Widok

Kto korzystał ze zniżek grupon?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny korzystałyście?Jak to jest?NIe ma zadnej ściemy?Napiszcie jak to się "technicznie" odbywa??Będe wdzieczna bo nie wiem czy moge spokojnie zdecydować sie na masaż :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to ze kupilas sobie taniej ciastko albo jakies slodycze na gruponie- wcale mnie to nie dziwi. Tak jak napisalam wczesniej ,ze pewne towary sa ok. Ale uslugi drozsze tzw ekskluzywne na gruponie to niewypal. Poczekajmy jeszcze troche i zobaczycie ,ze mam racje. Prosze jezeli ktos mial zrobione uslugi luksusowe i mial je zrobione dobrze niech to opisze ze szczegolami ile zaplacil i gdzie mial robione. a to ze w necie panuje marketing szeptany to wiemy nie od dzis. Duze firmy placa za to majatek. I po to mamy rozum zeby miec to na uwadze i nie wierzyc slepo we wszystko co jest niby okazja. Ja nie mam nic przeciwko zadowolonym z grupona. Moim zdaniem to sciema szczegolnie przy pewnych uslugach. Przekonalam sie kilkakrotnie na własnej skorze i na skorze moich znajomych. osobiscie nie znam nikogo kto byl z grupona zadowolony. Ale wierze ze ciastko, nalesnika, gofra, lody mozna kupic taniej na gruponie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
;-);-);-)

MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM ŻYCZĘ;-)
dobra, to nic nie powiem:-) ;-) ;-) ;-)
MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM:):):)
mama hana - tylko nie zachwalaj rzęs ;) bo się dowiesz, że też jesteś opłacana przez grupon ;) hehe :D (żart oczywiście)
Dotychczas raz wykupiłam kupon na kawę i ciacho do coco w centrum Gdyni (w ubiegłym roku) - wszystko super! Poszliśmy razem z dziećmi przy okazji sobotniego spaceru:-) Nie było problemu aby dopłacić kilka złotych za inną kawę niż była w cenie kuponu - kawa pyszna, ciastka ogromne - dzieci jadły razem z nami i nikomu nie było mało;-)
teraz mąż wykupił mi tą ofertę na rzęsy (nad którą ktoś wyżej się zastanawiał) - jutro idę - zobaczymy:) i nie miałam żadnych problemów aby się umówić:)

i wg mnie firmy decydują się na udział w tych akcjach - po to aby zachęcić potencjalnych klientów - przyjdą, spróbują i jak będą zadowoleni - wrócą i zachęcą innych:-) najlepsza reklama to zadowolony klient:) przynajmniej dla mnie taki to ma sens:-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
wiesz co "ja" nie mam obaw, z grupona korzysta mój kuzyn i szwagier i zawsze byli zadowoleni, ja właśnie się zdecydowała po raz pierwszy :)
Karolinka - uważaj, bo słodycze okażą się nie być słodyczami ;) albo nie będą ręcznie robione... ;) a może wcale ich nie będzie? ;)

p.s. Aleksandra27 jeszcze się ze mną nie skontaktowała :P
Sala - ty masz obsesję maniakalną? każdy kto nie "jedzie" po gruponie jest podkupiony? w życiu realnym stosujesz podobną politykę - każdy kto ma czelność mieć odmienne zdanie jest twoim wrogiem?

gdybyś czytała ze zrozumieniem - dotarłoby do ciebie, że nie zachwalam gruponu... tylko nie rozumiem jak ty z uporem maniaka możesz wieszać psy na tej ofercie - jesteś obrońcą przedsiębiorców? to może wysyłaj maile do wszystkich punktów usługowych w całej polsce w stylu - nie bądźcie fajerami i nie dajcie się zrobić w butelkę gruponowi? albo nauczcie się czytać regulaminy bądź też wywiązujcie się z umowy - w przeciwnym razie nic nie dostaniecie...

niestety nikt mi za nic nie płaci - chyba, że za rzeczy które sprzedaję po dziecku ;)

nie wychwalam gruponu pod niebiosa - bo raptem wykorzystałam kupony na 1 usługę - obiad w Malinowym Ogrodzie, z którego byliśmy zadowoleni. z obsługi również.
Mamy wykupione jeszcze 3 inne usługi - jeśli nie będziemy z czegoś zadowoleni - z pewnością podzielę się z wami moimi odczuciami :)

poza tym nie mam zamiaru już dłużej wdawać się z tobą w dyskusje - uważam to za bezsensowne.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ja dziś kupiłam kupon na słodycze ręczni robione w Gdańsku
muszę napisać do groupona czy grupera aby mi za to płacili :P na razie nawet nikomu nie poleciłam i nie dostałam 10 zeta za polecenie, niestety ...

Co to za przedsiębiorcy którzy godzą się na tak nieopłacalny interes?
Dlaczego nie potrafią się inaczej zareklamować?
Chociaż muszę przyznać że i tak większość nie potrafi wykorzystać tego że przychodzą do nich klienci z tych serwisów.
Ja bym na miejscu takiego przedsiębiorcy np poprosiła o wypełnienie na miejscu karty klienta w którym np podałby on swój telefon, maila (oczywiście niezobowiązująco) i później wysłała do nich kolejną ofertę z jakąś ciekawą promocją ... Tak aby dalej ich do siebie przyzwyczaić nie tracąc już kasy na takie serwisy ...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja - ty to na pewno jestes z firmy marketingowej ktora jest oplacana przez grupona. Mnie niestety nie mozna zarzucic ze ktos mi placi za to ze uwazam ze grupon to oszustwo. Bo niestety nie ma tu zadnego interesu. Dlaczego nie mozna zle pisac o gruponie i wszelkiego tego typu firmach? Ja tak uwazam bo moim zdaniem sama idea jest oszustwem. Poczekajmy jeszcze troche i sami sie przekonamy. Z kazdym miesiacem bedzie wiecej oszukanych klientow i zawiedzionych, zdezorientowanych przedsiębiorców. CHce nakreslic sytruacje w ktorych jasno widac ze nie ma co oczekiwac na pewne bonusy. Zobaczycie ze jeszcze troche a bedzie nas wiecej:) . Sa pewne oferty na gruponie ktore maja sens ale sa to scisle okreslone branze. Większosc jest albo bezsensowna i nieprzemyslana albo oferta jest tak slaba ze lepsze to niz nic. Ale grupon tego nie weryfikuje bo mu nie zalezy zeby to dobrze dzialalo tylko zeby zgarnac pieniadze. Nie chodzi mi tylko o grupona chodzi mi o wszsytkie firmy tego typu co grupon
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
powtórzę .. zobaczymy czy znów zablokują :P postaram się podobnie napisać o ile wszystko pamiętam ...

Podobnie jak w wypowiedzi powyższej kupiłam właśnie kupony aby przetestować nowo otwarty salon w mojej okolicy .. jeśli zostanę potraktowana " z łaską" to oczywiście więcej tam nie wrócę ...

Odnośnie kolegi masażysty - jeśli on olał sprawę i nie wywiązał się z zobowiązań, to bardzo dobrze że gropon płaci dopiero za zrealizowane usługi .. właśnie z powodu że są tacy oszuści (czy niekompetentne osoby) ...
Dla mnie to oczywiste że właściciel salonu/restauracji powinien wcześniej obliczyć na ile mu się dany interes opłaca - jeśli tego nie zrobił - jest strata - to jest biznes a nie zabawa ...

No i rozbawiło mnie zdanie o "żebraków z groupona"
No cóż - czyli jestem żebrakiem i najbiedniejszą ( bo robię zakupy w Biedronce :P )
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
też jestem ciekawa :) zdziwiłam się widząc zablokowaną wypowiedź w tym wątku...
co takiego było w mojej wypowiedzi że została zablokowana???
Witam! Założyłam jakiś czas temu wątek na forum :-) jestem fanką zakupów grupowych, ale zgadzam się z tym, że oferty trzeba przed kupieniem ze trzy razy przeczytać ze zrozumieniem ;-)

http://forum.trojmiasto.pl/znizkowo-w-trojmiescie-czyli-zbior-opinii-osob-kupujacych-kupony-t221658,1,1.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
sala - a ja się zastanawiam czy tobie nie płaca za "jechanie" po gruponie?

jesteś podstawiona? bardzo zawiedzioną klientką czy może wkurzonym usługodawcą?

te firmy wystawiają swoje usługi nie tylko na gruponie - ale i na kilku podobnych stronkach... przecież na pewno mają jakiś regulamin do umowy :) wystarczy poczytać ze zrozumieniem i wiadomo na co można liczyć...
jeśli zaniżają jakość usług - to muszą się liczyć ze świadomością, że klient po pierwsze nie wróci po normalnej cenie, a po drugie jeszcze złe opinie powypisuje w sieci - a w dniu dzisiejszym Internet ma dużą moc ;) ja też kieruję się opiniami :)

cały czas czepiasz się, że tylko grupon zarabia - no ktoś musi :) przecież oni też nie będą robić takiej akcji reklamowej charytatywnie...

ja osobiście szukam dobrej fryzjerki - ale nie stać mnie na płacenie w ciemno... wolałabym iść za te pół ceny, wypróbować - a jeśli będę zadowolona - będę tam wracała po normalnej cenie :)

ostatnio jedna ze stałych forumek miała do sprzedania kupon gruponu do fryzjera w Gdyni - weszłam na trójmiasto poczytać - same pozytywne opinie :) i wiele z zaznaczeniem, że właśnie z Gruponu :) o tutaj http://www.trojmiasto.pl/Salon-YES-Kamil-Cesarski-o16593.html

i uprzedzając twoje pytanie - ja jestem stałą forumką od kilku lat... ale od jakiegoś czasu pod innym nickiem i bez logowania ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
haha no widzicie. Kochana moja zakladanie rzes to bardzo pracochlonna czynnosc. Zeby ja dobrze zrobic trzeba poswiecic kilka godzin. WIedzialam ze to niemozliwe zeby ktos chcial to robic za darmo. Wyjatek moze stanowic osoba ktora chce sobie znalezc modelke do nauczenia sie tego ale zawsze w takiej sytuacji znajdzie sie chetna kolezanka - nie trzeba za to placic gruponowi:)-
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wiecie co zastanawiałam się nad wykupieniem kuponu na usługę przedłużania rzęs i natknęłam się na taki komentarz :o
...Ogólna opinia: Negatywna
Uzasadnienie: Z przykrością stwierdzam, że nie ma możliwości umówienia się na przedłużanie rzęs i skorzystania z kuponu Groupon w tym studio. Gdy zadzwoniłam za pierwszym razem, Pani Angelika, która odebrała telefon, poinformowała mnie, że nie ma przy sobie kalendarza i oddzwoni do mnie o godz.18.00. Upewniła się co do mojego numeru telefonu, po czym rozłączyła się. Niestety, nie oddzwoniła. Od tej pory nie odbiera ode mnie telefonu. Uwzględniając fakt, że może akurat trafiam na momenty, kiedy wykonywana jest usługa przedłużania rzęs, napisałam wiadomość SMS - prosząc o kontakt - w celu umówienia wizyty. Nie doczekałam się żadnego odzewu ze strony tej Pani, nadal też nie udało mi się do Niej dodzwonić. Uważam, że powinna chociaż zdobyć się na napisanie mi informacji, że nie wykona tej usługi. Jest to bardzo nieprzyjemna sytuacja, nie będę kontynuowała prób umówienia się na wizytę w "Studio - BRAK STYLU".
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: niedoszła klientka dnia: 2011-03-14 23:03:25

Jestem zadowolona, że się jednak nie zdecydowałam :) Komentarz daje do myślenia niestety :/
ho ho jeszcze nie usunieto moich postow ale jak znam zycie zaraz bedzie 10 bardzo zadowolonych z grupona ze za 10 zlotych mozna zjesc homara i poledwice wolowa a na deser soufflet czekoladowe ;) - grupon ma duzo swoich pracownikow w internecie - przerazajace jest to jak to wszystko dziala
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
wlsciciele firm sie na to nabieraja bo mysla ze tak duzo osob przyjdzie. Najczesciej niestety nie bardzo sie zastanawiaja jak to bedzie wygladalo w praktyce. Potem okazuje sie ze jest to niewykonalne i sie z tego musza wymigac. Wszyscy pokrzywdzeni i klienci i uslugodawcy. ale kto na tym korzysta? Gruponik - ma wszystko gdzies bo za nic kaske zgarnia. Nie mozna miec do nich w sumie pretensji bo przeciez kazdy dobrowolnie sie na to godzi a ze glupich pelno wszedzie wiec czemu nie skorzystac? Do tego oni oddaja pieniadze uslugodawcy tylko za klientow ktorzy przyjda do lokalu - jezeli ktos zaplaci do grupona a z kuponu nie skorzysta to grupon zostawia to dla siebie. Zloty interes. tylko totalnie cudzym kosztem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry