Widok

Które słoiczki polecacie: HIPP, GERBER, BOBO FRUT, BOBO VITA???

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Które firmy najlepsze?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Słoiczki pierwsza łyżeczka faktycznie są fajnym rozwiązaniem na początek, pojemność 80 gramów więc akurat, smaki fajne i dobry skład.

Ja wiem, że czas szybko płynie i gusta sie zmieniają i produkty też ale słoiczki Hipp były u nas przy starszaku jak i teraz przy najmłodszej. Ostatnimi czasy wprowadzili nawet takie słoiczki jak pierwsza łyżeczka - małe słoiczki na jedne raz

U nas słoiczki Hipp fajnie się sprawdzają, właśnie zaczynamy rozszerzanie diety od tych po 4 miesiącu i naprawdę posmakowały.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wg. mnie zdecydowanie "Hipcie". Tak je nazywamy . https://hipp.pl/
ale generalnie poprobujcie innych tez,trzeba dojsc do własnych wniosków

ja tez jestem za Holle

Ja ze swojej strony też zachęcam mamy do słoiczków Holle. I widze, że dużo moich koleżanek też się na nie decyduje. To fajnie, że trend eko-żywności nie jest juz traktowany jak jakies szaleństwo tylko doceniany bo ludzie widzą, ze jedzenie naprawde może być tak naładowane konserwantami i chemia, że bardziej truje, niż odżywia:( a Holle jest takim dziecięcym bastionem ekoproduktów;)

zdrowe czy nie, to jedno, ale czy dobre? :D Przekonajcie się :D
https://www.youtube.com/watch?v=9vaoBOFhAyM
To Carina czy Alicja poleca Gerbera,czy to rozdwojenie jaźni.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja wolę moim dzieciom sama przyrządzać posiłki. Ale jak już zmusi mnie sytuacja to najczęściej sięgam po Gerbery. Wydaje mi się, że ze wszystkich wspomnianych mają najlepszą jakość.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
moje dzieci uwielbiają Gerberki i Bobo Fruty. I w sumie ja tez chyba wolę te dwie firmy. Odpowiadają mi zarówno jakością i ceną. I na szczęście nie muszę przy nich walczyć z dziećmi, żeby jadły ;P)
tak na prawdę to musisz popróbować które będą odopwiednie, ja nie mam faworytów, każde inne ale chyba każde dobre :)
Powiem szczerze stosowałam wszystkie i wszystkie przypadły do gustu mojej małej :) a tak po prawdzie to trzeba popróbować i postosować różne, wtedy będziemy wiedzieli co jest najodpowiedniejsze
zgadzam sie z ~perkoz - holle zdecydowanie przebijaja inne - ekologicznoscia, smakiem i brakiem konserwantow
Można zalogować się na stronie klub maluszka. Ja otrzymałam paczkę od hipp z marchewka na próbę dla dziecka i kupon ami rabatowymi na inne produkty hippa na próbę (na musi, herbatki, obiadki, deserki).
ja zdecydowanie holle
Akurat wszedłem dziś na www.bobofrut. pl rozejrzałem się na ich stronie i poleciłbym właśnie ich.
właśnie zerknęłam na stronę Rossmana i tam są Gruszki Hippa (125g) za 3,29 więc taniej niż z tej stronki...

http://www.rossnet.pl/Produkt/HiPP-Owoce-Gruszki-Williamsa,96399
no właśnie z tej stronki dodomku.pl chce kupić słoiczki i tak się zastanawiam czy są taniej jak w sklepie normalnym,dlatego pytałam wyżej o cene
ja nie podaję Hippa ale zastanawiałam się nad nimi i znalazłam stronę internetową
http://hipp.dodomku.pl/salon_hipp/kategoria/3596/desery_hipp-0.html

wychodzi chyba taniej niż w sklepie

ja na razie daję Gerbera - marchewkę i owoce - małej smakują a z Hippa planuje kupić i dać kaszkę
Polecam Hippa bardzo dobra jakość z gerbera jeżeli już to tylko owoce bo po obiadkach miała sensacja i to już w tych w nowej szacie graficznej ,niestety nie pamiętam już w jakiej były cenie słoiki Hippa.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry