Widok

Które słoiczki polecacie: HIPP, GERBER, BOBO FRUT, BOBO VITA???

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Które firmy najlepsze?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
najczęściej kupujemy BoboVitę :) bardzo duży wybór smaków i Gabrysiowi smakują :) owoce tej firmy są gęściejsze niż Gerbera - rano dawałam BoboVitę, teraz na wieczór otworzyłam owocki Gerbera - są jak bardzo gęsty sok ;)

Hippa tez kupujemy - jak są promocje :)

kupujemy też rossmannowskie - Gabryś nie ma nic przeciwko nim :)

aktualnie mam 3 duże słoiczki Gerber szpinak z ziemniaczkami - na wymianę ;) Gabryś woli taki smak z BoboVity :P Gerber zdecydowanie Mu nie smakuje :/
obiadków z żadnej ;)
musiałam gotować

natomiast deserki wszystkie, choć miała swoje mniej lub bardzie lubiane
z Hippa te z jogurtem a z Gerbera np te z twarożkiem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
nasz maluch ma swoje ulubione smaki z bobovity, gerbera i hippa :) kupowaliśmy różne i obserwowaliśmy co mu najbardziej smakuje :)
Moja też nie lubi bobovity. Najlepsze dla nas są Gerbera, bo mała je lubi i nie są tak drogie jak HIPP (HIPP ma fajne potrawy i mała je lubi, ale ceny zawrotne jak dla mnie). BoboFruta nie kupowałam wcale.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
napewno najtanza jest bobovita... ale np paulina nie je tych obiadow bo sa geste i nimi pluje... ale deserki a najbardziej owsianke to wlasnie z bobovity je... a tak obiadki to gerbera i hippa... generalnie trzeba probowac dac dziecku poznawac rozne smaki :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wg mnie wszystkie wymienione przez Ciebie firmy oferuja deserki i obiadki na tym samym poziomie jakości. U nas jest np. tak, że synek preferuje konkretne smaki z danej firmy, tak więc nie jesteśmy wierni jednej. Chyba najkorzystniej cenowo wychodzi z nich BoboVita.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

nnt. allegro (30 odpowiedzi)

często robicie w ten sposób zakupy? coraz częściej łapię się na tym , ze nie chce mi się iść...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jakie krzesło do biurka (11 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry