Widok

Kurtki Softshell z Lidla??

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Ktos ma taka dla siebie lub dziecka? Sa dobre? od 28 sierpnia maja byc i zastanawiam sie czy kupic corce i sobie?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w lidlu na morenie widziałam dziś na oko koło 12-15 sztuk kurtek, pewnie ze zwrotów. najwięcej damskich fioletowych bez kaptura. było kilka męskich i dziecięcych chyba ze 3.
Przepraszam za zamieszanie... już widziałam na stronie Lidla, że jest bez kaptura:( Zwalniam rezerwację i jeszcze raz dziękuję:)
Proszę jeszcze o info czy ona jest z kapturem?
Flatershine, wstepnie rezerwuje ta fioletową S - poproszę o info na maila monikamyszka@o2.pl. Dziękuję z góry!
zarobi nei wiele ale jak ktoś pokupowal po kilka to jeszcze dostal te stworki co teraz daja a dzieci oszalaly na tym punkcie hehe
mam szara 122/128 dla chlopca
Ale wiecie co mnie zastanawia. Najtansza kurtka na allegro to koszt 59 zl. W lidlu kosztowala 49, to ile osoba sprzedajaca zarobi po odjeciu prowizji? 7zl???
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam fioletowa s , na mnie za szeroka
Może ktoś chce odkupić to nie będę oddawać tylko odbiór w Sopocie
i NA przekór wszystkiemu nikt nie powinien kupować tych kurtek z allegro - cena sporo wyższa ..matko co za kraj..

Ja chciałam kupic damską S taka limonkowa w te białe wzorki ale nigdzie nei dostałam ehh ;( może któras z forumek ma odsprzedać?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
pewnie zaraz pojawią sie na allegro jak crocsy:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Magda wzielabym jedna z tych czerwonych. Tylko nie wiem m czy l. Daj znac czy ktoras wolna.
kupiłam właśnie taką niebieską. Ludzie się na te kurtki rzucili i porozrzucali po sklepie, a ja z tego odrzutu innych znalazłam dla syna i siebie taką granatową z kapturem:) takie bez opakowań leżały.Masakra jakaś. Byłam na morenie po 8 jakoś. Potem koło 10 moja mama chciała sobie L kupić i już nie znalazła z kapturem.Były wszystkie te co w gazetce, sporo ale ludzie brali po 5 czy ileś paranoja. Może faktycznie jutro jakieś zwroty się trafią.
Powiedzcie mi czy kurtki dla chłopca ta niebieska i zielona w takie poziome niby prostokąty, też były dostępne? one mają chyba rękawy zakończone rzepem, były w jakimś sklepie w Gdańsku?
Może siebie tu znajdziecie.
http://www.wiocha.pl/1145999,Platynowa-promocja-w-Lidlu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Koło Galerii Bałtyckiej w Lidlu sa kurtki meskie i dzieciece i było tez troche damskich, mąż kupił po 16 czarną bez problemu ale raczej M zostały i tylko czarne i granatowe ....
No mój małżonek był ok 9 na morenie i tez kupił to co potrzebowaliśmy bez problemu - mógł wybierać w rozmiarach i kolorach bez dzikiego tłumu ;)

A jeśli dziewczyny szukacie czegoś konkretnego to można zadzownić na infolinię lidla jutro i zapytać gdzie coś jest dostępne i poprosić o odłożenie - nie ma z tym problemu. Tylko taka opcja jest dopiero następnego dnia po rozpoczęciu promocji (w dzień rozpoczęcia promocji nie można zrobić rezerwacji).
nie no ludziom mózg odbiera jak coś rzucają w Lidlu
https://www.youtube.com/watch?v=viuCtC14tfY
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Z ciekawości patrzyłam na Allegro.
Różnica w cenie min. 10 do 30 zł.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

Chrzest dziecka (29 odpowiedzi)

Forumki mam do Was pytanie... wiecie może czy w Parafii Św. Urszuli Ledóchowskiej Gdańsk Chełm, w...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry