Widok
LEKARZ RODZINNY PRZYCHODNIA Gdynia Dąbrówka - kto???
Dziewczyny korzystające z tej przychodni proszę doradźcie którego lekarza rodzinnego wybrać. Muszę się w końcu przepisać z Rumi bo to jednak daleko. Nie chodzę często do lekarza, ale to musi być ktoś kto jest w miarę zaangażowany w stan swojego pacjenta, zbada go na wizycie i jak trzeba da skierowanie czy zwolnienie.
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
w sumie każda lekarka rodzinna w przychodni na Dabrowie jest godna polecenia :) wszystkie sa miłe i są dobrymi specjalistami :)
Ja należę do Rosińskiej - Śledź i jestem bardzo zadowolona, ale nie wiem czy jeszcze można się do niej zapisać bo jest dość obleganym lekarzem
mąż należy do Sakowicz- Tomczyk i tez zadowolony. Byłam niej raz jak mojej nie było i bardzo konkretna z niej lekarka. Jeżeli bym rezygnowała z Rosińskiej to bym szła do niej :)
a i moja babcia należy do Sabramowicz, tez sobie chwali :)
w ogóle przychodnia na Dabrowie jest godna polecenia i ma wielu dobrych specjalistów :)
Ja należę do Rosińskiej - Śledź i jestem bardzo zadowolona, ale nie wiem czy jeszcze można się do niej zapisać bo jest dość obleganym lekarzem
mąż należy do Sakowicz- Tomczyk i tez zadowolony. Byłam niej raz jak mojej nie było i bardzo konkretna z niej lekarka. Jeżeli bym rezygnowała z Rosińskiej to bym szła do niej :)
a i moja babcia należy do Sabramowicz, tez sobie chwali :)
w ogóle przychodnia na Dabrowie jest godna polecenia i ma wielu dobrych specjalistów :)
dzięki to już coś :) mój mąż należy do dr. Paul, taka młoda i mąż mówi, że nie specjalnie zaangażowana, a te nazwiska co wymieniłaś są dla mnie zupełnie obce więc na pewno spróbuję do któregoś z nich się zapisać; a przychodnia tak jest super, od dawna korzystam z różnych specjalistów tam, nawet do onkologa dostałam się dosłownie "z ulicy" więc teraz czas na rodzinnego w tym miejscu, jeszcze raz bardzo dziękuję za opinię
ja Paul nie znam, ale ona chyba jest najmłodsza tam stażem
bo te co ci napisałam to już są tam od lat :)
jak jesteś chora albo źle się czujesz to u tych lekarek co ci napisałam wcześniej nie musisz żebrac o zwolnienie. I ja nie miałam żadnych problemów żeby dostać skierowania na badania :) pozostali z mojej rodziny również :)
a do pediatry uczęszczasz? Jakby co to polecam Korzecką Longinę ( moje 2 córy należą do niej). ale również Galińska jest ok. to nasza sąsiadka i w razie problemów idziemy po pomoc do niej :) a również przyjmuje w przychodni Dąbrowa-Dąbrówka :)
pozdrawiam
bo te co ci napisałam to już są tam od lat :)
jak jesteś chora albo źle się czujesz to u tych lekarek co ci napisałam wcześniej nie musisz żebrac o zwolnienie. I ja nie miałam żadnych problemów żeby dostać skierowania na badania :) pozostali z mojej rodziny również :)
a do pediatry uczęszczasz? Jakby co to polecam Korzecką Longinę ( moje 2 córy należą do niej). ale również Galińska jest ok. to nasza sąsiadka i w razie problemów idziemy po pomoc do niej :) a również przyjmuje w przychodni Dąbrowa-Dąbrówka :)
pozdrawiam
Ja należę do dr. Sakowicz-Tomczak - super fachowiec, nie szczędzi skierowan na badania, dokładnie ogląda, osłuchuje itp. ale zawsze ma mega kolejki. Godzina- półtorej opóźnienia to norma. Plusem jest to, że jak Cie bada to poświęca Ci tyle czasu ile potrzebujesz. Przepisuje sporo leków.
Byłam też u dr. Śledz - sprawiła na mnie wrażenie profesjonalnej. Bylam kilka razu, nigdy nie było wiekszych opóźnień (powyżej 20min). Dostałam receptę na podstawowe leki (w sensie bez dodatkowych typu p/alergiczne, wspomagające itp)
Byłam też u dr. Śledz - sprawiła na mnie wrażenie profesjonalnej. Bylam kilka razu, nigdy nie było wiekszych opóźnień (powyżej 20min). Dostałam receptę na podstawowe leki (w sensie bez dodatkowych typu p/alergiczne, wspomagające itp)
pediatry jeszcze nie potrzebuję, ale w przyszłości na pewno będę szukała więc opinie też mile widziane :)