Widok

Kurtki Softshell z Lidla??

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Ktos ma taka dla siebie lub dziecka? Sa dobre? od 28 sierpnia maja byc i zastanawiam sie czy kupic corce i sobie?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wróciłam z przejażdzki do lidla na Warszawskiej. Wjechałam zrobiłam kółko i wyjechałam. Tyle ludzi jakby coś za darmo rozdawali, na oko jakieś 100szt i co każdy myśli że kurtkę dla siebie dostanie? Szkoda mojego czasu i nerwów, wolę kupić w normalnym sklepie. Pewnie całe Ujeścisko i Chełm się zjechało. Powinni robić więcej tych rzeczy co są w atrakcyjnych cenach, przynajmniej mieli by większy zarobek a każdy miałby co chce. Nie rozumiem takiej polityki żeby rzucać "parę sztuk" na sklep a ludzie niech się biją :/ masakra.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mam jedną dla dziewczynki na 110. Nie mogłam się zdecydować którą wziąć. Mieszkam na Oruni a pracuje we Wrzeszczu.
Na kacku było dużo ludzi ale też dużo kurtek. Na te dziecięce tak się nie rzucili. Największy szał był przy męskich i damskich.
110 to był chyba najsłabiej schodzący rozmiar. Ja taki brałam i spokojnie można było wybierać w kolorach.
beata a jaki masz kolor 110 ? bo ja tez z Oruni :) bo rozumiem,ze chcesz sprzedac ?
na platynowej było z 200 osób przed sklepem, szał jakiego nigdy nie widziałam- a uczestniczyłam w walce o crocsy:) wiec wiem co mówie, hehe. parking pełen samochodów, wiec nie liczyłam ze cos kupie. fakt, byłam po 8. Ale sukces- kupiłam dla córki, tyle ze najmniejszy rozmiar, zreszta było bardzo duzo tych kurtek...nie wiem czy jeszcze kiedys rusze na poranna wyprawe. to jednak nie dla mnie. a dziecko jakie zaskoczone, co tu się dzieje, dopytywała.
Tak. Sprzedam ją bądź oddam do sklepu. Mam kurtki w te kółeczka, jedna różową drugą granatowa. Jak wrócę z pracy to zdecyduję którą zostawiam :)
w Chyloni był cały parking samochodów, dopchanie się do kosza graniczyło z cudem...
Na Marynarki nie bylo miejsca na parkungu a kurtek w koszach po 5min brak. W Brzeznie duzo mniej ludzi.
beata, to super :) to wstępnie rezerwuje :)
Zaraz jeszcze skocze do lidla i zobacze czy cos jest, jesli nie to wezmę :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
W nowym Lidlu W Sopocie Kamienny Potok można było o 8 kupić bez problemu. Osób pod sklepem może ze 40 - 50, ale kurtek było moim zdaniem bardzo dużo - samych dziecięcych całe 2 kosze.

Proponuje zobaczyć tam dziś po południu lub jutro z rana - pewnie będą jakieś zwroty :)
ok nulka Podaj mi swój @ to sie dogadamy
predzej na allegro beda niz zwroty ;)

sandomierska ani morena nie ma w ogole dzieciecych :/
A ja bylam na hynka o godz 9.30 i kurtek bylo pelno. Kazdy rodzaj. Mam dla chlopca 122/128 niebieska. Chce ktos?
ja byłam właśnie na miszewskiego, kupiłam dla siebie ostatnią damską zielono-białą z kapturem
fakt dziecięcych pełno, i jeśli są tu drobniejsze panie to ja mając 177 wzrostu spokojnie weszłam w dziecięcą kurtkę na 14lat
damskie są turkusowe i granatowe bez kaptura
męskich dużo czarnych bez kaptura, i z kapturem zielone tylko XL i te w kratkę
Kupowałam na Platynowej około 10 i bez problemu kupiłam dla siebie i dla córki.
Ja mam dwie zielone ale nie trafiony rozmiar, bo kupowała mi kuzynka i niestety są za duże. Mam rozmiar 134/140 i 158/164. Może ktoś chętny.

A ta niebieska to jeszcze aktualne?
beata , przepraszam za zamieszanie ale bylam w Lidlu na Platynowej kolo 10 i wzielam ostatnią rozową w kropki na 110 :) byly jeszcze 3 biale 134

Ale dzięki :)
Koło galerii bałtyckiej pełno dziecięcych i męskich tylko damskich brak byłam pół godziny temu
mamo alanka jaka masz na 122/128 jaki kolor?
mam biała 122/128 do odsprzedania, Chwaszczyno

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry