allegro - ta sama sytuacja!!! Byc moze czasem trafi sie cos co jest tansze ale najprawdopodobniej z powodu braku popytu na ten bubel. Jezeli chcecie korzystac, ok ale porownujcie ceny z rzeczywistymi bo 90% to lipa!
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Kupiłam bilet do teatru i siedziałam na końcu sali całkiem z boku. Mała widoczność.Po drugie kupiłam bon na wibielanie zębów we Wrocławiu. W gabinecie dentysta wmówił mi (choć systematycznie leczyłam zęby) że mam sporo ubyków, należy też usunąć kamień nazębny - każde leczenie kocztowało mnie 150 zł, trwalo to kilka miesięcy bo ekstra musiałam dojeżdzać do Wrocławia. W końcu grupton stracił ważność...Nadmienie że zdziwiły mnie te ubytki i poszłam do mojego stomatologa. Okazało się że facet wymieniał mi stare pląby!!!
Jeśli chodzi o bony do stomatologów to nie polecam, bo w gabinecie wcisną ci wszystko!
Jeśli chodzi o bony do stomatologów to nie polecam, bo w gabinecie wcisną ci wszystko!
Proste wszyscy myślą że usługa może być za darmo. W większości przypadków klienci myślą że dostaną tanią i dobrą usługę płacąc grosze, z drugiej strony firmy korzystają z tego tylko jako reklamy, na tym nie da się zarobić. Mówię że to jest znaczna część przypadków. Firmy postają i padają jak muchy. W dzisiejszych czasach reklama wyłaczyła myslenie wielu z nas.