Widok
Sylwia - sama zaczęłaś ;)
Majka123 - nie strasz babcią Helenką na rowerze, bo będę miała koszmary! ;) I dlaczego ta spódnica musiała być podwinięta?? ;)
Elena - ja jestem z tych, co lubią oryginalne imiona i to imię mi się podoba bardziej niż Sylwia. No, ale ja mam zwykłe imię i cierpiałam przez to w młodości ;)
Majka123 - nie strasz babcią Helenką na rowerze, bo będę miała koszmary! ;) I dlaczego ta spódnica musiała być podwinięta?? ;)
Elena - ja jestem z tych, co lubią oryginalne imiona i to imię mi się podoba bardziej niż Sylwia. No, ale ja mam zwykłe imię i cierpiałam przez to w młodości ;)
Ech....tak naprawdę jakie to ma znaczenie? oba są ładne...ja bym się jednak bardziej sugerowała tym jak "praktyczne" jest to imię i czy nie będzie rodziło problemów w codziennym życiu...jak będą wołać inni, jak można zdrabniać itp.
Mam znajomych którzy znawali dziecko Sara i wołają na nią Sarenka...masakra..
Dla mnie wcale nie jest ważne by dziecko miało "inne" imię od wszystkich - ja mam Małgosię i jestem zadowolona...
Elena jest wg mnie bardzo ładne, ale ja bym tak nie nazwała...(mogą mylić z Helena, Eleonora, Ela, Lena)....trochę lepsze wg mnie jest Lena jak już byście chcieli coś podobnego....
Mam znajomych którzy znawali dziecko Sara i wołają na nią Sarenka...masakra..
Dla mnie wcale nie jest ważne by dziecko miało "inne" imię od wszystkich - ja mam Małgosię i jestem zadowolona...
Elena jest wg mnie bardzo ładne, ale ja bym tak nie nazwała...(mogą mylić z Helena, Eleonora, Ela, Lena)....trochę lepsze wg mnie jest Lena jak już byście chcieli coś podobnego....
sama mam na imię sylwia więc proszę tu nie pisać że nudne itp. bo na pewno, ktoś o innym też by tak powiedział. Mi się osobiście moje imię nie podobało jak byłam mała ale nie jest złe i znam wiele osób w swoim wieku o tym imieniu są ok:) Ja na Twoim miejscu nie pytałabym się innych i nie zwracała uwagi na to co powiedzą!a Elena jest orginalne i ładne na pewno nikomu nie będzie w głowie Helena. Sugeruj się swoim gustem i partnera!! No chyba że ktoś nazywa syna Jurand(niestety znam taki przykład) albo jeszcze lepiej wymyśla to wtedy juz robi krzywde swojemu dziecku i może byc pewnien, że jak nie ludzie z ulicy to dzieci w szkole czy przedszkolu będą się nabijać..niestety taka rzeczywistość.