Widok
2 tygodnie temu wysyłałam firmą UPS paczkę 15 kg, zadzwoniłam, podałam wszystkie dane odbiorcy i umówiłam się na odbiór przesyłki w domu na konkretną godzinę. Za paczkę zapłaciłam 58 zł.Kurier odebrał ją o 14.00 a była dostarczona w kolejnym dniu o 10.00,usługą standard bez ubezpieczenia.
http://vaila.pl/
http://odbiorybudowlane.com.pl/
http://odbiorybudowlane.com.pl/
tylko nie UPS!!!
w poniedziałek wyruszyła do mnie przesyłka, która w ciągu 24 godzin miała być na miejscu!!! (usługa gwarantowana)
czekałam cały wtorek - i nic...
minęła cała środa - dalej nic...
wczoraj dzwoniłam i do Gdańska i do W-wy... dzisiaj to samo...
monitoruję przesyłkę na ich stronie - od wczoraj od godziny 5 rano(z minutami) jest w doręczeniu!
po dzisiejszej awanturze jaką urządziłam przez tel. pani miała umówić mnie z kurierem na konkretną godzinę...
miał być u mnie 17-19...
oczywiście nie dojechał!
mało tego - na ich stronie pojawił się dopisek z godz. 17:19 ODBIORCA NIE MÓGŁ PODPISAĆ PRZY PIERWSZEJ PRÓBIE
DORĘCZENIA. ZOSTANIE PODJĘTA DRUGA PRÓBA DORĘCZENIA
oczywiście w czasie dzisiejszych przeprosin usłyszałam "książkową" śpiewkę, że wczoraj kurierowi nawalił samochód i dlatego nie mógł dotrzeć...
ciekawe co powiedzą jutro jak zadzwonię żeby odwołać kuriera...
czekałam na 6 unikalnych roślin których u nas na pomorzu nigdzie nie można kupić...
całe szczęście była to wysyłka za pobraniem :)
w poniedziałek wyruszyła do mnie przesyłka, która w ciągu 24 godzin miała być na miejscu!!! (usługa gwarantowana)
czekałam cały wtorek - i nic...
minęła cała środa - dalej nic...
wczoraj dzwoniłam i do Gdańska i do W-wy... dzisiaj to samo...
monitoruję przesyłkę na ich stronie - od wczoraj od godziny 5 rano(z minutami) jest w doręczeniu!
po dzisiejszej awanturze jaką urządziłam przez tel. pani miała umówić mnie z kurierem na konkretną godzinę...
miał być u mnie 17-19...
oczywiście nie dojechał!
mało tego - na ich stronie pojawił się dopisek z godz. 17:19 ODBIORCA NIE MÓGŁ PODPISAĆ PRZY PIERWSZEJ PRÓBIE
DORĘCZENIA. ZOSTANIE PODJĘTA DRUGA PRÓBA DORĘCZENIA
oczywiście w czasie dzisiejszych przeprosin usłyszałam "książkową" śpiewkę, że wczoraj kurierowi nawalił samochód i dlatego nie mógł dotrzeć...
ciekawe co powiedzą jutro jak zadzwonię żeby odwołać kuriera...
czekałam na 6 unikalnych roślin których u nas na pomorzu nigdzie nie można kupić...
całe szczęście była to wysyłka za pobraniem :)
Oj Agusia znam ten ból ja zamawiałam dla Mamy czekoladki,jakieś tam ręcznie robione specjalne w pudełku z bajerem miał byc superowy prezent i 2 tygodnie!!!! czekałam na kuriera a kurier wcale nie dojechał i zwrócił paczke do firmy myślałam ze mnie rozerwie bo zostałam bez prezentu a potem jeszcze miałam problem bo tamta firma nie chciała kasy oddac a jak oddała to nie cała kwotę...masakra a najlepsze jest to,że każdy gada co innego przez te telefony i się nie dowiesz niczego...
grrrrrrrrr
"świetna", "solidna", "szybka" firma ;P
jeśli jutro pojawi się kurier - lub ktoś z UPS łaskawie zadzwoni, to powiem żeby "moje" roślinki wsadzili sobie tam gdzie uważają za stosowne... ;)
ja tej przesyłki nie mam zamiaru już odbierać - niech zawożą do nadawcy na drugi koniec Polski :)
szkoda mojego czasu i nerwów :/
(mój Mąż zmarnował 2 ostatnie dni urlopu na czekanie)
"świetna", "solidna", "szybka" firma ;P
jeśli jutro pojawi się kurier - lub ktoś z UPS łaskawie zadzwoni, to powiem żeby "moje" roślinki wsadzili sobie tam gdzie uważają za stosowne... ;)
ja tej przesyłki nie mam zamiaru już odbierać - niech zawożą do nadawcy na drugi koniec Polski :)
szkoda mojego czasu i nerwów :/
(mój Mąż zmarnował 2 ostatnie dni urlopu na czekanie)
czuje się dobrze - dzięki :)
chociaż mam obawy przed cukrzycą - ale zrobię krzywą "75" w piątek i wszystko będzie jasne :/
Mała rozwija się dobrze, fika jak najęta :) taka mała akrobatka :)
tylko znowu na USG Pani Dr nie mogła obejrzeć serduszka - ciągle obraz jest nie wyraźny :/ w lipcu będę jednak musiała iść do Prof. Preisa na USG :P
chociaż mam obawy przed cukrzycą - ale zrobię krzywą "75" w piątek i wszystko będzie jasne :/
Mała rozwija się dobrze, fika jak najęta :) taka mała akrobatka :)
tylko znowu na USG Pani Dr nie mogła obejrzeć serduszka - ciągle obraz jest nie wyraźny :/ w lipcu będę jednak musiała iść do Prof. Preisa na USG :P
no nie wierzę - właśnie zadzwonił do mnie kurier!
a jednak mogą kontaktować się z adresatami!!!
niestety spóźnił się o 2 dni - także odmówiłam przyjęcia przesyłki i kazałam ją odesłać nadawcy.
a jeszcze jaki bezczelnie zadowolony głos miał :)
oczywiście zrobiłam mu wykład ;)
Dziewczyny - jak najdalej od UPS!!!
Przez nich straciłam 2 dni na czekanie(ostatnie dni urlopu mojego Męża) + unikalne rośliny... (po 4 dniach wożenia ich w tę i nazad nie zaryzykuję posadzenia ich)
Melpomena - dzięki :)
a jednak mogą kontaktować się z adresatami!!!
niestety spóźnił się o 2 dni - także odmówiłam przyjęcia przesyłki i kazałam ją odesłać nadawcy.
a jeszcze jaki bezczelnie zadowolony głos miał :)
oczywiście zrobiłam mu wykład ;)
Dziewczyny - jak najdalej od UPS!!!
Przez nich straciłam 2 dni na czekanie(ostatnie dni urlopu mojego Męża) + unikalne rośliny... (po 4 dniach wożenia ich w tę i nazad nie zaryzykuję posadzenia ich)
Melpomena - dzięki :)
Polecam http://warscher.com.pl/cena-przesylki-kurierskiej/ nigdy nie zawodzą.
Najlepiej przez stronkę brokera kurierskiego. Ja mogę Ci zaproponować usługi tego, z którego ja korzystam. To kurjerzy.pl. Współpracują z wieloma firmami kurierskimi i możesz porównać różne oferty. Bez problemu wybierzesz najtańszą i zamówisz kuriera do domu. Na stronie jest wszystko opisane.
Naprawdę dobry wybór http://www.polsec.pl/czy-mozna-wynajac-kuriera-z-anglii-do-polski/ przesyłki zawsze docierają na czas.